Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Netflix fejrer Valentine med et smugkig på Queen Charlotte – A Bridgerton Story

I dag kan DU få et første kig på den kommende spin-off-serie til Bridgerton-sagaen.

Skrevet af / 14/02/2023 - 00:01
Netflix fejrer Valentine med et smugkig på Queen Charlotte – A Bridgerton Story

Det var helt uventet, at en kostumedramaserie blev et af Netflix’ største hits. Med Bridgerton har Netflix for første gang genoplivet og moderniseret kostumedramaet. Pludselig blev en forældet og pompøs genre cool, sexet (!) og nyskabende.

Bridgerton er et vellykket af miks av Dynasty, Askepot, Farlige forbindelser og Downton Abbey med et touch af Fifty Shades of Grey, og den blev et megahit,  da Netflix lancerede serien i julen 2020.

Læs også Det kåde borgerskab Vellykket kostumedrama er en blanding af Dollars, Askepot, Farlige forbindelser og Downton Abbey – plus et strejf af Fifty Shades of Grey.

I centrum for intrigerne står den rige Bridgerton-familie, en enke med sine 7 (!) børn, hvoraf den snusfornuftige og lidt naive Daphne (Phoebe Dynevor) er i den giftemodne alder.

Moderen og familiens ældste søn, Anthony (Jonathan Bailey), gør alt, hvad der står i deres magt for at finde Daphne den bedste ægtemand, der kan sikre familiens status, position og rigdom.

Samtidig udsættes det sorgløse rigmandsliv for en slange i Paradiset. En anonym skribent, der underskriver sig ‘Lady Whistledown’, har taget tidens sociale medie – en flyer – i brug for at skrive sine ugentlige betragtninger om de overfladiske rigmandsfamilier, deres kærlighedsliv, problemer, sorger og mere eller mindre ondsindet sladder.

Bridgerton sesong 2 1
Bridgerton, sæson 2. (Foto: Netflix)

I sæson 2 trådte den gådefulde Kate (Simone Ashley) ind i billedet – og fortryllede det opblæste London-selskabsliv, hvilket sparkede nyt liv i den sexede og fornøjelige serie.

Læs også Mere pomp, pragt og opspændte bryster Bridgerton er afgjort blandt de mest potente kostumedramaer.

Serien er baseret på Julia Quinns romanserie, hvor vi i hendes otte bøger bringes tilbage til det bedre borgerskab i London i 1813. Der er konstant forår i luften, og det er meningen, at eliten skal ‘præsentere’ deres døtre, så de i løbet af ‘sæsonen’ kan tiltrække en passende mand, jo mere velhavende, desto bedre.

Netflix har allerede lovet otte sæsoner af Bridgerton; men efter sådan en succes skulle der selvfølgelig gøres mere ud af den. Nu kommer den første spin-off-serie: Queen Charlotte: A Bridgerton Story.

I anledning af Valentinsdag (har du forresten husket at købe blomster?!) inviterer Netflix pressen og fans til et smugkig på den kommende miniserie.

 

Streaminggiganten inviterer DIG til den eksklusive virtuelle begivenhed for den nye serie i dag, tirsdag den 14. februar kl. 16.00.

Du vil få mulighed for at se teaseren, unikke klip fra serien samt en eksklusiv mulighed for at deltage i en Q&A med de medvirkende skuespillere.

Shonda Rhimes, serieskaber og udøvende producer, vil mødes med seriens skuespillere og fortælle om Queen Charlotte i en live Q&A. India Amarteifio og Corey Mylchreest, der spiller den unge Queen Charlotte og King George, vil være til stede ved arrangementet sammen med bl.a. kollegaen Arsema Thomas, der spiller den unge Lady Danbury.

Queen Charlotte – A Bridgerton Story. (Foto: Netflix)

Tilmeld dig den virtuelle begivenhed for at sikre dig nyt og spændende indhold fra den nye serie.

Tilmeldingsskemaet finder du her

Queen Charlotte - A Bridgerton Story_1 (2) Queen Charlotte - A Bridgerton Story_1 (3) Queen Charlotte - A Bridgerton Story_1 (1)
<
>
Queen Charlotte - A Bridgerton Story (Foto: Netflix)

Både journalister og fans er velkomne, når Netflix afslører seriens nye teaser og en række eksklusive klip fra serien.

Har du lyst til at fejre Valentinsdag i selskab med stjernerne i Bridgerton-universet, heriblandt Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Danbury) og Ruth Gemmell (Violet Bridgerton), og komme bag kulisserne i Queen Charlotte: A Bridgerton Story,  som en af de allerførste i verden, så sæt kryds i kalenderen kl. 16:00 i dag.

Læs også Slut med at dele Netflix-kontoen gratis! Netflix har længe arbejdet på at stoppe deling af passwords - nu tager streaming-giganten affære.

Queen Charlotte – A Bridgerton Story. (Foto: Netflix)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar til endnu en runde?

Et godt grin forlænger livet!

Kongen brøler igen!

De kriminelles hærgen fortsætter i Kingstown

Harry Potter-lydbøgerne får Dolby Atmos

Se den nye trailer fra Holocaust-helvedet

Hysterisk ny trailer!

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Lyd & Billede
Scroll to Top