TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Her er traileren til The Matrix: Resurrections

Kommer i biograferne og på HBO Max d. 22. december.

Vi har ikke hørt noget fra Neo (spillet af Keanu Reeves) eller Trinity (Carrie-Anne Moss) siden ‘The Matrix: Revolutions’ fra 2003.

Men nu er efterfølgeren på vej. ‘The Matrix: Resurrections’ rammer biograferne d. 22. december og vil også kunne streames direkte på HBO Max, som vi heldigvis har fået adgang til i Skandinavien inden da.

Siden begyndelsen af ugen har man kunnet vælge imellem den blå og den røde pille og derefter se en teaser på filmens officielle webside. Men nu er den officielle trailer endelig landet. Den kan du se herunder.

Neo har tilsyneladende glemt, hvem han er, men han kan stadig kung-fu, så vidt vi kan se!

Ud over Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss spiller også skuespillere som Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra Jonas og Christina Ricci med i filmen, som instrueres af Lana Wachowski.

Skriv en kommentar

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Lyd & Billede