Search
Generic filters

Introtilbud på Disney+

Fra i dag kan du tegne abonnement på Disney+ Danmark.

Med den eskalerende corona-pandemi og efterfølgende biograflukning fik streaming-tjenesterne et ordentligt boost. Netflix har meldt om rekordvækst efter marts måned, og Disney har allerede annonceret, at de lancerer en af årets største titler, Mulan, direkte på deres streaming-tjeneste, Disney+, den 4. september.

(Foto: Disney)

Disney+ blev lanceret i USA den 12. november sidste år og har allerede passeret 60 millioner abonnenter. Disney+ tilbyder indhold fra selskabets ikoniske brands Disney, Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic såvel som originalt indhold lavet eksklusivt til tjenesten, hvilket inkluderer film, serier, dokumentarer og forskellige kortformater.

Streaming-tjenesten lanceres i Skandinavien den 15. september, men allerede fra i dag kan du bestille et dansk abonnement på Disney+.

Læs også Disney+ er discount-Netflix Disneys nye streaming-tjeneste er på vej til Danmark. Her er, hvad du kan forvente.

Disney tilbyder nu en introduktionspris: 490 kroner for et årsabonnement (svarende til ca. 40 kroner om måneden). Tilbuddet varer til og med den 14. september. Normalprisen er 59 kroner om måneden.

Ved lanceringen vil mere end 25 eksklusive Disney+ Originals være tilgængelige. De inkluderer Star Wars-serien The Mandalorian fra producer/manuskriptforfatter Jon “Happy” Favreau og High School Musical: The Musical: The Series (det hedder den!), der byder på et kreativt og moderne twist på det succesfulde koncept, inklusive ni nye sange oven i fanfavoritterne fra den originale film.

Et af de største trækplastre på Disney+ bliver Mulan, der lanceres som enkeltkøb (til 29,90 dollars) den 4. september. (Foto: Disney).

Derudover vil en række andre spændende serier være tilgængelige ved lanceringen, bl.a. to Emmy-nominerede serier: Jeff Goldblums verden – som udforsker den fantastiske og ofte forbløffende historie om tilsyneladende kendte og hverdagsagtige ting og fænomener – og The Imagineering Story – som skildrer den kreative og den innovative gruppe mennesker, der skabte Disney World-parkerne.

Ved lanceringen vil abonnenter kunne streame Disney+ på de fleste smartphones, spilkonsoller, medieafspillere og smart-TV’er.

Brugerne vil kunne streame reklamefrit indhold med høj billedkvalitet på op til fire enheder samtidig, med mulighed for download, personlige anbefalinger samt mulighed for at oprette op til syv forskellige profiler. Forældre vil kunne oprette børneprofiler med en børnevenlig brugerflade, nem navigation og indhold tilpasset aldersgruppen.

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Så er det officielt. OnePlus lancerer sin næste mobil om tre uger.
  I dag kom traileren til den første norske originalfilm fra Netflix: Kadaver.
  Med Netatmo Smart Video-dørklokke kan du se, hvem der ringer på, og tale med dem hvor som helst fra.
  Kompakt high-end med kræfter nok.
  Endnu en svensk originalserie på vej fra streaming-giganten.
  SteelSeries Arctis 9 er et trådløst headset med surround-lyd, der duer til både PC og PlayStation.
  GoPro Hero9 Black har 5K-video og endnu bedre videostabilisering – og har endelig fået selfie-skærm.
  Et nærmere kig på den nye Xbox, både udenpå og indeni.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.

  Nu kan du downloade Disney+

  Disneys nye streaming-tjeneste er omsider tilgængelig til
  download på en række forskellige platforme. Her finder du den!   
  Læs mere >>
  close-link