Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Nu kan du streame Aquaman and the Lost Kingdom

Snart kan du streame en af sidste års superhelte-blockbustere.

Skrevet af / 24/02/2024 - 09:00
Nu kan du streame Aquaman and the Lost Kingdom

I 2018 udsendte DC Aquaman, endnu et forsøg på at hamle op med ærkerivalens (Marvel) dominans inden for superheltefilm. Og minsandten om Jason Momoa & Co. ikke skovlede en pæn milliard dollars (ca. 7 milliarder kroner) ind for deres undervandseventyr.

Det er ingen hemmelighed, at undertegnede ikke var direkte imponeret over “kunstværket”, men hvis man ser på modtagelsen af efterfølgeren, Aquaman and the Lost Kingdom, var vi til sammenligning nærmest overstrømmende begejstrede.

Læs også Are you kidding me?! Vi ved ikke helt, hvilken genre vi skal placere Aquaman i – actionkomedie eller rendyrket (ufrivillig) parodi.

Blandt andet The Guardian gav én sølle stjerne til filmen, som nok er mest kendt for den endeløse/meningsløse debat om, hvorvidt Amber Heard skulle klippes ud af det endelige produkt (efter hendes lidet PR-venlige møde med eksmanden Johnny Depp i det amerikanske retssystem).

Trods den lunkne modtagelse i pressen klarede filmen sig dog rigtig godt i biografen, og nu er den klar til streaming-publikummet på HBO Max.

 

Fra HBO’s resumé kan vi læse følgende om handlingen:

Black Manta mislykkedes i sit første forsøg på at besejre Aquaman, men han er stadig drevet af ønsket om at hævne sin fars død og vil ikke lade noget hindre ham i at knuse Aquaman én gang for alle. Med den ældgamle og mytiske Black Fork i sine hænder er han en farligere modstander end nogensinde før.

For at besejre Black Manta må Aquaman danne en alliance med sin bror, Orm, den tidligere konge af Atlantis. De to brødre bliver nødt til at lægge deres uoverensstemmelser til side, hvis de skal kunne beskytte riget og redde Aquamans familie – og verden – fra fuldstændig ødelæggelse.

Aquaman må nu jonglere med sine pligter som konge af Atlantis og nybagt far.

James Wan vender tilbage som instruktør, og den uforlignelige Momoa genindtager sin rolle som den skællede muskelmand af kongelig herkomst.

Læs også Snyders søde hævn Mange film er efterfølgende blevet “shinet op” af en misfornøjet instruktør – men ingen så omfattende som Justice League.
Aquaman and the Lost Kingdom_1 (4) AQUAMAN AND THE LOST KINGDOM Aquaman and the Lost Kingdom_1 (2) Aquaman and the Lost Kingdom_1 (6) Aquaman and the Lost Kingdom_1 (5) Aquaman and the Lost Kingdom_1 (7)
<
>
Aquaman and the Lost Kingdom (Foto: HBO Max)

I Aquaman and the Lost Kingdom vender alle skuespillerne tilbage i deres roller fra den første film.

Jason Momoa som Arthur Curry/Aquaman; Patrick Wilson i rollen som Orm, Aquamans halvbror og modvillige allierede; Amber Heard er Mera, dronning af Atlantis og mor til tronarvingen; Yahya Abdul-Mateen II er Black Manta, fjenden, der er besat af hævn mod Aquaman og Atlantis; og Nicole Kidman spiller rollen som Atlanna, en stærk leder og mor med en krigers hjerte.

Desuden får vi et gensyn med Dolph Lundgren og Randall Park som henholdsvis Kong Nereus og Dr. Stephen Shin.

Aquaman and the Lost Kingdom (Foto: HBO Max)

Filmens manuskript er skrevet af David L. Johnson-McGoldrick, baseret på en historie af James Wan og Jason Momoa. DC-figuren Aquaman er skabt af Paul Norris og Mort Weisinger.

Nu kan du snart se blockbusteren hjemme i din egen stue, når den får premiere på HBO Max den 27. februar.

Læs også Kevin Costner præsenterer "Horizon: En amerikansk saga" Del 1 har premiere den 28. juni, og traileren er ude nu!
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top