Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Højdepunkter på Netflix i april

Nordiske serier topper Netflix-nyhederne i april.

Skrevet af / 04/04/2023 - 11:36
Højdepunkter på Netflix i april

Vi nærmer os med stormskridt en velfortjent påskeferie.

Uanset om du skal tilbringe den hjemme, hos svigermor, på landevejen eller under sydlige himmelstrøg, kan det være godt at koble af med en spændende serie eller actionmættet film i helligdagene.

Streaminggiganten Netflix byder på to nordiske serier som april-højdepunkter!

Læs også Slut med at dele Netflix-kontoen gratis! Netflix har længe arbejdet på at stoppe deling af passwords - nu tager streaming-giganten affære.

Den 2. april havde miniserien Krigssejleren Netflix-premiere.

 

Efter lang tids corona-udsættelse kunne den norske krigsfilm Krigssejleren endelig vises i biografen sidste efterår.

Filmen, som har Kristoffer Joner i hovedrollen, fortæller den stærke historie om alle de norske søfolk, der blev tvunget til krigstjeneste under 2. verdenskrig; og som efter krigen blev overset og glemt, ligesom deres formidable indsats forbigået i stilhed.

Biografversionen af filmen var på 2:30 timer. Serien indeholder nye klip og optagelser, som ikke har været vist tidligere.

Læs også Krig er helvede! Hvis du ikke allerede var klar over det, så understreger Gunnar Vikene nu, at krig er og bliver et forfærdeligt helvede.

Sygeplejersken er en dansk thriller-serie med afsæt i virkeligheden, og den har Josephine Park og Fanny L. Bernth i hovedrollerne. Serien er baseret på bogen Sygeplejersken af Kristian Corfixen; den fortæller den sande historie om en dansk sygeplejerske, som i 2016 blev dømt for drabsforsøg på fire patienter på Nykøbing Falster Hospital.

Læs også Ny dansk Netflix-thriller Netflix annoncerer premieredatoen for endnu en dansk originalserie.

Filmen er instrueret af Kasper Barfoed, og sammen med Dorte W. Høgh står han også for manuskriptet. Med Sygeplejersken vender Josephine Park tilbage til sundhedsvæsenet, som hun også stiftede bekendtskab med i den humoristiske fertilitetsserie Skruk sidste sommer.

Premiere: 27. april.

 

Andre nordiske højdepunkter er den svenske romantiske komedie One More Time.

På sin 40-årsdag ytrer Amelia et skæbnesvangert ønske om at blive 18 igen i 2002, men hun fortryder det snart, da hun bliver hængende i limbo og genoplever dagen om og om igen.

Premiere: 21. april.

 

Af seriehøjdepunkter fra det store udland kan Netflix bl.a. diske op med sæson 2 af det spanske drama Welcome to Eden.

Med nye trusler på øen og ingen vej udenom, tænder oprøret en intens kamp for frihed, mens Astrid gennemfører sine planer for New Eden.

Premiere den 21. april.

 

Beef

Et tilfælde af road rage mellem to fremmede på landevejen – en falleret entreprenør og en utilfreds iværksætter udløser en strid, som får deres mørkeste sider frem.

Dramakomedien får sæsonpremiere den 6. april.

Transatlantic

I 1940 tager to amerikanere og deres allierede på en farlig redningsaktion i Marseilles for at hjælpe kunstnere, forfattere og andre flygtninge ud af Europa under 2. verdenskrig.

Dramaserien får sæsonpremiere den 7. april.

 

Florida Man

En forgældet og vanæret betjent tvinges tilbage til sin hjemstat Florida på en lyssky mission, men bliver hvirvlet ind i en vild – og livsfarlig – skattejagt. 

Krimiserien får sæsonpremiere den 13. april.

Seven Kings Must Die

I kølvandet på kong Edvards død rejser Uhtred af Bebbanburg og hans kammerater rundt i det splittede kongerige i håb om endelig at forene England.

Den britiske actionfilm får premiere den 14. april.

 

A Tourist’s Guide to Love

Arbejdet bringer en amerikansk topchef i rejsebranchen til Vietnam, hvor en frisindet rejseleder hjælper hende med at få øjnene op for en smuk, eventyrlysten livsstil.

Den romantiske komedie får filmpremiere den 21. april.

Se mere fra april-premiererne her:

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Traileren er her!

Komedie-legenden vender tilbage til rødderne!

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Scroll to Top