Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Her er traileren til The Matrix: Resurrections

Kommer i biograferne og på HBO Max d. 22. december.
The Matrix: Resurrections

Vi har ikke hørt noget fra Neo (spillet af Keanu Reeves) eller Trinity (Carrie-Anne Moss) siden ‘The Matrix: Revolutions’ fra 2003.

Men nu er efterfølgeren på vej. ‘The Matrix: Resurrections’ rammer biograferne d. 22. december og vil også kunne streames direkte på HBO Max, som vi heldigvis har fået adgang til i Skandinavien inden da.

Siden begyndelsen af ugen har man kunnet vælge imellem den blå og den røde pille og derefter se en teaser på filmens officielle webside. Men nu er den officielle trailer endelig landet. Den kan du se herunder.

Neo har tilsyneladende glemt, hvem han er, men han kan stadig kung-fu, så vidt vi kan se!

Ud over Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss spiller også skuespillere som Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra Jonas og Christina Ricci med i filmen, som instrueres af Lana Wachowski.

Annonce

Fuld adgang til Lyd & Billede for 39 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 3 uger.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2021 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.