Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Mere familiekaos fra Pørni – se traileren

27. november kan du streame den nye sæson af hverdagsdrama-serien Pørni.

Skrevet af / 11/11/2022 - 11:03
Mere familiekaos fra Pørni – se traileren

Henriette Steenstrups hjertebarn, og selvskabte serie, Pørni, tog både kritikere og Viaplay-seere med storm, da den ankom som en dark horse for to år siden.

Pørni (Henriette Steenstrup) har nået en alder i sit liv, hvor bryster ikke længere er angivet i skålstørrelser, men målt i meter. Fem år efter den grimme skilsmisse fra den egocentriske forfatter Finn (Jan G. Røise), har hun stadig et særligt anstrengt forhold til det modsatte køn; samt to overdrevent krævende døtre.

Læs også Ny sæson af Pørni på vej Henriette Steenstrup vender tilbage til sit hjertebarn og sin glansrolle.

Årets (bedste) julegave kommer tidligt i år, men bliver det samme procedure som sidste år?

3. sæson får premiere den 27. november – og nu er traileren her:

 

Pressemeddelelsen har følgende at fortælle om handlingen i 3. sæson:

Julen nærmer sig i familien Middelthon, og Pørni arbejder hårdt på at holde juletraditionerne i hævd – et år efter hendes søster Anne gik bort.

Familien har derimod andre planer – Hanna (Vivild Falk Berg) planlægger en rejse til Argentina, mens Sigrid (Ebba Jacobsen Öberg) har en identitetskrise og beslutter sig for at holde jul med far, Pørnis eksmand Finn (Jan Gunnar Røise). Derudover har både nevø Leo (Jon Ranes) og far Ole Johan (Nils Ole Oftebro) deres egne planer.

Pørni forsøger ikke at hænge fast i fortiden, og beslutter sig for at holde op med at ringe til sin døde søsters telefonsvarer. Og selvom hun altid har drømt om at få selvstændige børn, der kan klare sig selv, føler hun sig mere ensom end nogensinde. Hun har brug for sin familie.

Læs også Tragikomedie-dronningen Endnu en gang byder Henriette Steenstrup på fortræffeligt, hjertevarmt tragikomisk hverdagsdrama.
Porni-sesong-3_1-1-989x556 Porni-sesong-3_1-2-989x556 Porni-sesong-3_1-4-989x556 Porni-sesong-3_1-5-989x556
<
>
Pørni, 3. sæson (Foto: Viaplay)

Henriette Steenstrup ser frem til den kommende sæson, og udtaler:

Nu hvor seerne har kunnet følge familien Middelthon gennem tykt og tyndt, tænkte jeg, at det kunne være hyggeligt at invitere dem til den første jul uden et kært familiemedlem. Pørni ønsker virkelig, at det skal være den “samme procedure som hvert år”, men hun finder ud af, at det ikke er så nemt at knække nødder, og lade som om intet er sket, mens alle de mennesker, hun elsker allermest, har andre planer.

Viaplay-serien er skabt af Steenstrup, og produceres af Ida H. Kvernstrøm.

Den nye sæson består af seks episoder, og de første to bliver tilgængelige første søndag i advent, søndag 27. november. Derefter kommer der to nye episoder om ugen de to efterfølgende søndage.

Pørni, 3. sæson (Foto: Viaplay)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MILF-trailer!

Klar til endnu en runde?

Et godt grin forlænger livet!

Kongen brøler igen!

De kriminelles hærgen fortsætter i Kingstown

Harry Potter-lydbøgerne får Dolby Atmos

Se den nye trailer fra Holocaust-helvedet

Hysterisk ny trailer!

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Lyd & Billede
Scroll to Top