TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

Mere familiekaos fra Pørni – se traileren

27. november kan du streame den nye sæson af hverdagsdrama-serien Pørni.

forfatter
Publiceret 11/11/2022 - 11:03

Henriette Steenstrups hjertebarn, og selvskabte serie, Pørni, tog både kritikere og Viaplay-seere med storm, da den ankom som en dark horse for to år siden.

Pørni (Henriette Steenstrup) har nået en alder i sit liv, hvor bryster ikke længere er angivet i skålstørrelser, men målt i meter. Fem år efter den grimme skilsmisse fra den egocentriske forfatter Finn (Jan G. Røise), har hun stadig et særligt anstrengt forhold til det modsatte køn; samt to overdrevent krævende døtre.

Læs også Ny sæson af Pørni på vej Henriette Steenstrup vender tilbage til sit hjertebarn og sin glansrolle.
Porni sesong 2 1 scaled 1

Årets (bedste) julegave kommer tidligt i år, men bliver det samme procedure som sidste år?

3. sæson får premiere den 27. november – og nu er traileren her:

 

Pressemeddelelsen har følgende at fortælle om handlingen i 3. sæson:

Julen nærmer sig i familien Middelthon, og Pørni arbejder hårdt på at holde juletraditionerne i hævd – et år efter hendes søster Anne gik bort.

Familien har derimod andre planer – Hanna (Vivild Falk Berg) planlægger en rejse til Argentina, mens Sigrid (Ebba Jacobsen Öberg) har en identitetskrise og beslutter sig for at holde jul med far, Pørnis eksmand Finn (Jan Gunnar Røise). Derudover har både nevø Leo (Jon Ranes) og far Ole Johan (Nils Ole Oftebro) deres egne planer.

Pørni forsøger ikke at hænge fast i fortiden, og beslutter sig for at holde op med at ringe til sin døde søsters telefonsvarer. Og selvom hun altid har drømt om at få selvstændige børn, der kan klare sig selv, føler hun sig mere ensom end nogensinde. Hun har brug for sin familie.

Læs også Tragikomedie-dronningen Endnu en gang byder Henriette Steenstrup på fortræffeligt, hjertevarmt tragikomisk hverdagsdrama.
Porni sesong 2 14
Porni-sesong-3_1-1-989x556 Porni-sesong-3_1-2-989x556 Porni-sesong-3_1-4-989x556 Porni-sesong-3_1-5-989x556
<
>
Pørni, 3. sæson (Foto: Viaplay)

Henriette Steenstrup ser frem til den kommende sæson, og udtaler:

Nu hvor seerne har kunnet følge familien Middelthon gennem tykt og tyndt, tænkte jeg, at det kunne være hyggeligt at invitere dem til den første jul uden et kært familiemedlem. Pørni ønsker virkelig, at det skal være den “samme procedure som hvert år”, men hun finder ud af, at det ikke er så nemt at knække nødder, og lade som om intet er sket, mens alle de mennesker, hun elsker allermest, har andre planer.

Viaplay-serien er skabt af Steenstrup, og produceres af Ida H. Kvernstrøm.

Den nye sæson består af seks episoder, og de første to bliver tilgængelige første søndag i advent, søndag 27. november. Derefter kommer der to nye episoder om ugen de to efterfølgende søndage.

Pørni, 3. sæson (Foto: Viaplay)

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv en kommentar

Adar erstattes! Prime Video offentliggør nye skuespillere og karakterer til Ringenes Herre - og en trist udskiftning.
Her er første Indy-trailer 30. juni 2023 er premieredag for 'Indiana Jones and the Dial of Destiny.' Nu er den første trailer offentliggjort.
Svensk krimi fra Disney Disney har skabt en serie ud fra den svenske krimisucces 'At koge bjørn'.
Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøger at puste nyt liv i klassikeren fra 1980'erne.
Kommer allerede i december! SkyShowtime offentliggør i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Stallone gør underholdende comeback Sly Stallone gør et mere end anstændigt comeback som seriøs skuespiller i en blandet fornøjelse af en mafiakomedie.
Følg Lyd & Billede