Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Nu får Netflix reklamer

Netflix-topchef begrunder det nye tiltag med, at streaming-giganten taber for mange potentielle brugere på gulvet.

Skrevet af / 24/06/2022 - 14:30
Nu får Netflix reklamer

Ted Sarandos er en af Netflix’ to topchefer. I går talte han på den såkaldte Cannes Lions-reklamefestival, hvor han bekræftede en udmelding, som Netflix allerede kom med i april måned: Netflix vil i nær fremtid blive delvist reklamefinansieret.

Læs også Reklamer på Netflix! Efter mere end en halvering af aktiekursen og et fald i antallet af abonnenter tager streaming-giganten nu affære.

I første kvartal af 2022 mistede streaming-giganten 200.000 abonnenter på globalt plan, og årsagen er ifølge Sarandos, at Netlix er blevet for dyrt for en del brugere:

“Vi har tabt et stort kundesegment på gulvet, hvilket er folk, som siger: ‘Hey, Netflix er for dyrt til mig, men jeg har ikke noget imod reklamer,'” sagde Sarandos til podcast-vært Kara Swisher på scenen i Cannes. Han fortsatte:

“Derfor tilføjer vi nu en ny abonnementstype. Netflix, som man kender det i dag, får ikke reklamer, men vi tilføjer et nyt produkt til dem, som siger: ‘Jeg vil have en lavere pris og vil gerne se reklamer.'”

Det er første gang, at Netflix har været til stede på den internationale reklamefestival i Cannes, og Netflix-chefen bekræftede da også, at streaming-giganten har samtaler med potentielle reklamepartnere, skriver The Hollywood Reporter.

Netflix er ikke alene om at arbejde på en ny reklamefinansieret abonnementstype. Det gælder f.eks. også Disney+, der er på vej med et billigt abonnement, hvor indholdet afbrydes en gang i timen af fire minutters reklame.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

Fuld MAX?

Se ny trailer!

Premiere i dag!

Følelserne er tilbage!

Netflix slår til!

Premiere i dag!

And the Oscar goes to ...

Nu er traileren her!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top