TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Pam & Tommy-skandalen kommer som serie på Disney+

Den tidligere supermodel Pamela Andersons “excentriske” liv bliver udpenslet på Disney+ om to uger.

forfatter
Publiceret 18/01/2022 - 13:08

En tidligere nøgenmodel og TV-stjernes skandaleombruste liv – med en lækket sexvideo som højdepunkt – er nok ikke det første, man forbinder med The Walt Disney Company og deres kernefamilieværdier. Men den 2. februar har en ny miniserie om forholdet mellem Pamela Anderson og Tommy Lee premiere på Disney+.

Pam & Tommy handler om det mildt sagt turbulente forhold mellem den tidligere Playboy-model og Baywatch-stjerne med de store implantater (Lily James) og Mötley Crüe-trommeslageren (Sebastian Stan), der giftede sig i 1995 efter kun fire dages bekendtskab.

Forholdet var stormfuldt fra dag ét, og parret befandt sig konstant i et mediecirkus af absurde dimensioner. Mest berømt/berygtet er de nok for deres – angiveligt – lækkede private sexvideo. Med den blev “Pam & Tommy” fra den ene dag til den anden verdens mest berømte reality-kendisser.

Pam Tommy 3
(Foto: Walt Disney)

Parret blev skilt i 1998, efter at Tommy Lee var blevet fængslet for hustrumishandling. Det eneste, Anderson fik ud af forholdet (bortset fra en masse medieopmærksomhed), var to sønner – og Hepatitis C.

Den kommende miniserie er produceret af det Disney-ejede selskab Hulu og havner under Star-fanen på Disney+. Den er instrueret af Craig Gillespie (I, Tonya, Cruella) og skabt af Evan Goldberg og Seth Rogen – så forvent noget grovkornet humor.

Pam Tommy 4 989x711 1 Pam Tommy 6 989x643 1 Pam Tommy 2 989x556 1
<
>
Lily James og Sebastian Stan til venstre, Pamela Anderson og Tommy Lee til højre. (Foto: Walt Disney)

Ud over Lily James (Mamma Mia!, Eventyret om Askepot) og Sebastian Stan (Captain America: The Winter Soldier) i hovedrollerne ses bl.a. Seth Rogen, Nick Offerman, Taylor Schilling, Pepi Sonuga og legenden Andrew Dice Clay i bærende roller.

De første tre (ud af otte) afsnit kan ses på Disney+ fra den 2. februar.

PS: I pressemeddelelsen fra Disney+ understreges det, at forældre kan lægge aldersbegrænsning på Star-indholdet!

Pam Tommy 5
(Foto: Walt Disney)

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Maverick vender (endelig!) tilbage Nu er der kun seks dage tilbage, til Maverick flyver igen – i Top Gun 2.
Svensk Amazon Prime-serie på vej Endelig tager Amazon fat i Norden og satser på lokalt produceret indhold.
Mere spionthriller fra Mellemøsten Mossads intrikate skyggekrig mod ærkefjenden Iran giver os fortsat en af de absolut bedste spionserier lige nu.
Middelmådigt fra Connelly Halvbroren til den mere kendte Harry Bosch har fået sin egen TV-serie, men vi er ikke synderlig imponeret.
Trailer til The Machinery 2 Nu er den første trailer til 2. sæson af den norske serie The Machinery her.
Finsk dansedrama fra Netflix Endelig er det Finlands tur til at nå ud til et globalt Netflix-publikum.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend