TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Netflix lover mere Squid Game

Der kommer en fortsættelse af megasuccesen fra Sydkorea. Se traileren her!

forfatter
Publiceret 13/06/2022 - 17:00

Mange tror nok, at det er kultserien Stranger Things eller det overdådige kostumedrama Bridgerton, der er Netflix’ største seriesucces gennem tiden. Men nej. De ligger på henholdsvis anden- og tredjepladsen blandt de mest streamede serier. Det er faktisk en sydkoreansk (!) serie, der troner allerøverst: Squid Game!

Serieskaber Hwang Dong-hyuk havde oprindelig planlagt en spillefilm, men efter at Netflix åbnede den store tegnebog, så han muligheden for en hel serie om det brutale overlevelsesspil.

Squid Game sesong 1 3 scaled 1
(Foto: Netflix)

I Squid Game bliver vi introduceret for en slags reality-spil, hvor almindelige, men desperate mennesker, der er havnet i en gældskrise, satser deres liv (bogstavelig talt) i en række voldelige, bizarre spil med børnelege som tema.

I løbet af de første 28 dage efter premieren havde vanvittige 1,65 milliarder set serien. Dermed har det længe ligget i kortene, at Netflix ville spinde videre på succesopskriften.  Og nu har streaming-giganten så officielt givet grønt lys for 2. sæson.

I en erklæring i forbindelse med annonceringen af 2. sæson siger serieskaber og instruktør Dong-hyuk:

It took 12 years to bring the first season of Squid Game to life last year, but if took 12 days for Squid Game to become the most popular series ever. Gi-hun returns. The front man returns. The man in the suit playing ddakji might be back. You also will be introduced to Young-hee’s boyfriend, Cheol-su.”

Læs også Alle de nye streaming-titler i juni Her er de film og serier, du kan streame i juni. Deriblandt ikke mindst 2. sæson af Only Murders in the Building.
Only Murders in The Building sesong 2 1

Du må dog væbne dig med en solid portion tålmodighed, for Netflix har endnu ikke bekræftet en premieredato for 2. sæson af Squid Game, men antyder, at den først kommer i 2024.

Squid Game sesong 1 2 scaled 1
(Foto: Netflix)

Skriv en kommentar

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
Se Havfruen genopstå! Endnu en live-spillefilm fra Walt Disneys righoldige skattekiste af animation er på trapperne.
Solid retro-krimi fra HBO Max Anden sæson om den klassiske L.A.-detektiv har fundet formen og stilen.
And the Oscar goes to ... Ruben Östlund modtog i januar tre anerkendende nominerings-nik fra Oscar-akademiet for Triangle of Sadness. I nat gik han (og resten af de nordiske nominerede) slukørede hjem.
Ny dansk Netflix-thriller Netflix annoncerer premieredatoen for endnu en dansk originalserie.
Tillykke med kampdagen, kvinder! Vi fejrer kvindernes internationale kampdag - og giver dig i dagens anledning nogle gode tips til fabelagtige serier og film med stærke kvinder!
Følg Lyd & Billede