TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Netflix lover mere Squid Game

Der kommer en fortsættelse af megasuccesen fra Sydkorea. Se traileren her!

forfatter
Publiceret 13/06/2022 - 17:00

Mange tror nok, at det er kultserien Stranger Things eller det overdådige kostumedrama Bridgerton, der er Netflix’ største seriesucces gennem tiden. Men nej. De ligger på henholdsvis anden- og tredjepladsen blandt de mest streamede serier. Det er faktisk en sydkoreansk (!) serie, der troner allerøverst: Squid Game!

Serieskaber Hwang Dong-hyuk havde oprindelig planlagt en spillefilm, men efter at Netflix åbnede den store tegnebog, så han muligheden for en hel serie om det brutale overlevelsesspil.

Squid Game sesong 1 3 scaled 1
(Foto: Netflix)

I Squid Game bliver vi introduceret for en slags reality-spil, hvor almindelige, men desperate mennesker, der er havnet i en gældskrise, satser deres liv (bogstavelig talt) i en række voldelige, bizarre spil med børnelege som tema.

I løbet af de første 28 dage efter premieren havde vanvittige 1,65 milliarder set serien. Dermed har det længe ligget i kortene, at Netflix ville spinde videre på succesopskriften.  Og nu har streaming-giganten så officielt givet grønt lys for 2. sæson.

I en erklæring i forbindelse med annonceringen af 2. sæson siger serieskaber og instruktør Dong-hyuk:

It took 12 years to bring the first season of Squid Game to life last year, but if took 12 days for Squid Game to become the most popular series ever. Gi-hun returns. The front man returns. The man in the suit playing ddakji might be back. You also will be introduced to Young-hee’s boyfriend, Cheol-su.”

Læs også Alle de nye streaming-titler i juni Her er de film og serier, du kan streame i juni. Deriblandt ikke mindst 2. sæson af Only Murders in the Building.
Only Murders in The Building sesong 2 1

Du må dog væbne dig med en solid portion tålmodighed, for Netflix har endnu ikke bekræftet en premieredato for 2. sæson af Squid Game, men antyder, at den først kommer i 2024.

Squid Game sesong 1 2 scaled 1
(Foto: Netflix)
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ufuldendt alien-fjolleri Der var en tid, hvor Netflix åbnede tegnebogen – og deres enorme abonnentbase – for enhver håbefuld filmnørd. Den tid er nok forbi.
Mere skøn forvirring fra Westworld Efter en langvarig coronapause er Westworld tilbage på sporet – og i højere grad tilbage til sine rødder.
Nyt Netflix-abonnement med reklamer lige om hjørnet Netflix-topchef begrunder det nye tiltag med, at streaming-giganten taber for mange potentielle brugere på gulvet.
NY Stranger Things 4 II-trailer! Netflix har netop udsendt en ny trailer til det afsluttende kapitel af 4. sæson af Stranger Things.
“You know nothing, Jon Snow!” HBO Max annoncerer endnu en spinoff-serie fra Game of Thrones-universet.
Du kender spillet – nu kommer filmen snart! Filmen baseret på det ikoniske bilspil Gran Turismo får premiere den 11. august 2023.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend