Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

I aften kommer Kongen hjem i din stue!

Nu kan du streame filmen om den legendariske King of Rock 'n' Roll, Elvis Presley.

Skrevet af / 02/09/2022 - 09:02
I aften kommer Kongen hjem i din stue!

I slutningen af ​​juni lancerede Warner Bros. den seneste film fra den australske, noget excentriske og stærkt visuelle instruktør, Baz Luhrmann: Elvis.

Luhrmann står bag blockbusters som Romeo & Juliet, Moulin Rouge, Australia og The Great Gatsby. Med Elvis får vi hans version af tidens største rockstjernes liv: The King / ELVIS Aaron Presley.

Hvis du ikke lader dig betage af orker, trolde, elvere og troldmænd (Ringenes Herre: Magtringene, 1. sæson), så kan du i aften sætte dig til rette foran fjernsynet og streame Elvis på HBO Max i stedet for.

Elvis Presley blev født i Tupelo, Mississippi i 1935. Allerede i 1977 (kun 42 år gammel) gav kongen op, da han døde under tragiske omstændigheder i sit elskede Graceland.

Mellem sit gennembrud i 1956 og sin tidlige død, ændrede han fundamentalt musikbranchen og solgte flere albums end nogen anden.

Samtidig lagde han grunden til de store koncerter, som nutidens kunstnere i høj grad lever af. Oven i det hele var Elvis udover musikken et populærkulturelt fænomen, som oplevede en personlighedsdyrkelse og kendisstatus helt uden sidestykke i historien.

Elvis 3
Elvis (Foto: Warner Bros.)

Elvis er bestemt ikke den første film om Kongen, men med Luhrmann ved roret har vi store forventninger til filmen.

Hovedrollen indehaves af Austin Butler (Once Upon a Time… in Hollywood), mens filmstjernen Tom Hanks har kastet sig over opgaven med at portrættere Elvis’ legendariske manager, oberst Tom Parker.

Læs også Special effect-bonanza! Kan tidens absolut dyreste TV-serie virkelig indfri de enorme forventninger?

Historien om Elvis (Butler) fortælles her baseret på hans komplicerede forhold til sin manager, Tom Parker (Hanks). Filmen dykker ned i den komplekse dynamik mellem de to mænd, der spænder over et 20-årigt forhold, fra starten af ​​Presleys karriere og begyndende berømmelse, til hans enestående stjernestatus som et verdensberømt ikon. Med på rejsen er Priscilla Presley (Olivia DeJonge), en af ​​de mest indflydelsesrige personer i Elvis’ liv.

Elvis 1 989x555a Elvis 2 989x556b Elvis 4 989x495 1
<
>
Foto: Warner Bros.

I hovedrollerne ser vi udover Butler, Hanks og DeJonge, teaterskuespilleren Helen Thomson som Elvis’ mor, Gladys, og Richard Roxburgh som Elvis’ far, Vernon.

I andre roller ses Luke Bracey som Jerry Schilling, Natasha Bassett som Dixie Locke, David Wenham som Hank Snow, Kelvin Harrison Jr. som B.B. King, Xavier Samuel som Scotty Moore og Kodi Smit-McPhee som Jimmie Rodgers Snow.

Læs også Nu er musen størst af alle! Det tog kun Mickey Mouse & Co. to et halvt år at vippe Netflix af streaming-tronen.
Elvis poster
Elvis (Foto: HBO Max)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Traileren er her!

Komedie-legenden vender tilbage til rødderne!

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Scroll to Top