Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Netflix offentliggør trailer til Ragnarok 3

Snart får vi mere nordisk mytologi: Tredje sæson af Ragnarok kommer på Netflix i slutningen af august.

Skrevet af / 04/08/2023 - 09:00
Netflix offentliggør trailer til Ragnarok 3

Netflix-serien Ragnarok har fået blandede anmeldelser, men har ikke desto mindre været en ubestridelig seersucces. Til efteråret kommer tredje og sidste sæson af dramaet, som er en moderne fortolkning af den nordiske mytologi. 

Ragnarok tager os med til den lille norske landsby Edda, hvor lokalsamfundet er domineret af den forurenende gigantfabrik Jutul A/S. Sæson 3 tager fat, hvor anden sæson slap, og Netflix giver os et uddrag af handlingen:

Alt har ledt op til dette øjeblik. En episk kamp mellem guder og kæmper nærmer sig, og Magnes styrke bliver sat på prøve.

Hvad gør man, når man er 18 år gammel, går på gymnasiet i en lille by i Norge – og opdager, at man er den udvalgte, der skal tage kampen op mod en gammel og ekstremt magtfuld fjende? En fjende, der i øvrigt ikke bare holder en hel by i et jerngreb, men et helt land …

Ragnarok har premiere på Netflix den 24. august. Se traileren nedenfor:

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skynd dig at dræbe hende!

Flere mafiaforviklinger fra Stallone & Co.!

Aberne kommer hjem til dig!

Hun er tilbage!

Ventetiden er næsten forbi!

Snart er ventetiden forbi!

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Scroll to Top