Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Netflix lover mere Squid Game

Der kommer en fortsættelse af megasuccesen fra Sydkorea. Se traileren her!

Skrevet af / 13/06/2022 - 17:00
Netflix lover mere Squid Game

Mange tror nok, at det er kultserien Stranger Things eller det overdådige kostumedrama Bridgerton, der er Netflix’ største seriesucces gennem tiden. Men nej. De ligger på henholdsvis anden- og tredjepladsen blandt de mest streamede serier. Det er faktisk en sydkoreansk (!) serie, der troner allerøverst: Squid Game!

Serieskaber Hwang Dong-hyuk havde oprindelig planlagt en spillefilm, men efter at Netflix åbnede den store tegnebog, så han muligheden for en hel serie om det brutale overlevelsesspil.

Squid Game sesong 1 3 scaled 1
(Foto: Netflix)

I Squid Game bliver vi introduceret for en slags reality-spil, hvor almindelige, men desperate mennesker, der er havnet i en gældskrise, satser deres liv (bogstavelig talt) i en række voldelige, bizarre spil med børnelege som tema.

I løbet af de første 28 dage efter premieren havde vanvittige 1,65 milliarder set serien. Dermed har det længe ligget i kortene, at Netflix ville spinde videre på succesopskriften.  Og nu har streaming-giganten så officielt givet grønt lys for 2. sæson.

I en erklæring i forbindelse med annonceringen af 2. sæson siger serieskaber og instruktør Dong-hyuk:

It took 12 years to bring the first season of Squid Game to life last year, but if took 12 days for Squid Game to become the most popular series ever. Gi-hun returns. The front man returns. The man in the suit playing ddakji might be back. You also will be introduced to Young-hee’s boyfriend, Cheol-su.”

Læs også Alle de nye streaming-titler i juni Her er de film og serier, du kan streame i juni. Deriblandt ikke mindst 2. sæson af Only Murders in the Building.

Du må dog væbne dig med en solid portion tålmodighed, for Netflix har endnu ikke bekræftet en premieredato for 2. sæson af Squid Game, men antyder, at den først kommer i 2024.

Squid Game sesong 1 2 scaled 1
(Foto: Netflix)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

And the Oscar goes to ...

Nu er traileren her!

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til dig!

Klar på Netflix!

Outer Range sæson 2 nærmer sig

Her er TRON: Ares

Kevin Costner præsenterer "Horizon: En amerikansk saga"

Vandmanden kommer hjem til dig

Har du oplevet dette skærmbillede? Så er du ikke alene

Røverdatter i serieformat

0
Scroll to Top