Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Klar til True Detective 4

Til vinter får den enestående krimiserie endelig sin fjerde sæson.

Skrevet af / 28/09/2023 - 13:38
Klar til True Detective 4

Det er hele 9 år siden, vi første gang stiftede bekendtskab med serieskaberen Nic Pizzolattos outrerede krimiunivers.

I 2014 kunne vi skrækslagne af fryd opleve Matthew McConaughey og Woody Harrelson i hovedrollerne i True Detective, sæson 1. Som stadig den dag i dag er en af de bedste TV-serier nogensinde!

Læs også Skræmmende godt Isnende god krimi-thriller med Matthew McConaughey og Woody Harrelson på seriemorderjagt i Louisiana.

Anden sæson (2015) var en skuffende affære, mens sæson 3 (2019; med Mahershala Ali i hovedrollen) løftede serien til nye højder.

Til vinter udkommer sæson 4 med en ægte Hollywood-legende i hovedrollen.

Fjerde sæson foregår i eksotiske Alaska og har fået titlen True Detective: Night Country.

HBO Max har nu frigivet en ny teaser:

I hovedrollerne får vi ingen ringere end skuespillerlegenden Jodie Foster (Ondskabens Øjne, The Accused) samt debutanten Kali Reis.

Læs også Swank graver dybere! En graverjournalist fra New York bliver stillet overfor helt nye udfordringer og må justere kursen i mødet med USA’s største stat.

I pressemeddelelsen kan vi læse følgende om handlingen:

Mens den lange vinternat sænker sig over Ennis i Alaska, forsvinder pludselig otte mænd, der arbejder på den arktiske forskningsstation Tsalal. Mændene er sporløst forsvundet, og for at opklare sagen må efterforskerne Liz Danvers (Foster) og Evangeline Navarro (Reis) dykke ned i mørket til de hemmeligheder, der er begravet dybt under den evige is.

True Detective: Night Country kommer til at bestå af seks episoder.

Ud over Foster og Reis vil vi se følgende i ledende roller: Fiona Shaw, Finn Bennett, Isabella Star Lablanc, Aka Niviana, Anna Lambe, Joel D. Montgrand, Christopher Eccleston og John Hawkes.

True Detective Night Country (Foto: HBO Max)

Serieskaberen i denne runde er mexicanske Issa López (Tigers Are Not Afraid). Hun er også ansvarlig for manuskript og instruktion.

López og Jodie Foster er seriens udøvende producenter sammen med Woody Harrelson, Matthew McConaughey, Cary Joji Fukunaga og Nic Pizzolatto.

Premieredatoen for 4. sæson bliver den 15. januar 2024. Det kan blive en rigtig højdespringer!

Læs også Klar til Yellowstone Spekulationerne er nu bekræftet - skuespillerikonet fra Texas bliver en del af Yellowstone-universet.
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Traileren er her!

Komedie-legenden vender tilbage til rødderne!

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Scroll to Top