Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Bloomberg: Ny version af Apple TV-app’en på vej

Ifølge rygterne kan vi forvente en ny version af Apple TV-app'en i december.

Skrevet af / 25/10/2023 - 11:06
Bloomberg: Ny version af Apple TV-app’en på vej

Apple TV-app’en er tjenesten, der samler Apples eget TV+ og Netflix, Amazon, Disney+ og andre streamingtjenester under samme fane.

Den er tænkt som et centralt nav for al slags TV-underholdning, og nu giver  Apple den endnu en overhaling,, der samler mere indhold ét sted. Det fortæller Bloombergs Apple-ekspert Mark Gurman, der henviser til kilder med viden om sagen.

Læs også Nyt Apple TV er en kraftkarl Tredje generation af Apple TV 4K er en lynhurtig enhed med kraftig ydelse, en sømløs brugeroplevelse og lækker billed- og lydkvalitet. Bare tænd for den, og tag popcornene frem!

Køb og leje af film fjernes fra iTunes?

Ifølge rygter planlægger Apple at udfase køb og leje af video fra iTunes og flytte det helt over i TV-app’en. Dette gælder formentlig både iTunes-baserede apps fra Apple TV-boksen samt på iOS og iPadOS. I praksis vil alt videoindhold, herunder film, du har købt eller lejet, dermed være tilgængeligt i Apple TV-app’en.

Apple har investeret meget i originale film og serier på det seneste, herunder Martin Scorseses Killers of the Flower Moon, der for nylig havde premiere i biografen. Den forventes senere også på streamingtjenesten Apple TV+. (Foto: Apple)

Opdateret brugergrænseflade

Den opdaterede app får angiveligt en ny grafisk brugergrænseflade, inspireret af bl.a. Netflix, med et udvalg af forskellige indholdskategorier i venstre side. Dette skal gøre det lettere at navigere i et stadigt voksende og mere varieret udvalg af indhold og tjenester.

Sådan ser køb og leje af film ud i dagens TV-app. (Foto: Audun Hage)

Ventes i løbet af december

Den nye app skulle komme i løbet af december som en del af en kommende tvOS-softwareopdatering.

Apple TV-app’en er også tilgængelig på udvalgte smart TV’er, og det er forventeligt, at også denne version vil få en tilsvarende opdatering på et tidspunkt.

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hysterisk ny trailer!

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top