Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Her er Apples nye TV-app

Samler alt dit TV-indhold på ét sted med en ny brugerflade, der lover at løfte din seeroplevelse.

Skrevet af / 12/12/2023 - 13:30
Her er Apples nye TV-app

Apple lancerede i dag den redesignede Apple TV-app, som giver adgang til en bred vifte af streamingindhold, herunder Apples originale programmer og andre streamingtjenester. Alt sammen i en enkelt app, der er inkluderet i den seneste 17.2 opdatering til tvOS, iOS og iPadOS.

Den nye Apple TV-app vil efter sigende gøre det endnu nemmere for brugerne at se Apples prisbelønnede originale serier og film samt live sport, film og tv-shows på tværs af forskellige Apple-enheder samt smart-tv/bokse og spilkonsoller. App’en er tilgængelig på Apple TV, iPhone/iPad og forskellige smart-TV-enheder, oplyser Apple i dagens pressemeddelelse.

Den nydesignede Apple TV-app gør det nemmere end nogensinde for brugerne at finde deres yndlingsserier, film og sport i en intuitiv grænseflade, der fremhæver indholdet,” siger Eddy Cue, Head of Services hos Apple. “Der er så meget at vælge imellem, og vi vil gerne sikre, at vores brugere altid har deres favoritter lige ved hånden.”

Læs også Apple TV-app'en fornyes Ifølge rygterne kan vi forvente en ny version af Apple TV-app'en i december.

Ny Apple TV app (tvOS 17.2)

Den opdaterede brugergrænseflade har en ny sidebjælke/sidebar, hvor du kan navigere i appen og de forskellige typer af indhold. Denne sidebjælke har også en “Hjem”-fane med genveje til andre forbundne streamingtjenester som Disney+, Paramount+ og HBO Max.

Den viser også toplister over populære serier, nye titler og skræddersyede anbefalinger. På Apple TV-boksen og smart TV-apps vil sidepanelet også indeholde brugerprofiler, så du hurtigt kan skifte mellem forskellige familiemedlemmer og deres præferencer. Her finder du også almindelig køb og leje af film.

Apple-TV-app-profiles
<
>
I Apple TV-appen til Apple TV kan du nu hurtigt skifte mellem forskellige brugerprofiler. (Foto: Apple)

Erstatter iTunes – men beholder det du har købt/lejet

Den nye Apple TV-app markerer også afslutningen på iTunes-apps på iPhone, iPad og Apple TV. De udfases nu, og det er meningen, at alle TV-serier skal samles i én app. De film og serier, du har købt/lejet, vil nu ligge under fanen Store. Efter opdateringen vil iTunes Movies derfor omdirigere brugerne til Apple TV-appen, hvor du kan finde dine eksisterende køb.

Den opdaterede Store-fane i Apple TV-appen (her vist på iPad Pro) samler film og tv-programmer på ét sted. (Foto: Apple)
Den nye navigation introducerer Home, et samlingssted for alle de serier, film og sportsgrene, som brugerne ser. Her vist på en iPhone 15 Pro. (Foto: Apple)

Kan downloades i dag

For at få adgang til den nye Apple TV-app skal du opdatere softwaren på din Apple-enhed til version 17.2, der er tilgængelig til Apple-enheder i dag. Opdateringer til andre enheder forventes i løbet af de kommende dage.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kevin Costner præsenterer "Horizon: En amerikansk saga"

Vandmanden kommer hjem til dig

Har du oplevet dette skærmbillede? Så er du ikke alene

Røverdatter i serieformat

Ny nordisk krimiserie på SkyShowtime

Det bliver ikke hurtigere!

Overklasse-nyt fra London, anno 1815

Knuser alle rekorder!

Klar til endnu en omgang?

Popdronningen kommer hjem til dig!

Nu bliver der nordisk seriefest!

Kansleren har talt!

0
Scroll to Top