Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Nu kommer The Mandalorian, sæson 3

Når foråret endelig melder sin ankomst, er det atter tid til et gensyn med vor helt fra de fjerne galakser.

Skrevet af / 17/01/2023 - 12:05
Nu kommer The Mandalorian, sæson 3

Lige siden Disney+ blev lanceret i november 2019, har Star Wars-serien The Mandalorian været et af flagskibene blandt streamingtjenestens serier.

Handlingen i The Mandalorian foregår i tiden mellem Return of the Jedi og The Force Awakens, nærmere bestemt seks år efter at Luke, Leia og Han Solo besejrede Darth Vader og Kejseren. Imperiet er gået i opløsning, og lovløshed og anarki, med diffuse mafiabander, råder i galaksen.

Det er guldalderen for dusørjægere, og den største af dem alle er ‘The Mandalorian’, portrætteret af Pedro Pascal; som for tiden brillerer på HBO Max i svampe-zombie-serien The Last of Us.

Læs også Positiv zombie-overraskelse! Pedro Pascal tilfører noget forfriskende nyt til en (relativt) nedslidt genre.

I dag har Disney frigivet traileren til den tredje sæson af Star Wars-serien:

Den nye trailer fik sin premiere under NFL-storkampen mellem Dallas Cowboys og Tampa Bay Buccaneers i nat.

Sæson 3 af Lucasfilm Original-serien kan streames eksklusivt på Disney+ fra den 1. marts.

Læs også Klassisk Star Wars Med deres første originale serie puster Disney nyt, men samtidig klassisk liv i Star Wars-sagaen.

Jon Favreau er fortsat serieskaber og producent, mens de otte episoder instrueres af Rick Famuyiwa, Rachel Morrison, Lee Isaac Chung, Carl Weathers, Peter Ramsey og Bryce Dallas Howard (!).

Pedro Pascal vender tilbage til hovedrollen som ‘The Mandalorian’ og får selskab af bl.a. Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow og Giancarlo Esposito.

Fra dagens pressemeddelelse kan vi læse følgende om handlingsforløbet i den kommende sæson:

The Mandalorian’s rejser gennem Star Wars-galaksen fortsætter. Den tidligere ensomme dusørjæger Din Djarin genforenes med Grogu. I mellemtiden kæmper ‘The New Republic’ med at lede galaksen bort fra sin mørke forhistorie. ‘The Mandalorian’ vil denne gang støde på gamle allierede og få nye fjender; mens han og Grogu sammen fortsætter deres rejse.

Læs også Se Harrison Ford som cowboy i aften! I dag er premieredagen for Taylor Sheridans anden Yellowstone-prequel. Læs alt om Dutton-dynastiet.
The Mandalorian, sæson 3 (Foto: Walt Disney)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar til endnu en runde?

Et godt grin forlænger livet!

Kongen brøler igen!

De kriminelles hærgen fortsætter i Kingstown

Harry Potter-lydbøgerne får Dolby Atmos

Se den nye trailer fra Holocaust-helvedet

Hysterisk ny trailer!

Scroll to Top