TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Netflix lover mere Squid Game

Der kommer en fortsættelse af megasuccesen fra Sydkorea. Se traileren her!

forfatter
Publiceret 13/06/2022 - 17:00

Mange tror nok, at det er kultserien Stranger Things eller det overdådige kostumedrama Bridgerton, der er Netflix’ største seriesucces gennem tiden. Men nej. De ligger på henholdsvis anden- og tredjepladsen blandt de mest streamede serier. Det er faktisk en sydkoreansk (!) serie, der troner allerøverst: Squid Game!

Serieskaber Hwang Dong-hyuk havde oprindelig planlagt en spillefilm, men efter at Netflix åbnede den store tegnebog, så han muligheden for en hel serie om det brutale overlevelsesspil.

Squid Game sesong 1 3 scaled 1
(Foto: Netflix)

I Squid Game bliver vi introduceret for en slags reality-spil, hvor almindelige, men desperate mennesker, der er havnet i en gældskrise, satser deres liv (bogstavelig talt) i en række voldelige, bizarre spil med børnelege som tema.

I løbet af de første 28 dage efter premieren havde vanvittige 1,65 milliarder set serien. Dermed har det længe ligget i kortene, at Netflix ville spinde videre på succesopskriften.  Og nu har streaming-giganten så officielt givet grønt lys for 2. sæson.

I en erklæring i forbindelse med annonceringen af 2. sæson siger serieskaber og instruktør Dong-hyuk:

It took 12 years to bring the first season of Squid Game to life last year, but if took 12 days for Squid Game to become the most popular series ever. Gi-hun returns. The front man returns. The man in the suit playing ddakji might be back. You also will be introduced to Young-hee’s boyfriend, Cheol-su.”

Læs også Alle de nye streaming-titler i juni Her er de film og serier, du kan streame i juni. Deriblandt ikke mindst 2. sæson af Only Murders in the Building.
Only Murders in The Building sesong 2 1

Du må dog væbne dig med en solid portion tålmodighed, for Netflix har endnu ikke bekræftet en premieredato for 2. sæson af Squid Game, men antyder, at den først kommer i 2024.

Squid Game sesong 1 2 scaled 1
(Foto: Netflix)

Annonce
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv en kommentar

Kommer allerede i december! SkyShowtime offentliggør i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Stallone gør underholdende comeback Sly Stallone gør et mere end anstændigt comeback som seriøs skuespiller i en blandet fornøjelse af en mafiakomedie.
Ny dansk Netflix-serie får premiere 5. januar 2023 Serien er på seks afsnit, og blandt de medvirkende er Zlatko Buric, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.
Stærkeste sæson hidtil! Med tredje runde af det socialrealistiske komediedrama Pørni, leverer Steenstrup sin stærkeste sæson.
Norsk trold-folklore! Katastrofefilm med trolde i hovedrollen er en sjælden vare. Det er dog lykkedes Netflix med en overraskende underholdende eventyrfilm.
Grønt lys! HBO Max har netop givet Mike White grønt lys til en tredje sæson af det dekadente rigmandsdrama.
Følg Lyd & Billede