Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Outer Range: Sæson 2 kommer i maj 2024

Snart klar til mere western sci-fi med Josh Brolin & co.

Skrevet af / 04/03/2024 - 16:00
Outer Range: Sæson 2 kommer i maj 2024

Outer Range beskrives af nogle som en slags “sci-fi-version af Yellowstone” og vil måske appellere til fans af begge genrer, hvis de findes? Serien handler om ranchejeren Royal Abbott (spillet af Josh Brolin), som opdager et mystisk hul i jorden. Undervejs finder vi ud af, at han har været involveret i en rejse gennem tiden!

(Foto: Amazon Prime Video)
Læs også Kevin Costner præsenterer "Horizon: En amerikansk saga" Del 1 har premiere den 28. juni, og traileren er ude nu!

Outer Range sæson 2

Brolin (kendt fra No Country for Old Men, True Grit og for nylig Dune 2) er ikke fremmed for hverken western- eller sci-fi-roller. Han spiller hovedrollen som Abbott og er desuden med som executive producer. Blandt de øvrige medvirkende er Imogen Poots, Tom Pelphrey, Lili Taylor, Sean Sips, Noah Reed og Tamara Podemski.

Sæson 1 fik blandede anmeldelser, men Brolin har efter sigende udtalt, at han er særligt begejstret for den næste sæson, hvor han også har været med til at instruere et af afsnittene.

Sæson 2 forventes på Amazon Prime i begyndelsen af maj 2024. Der er i øjeblikket ingen trailer, men i mellemtiden kan du se traileren for den første sæson her:

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

Fuld MAX?

Se ny trailer!

Premiere i dag!

Følelserne er tilbage!

Netflix slår til!

Premiere i dag!

And the Oscar goes to ...

0
Lyd & Billede
Scroll to Top