Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Pam & Tommy-skandalen kommer som serie på Disney+

Den tidligere supermodel Pamela Andersons “excentriske” liv bliver udpenslet på Disney+ om to uger.

Skrevet af / 18/01/2022 - 13:08
Pam & Tommy-skandalen kommer som serie på Disney+

En tidligere nøgenmodel og TV-stjernes skandaleombruste liv – med en lækket sexvideo som højdepunkt – er nok ikke det første, man forbinder med The Walt Disney Company og deres kernefamilieværdier. Men den 2. februar har en ny miniserie om forholdet mellem Pamela Anderson og Tommy Lee premiere på Disney+.

Pam & Tommy handler om det mildt sagt turbulente forhold mellem den tidligere Playboy-model og Baywatch-stjerne med de store implantater (Lily James) og Mötley Crüe-trommeslageren (Sebastian Stan), der giftede sig i 1995 efter kun fire dages bekendtskab.

Forholdet var stormfuldt fra dag ét, og parret befandt sig konstant i et mediecirkus af absurde dimensioner. Mest berømt/berygtet er de nok for deres – angiveligt – lækkede private sexvideo. Med den blev “Pam & Tommy” fra den ene dag til den anden verdens mest berømte reality-kendisser.

Pam Tommy 3
(Foto: Walt Disney)

Parret blev skilt i 1998, efter at Tommy Lee var blevet fængslet for hustrumishandling. Det eneste, Anderson fik ud af forholdet (bortset fra en masse medieopmærksomhed), var to sønner – og Hepatitis C.

Den kommende miniserie er produceret af det Disney-ejede selskab Hulu og havner under Star-fanen på Disney+. Den er instrueret af Craig Gillespie (I, Tonya, Cruella) og skabt af Evan Goldberg og Seth Rogen – så forvent noget grovkornet humor.

Pam Tommy 4 989x711 1 Pam Tommy 6 989x643 1 Pam Tommy 2 989x556 1
<
>
Lily James og Sebastian Stan til venstre, Pamela Anderson og Tommy Lee til højre. (Foto: Walt Disney)

Ud over Lily James (Mamma Mia!, Eventyret om Askepot) og Sebastian Stan (Captain America: The Winter Soldier) i hovedrollerne ses bl.a. Seth Rogen, Nick Offerman, Taylor Schilling, Pepi Sonuga og legenden Andrew Dice Clay i bærende roller.

De første tre (ud af otte) afsnit kan ses på Disney+ fra den 2. februar.

PS: I pressemeddelelsen fra Disney+ understreges det, at forældre kan lægge aldersbegrænsning på Star-indholdet!

Pam Tommy 5
(Foto: Walt Disney)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

Fuld MAX?

Se ny trailer!

Premiere i dag!

Følelserne er tilbage!

Netflix slår til!

Premiere i dag!

And the Oscar goes to ...

Nu er traileren her!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top