TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Hell or High Water bliver til TV-serie

Nu kommer endnu en TV-serie baseret på en film af et af de hotteste navne i branchen.

forfatter
Publiceret 15/01/2022 - 11:30

Få navne inden for film- og TV-seriebranchen har opnået højere status de senere år end Taylor Sheridan.

Multitalentet (han er også instruktør og skuespiller) slog sit navn fast som manuskriptforfatter på solide film som Sicario, Wind River og Hell or High Water. De senere år har han også stået bag seriesucceser som Yellowstone, Mayor of Kingstown og 1883 samt den kommende Kansas City.

Læs også Det herlige, smukke, brutale Vilde Vesten Prequel-serie til Yellowstone overgår sin moderserie.

Sheridan skrev i sin tid manuskriptet til den episke action-thriller Hell or High Water (2016) med Chris Pine, Ben Foster og Jeff Bridges i hovedrollerne. Det er denne film, der snart bliver forvandlet til en TV-serie.

Hell or High Water 2
Hell or High Water. (Foto: Lionsgate)

Det er en action-krimi, der handler om menneskelig desperation og stiller dybe moralske spørgsmål, idet hovedpersonerne må træffe svære valg. En fraskilt mand får sin fængselsfugl af en bror med til at begå en række hovedløse bankrøverier for at redde familiens ranch. Og så får de en dedikeret Texas-ranger (i imposant skikkelse af Jeff Bridges) i hælene.

Fox har nu købt serierettighederne til Hell or High Water og hyret Jessica Mecklenburg (Dopesick) som producer.

Hell of High Water 5 989x655 1 Hell of High Water 4 989x556 1 Hell or High Water 3 989x556 1
<
>
Hell or High Water. (Foto: Lionsgate)

Serien vil være inspireret af filmen og fokusere på en hensynsløs oliebaron, der forsøger at ødelægge et lille ranchsamfund i det vestlige Texas. To lokale brødre forsøger at forsvare deres retmæssige arv og ejendom, og begår i den forbindelse en række bankrøverier – og får selvfølgelig lovens lange arm på nakken.

Manuskriptet skal skrives af Mecklenburg, men der er endnu ikke tilknyttet hverken instruktør eller skuespillere til projektet, idet serien ikke har forventet premiere før engang til efteråret næste år.

Vi krydser fingre for, at Taylor Sheridan selv får en finger med i spillet. Og mens vi venter, så gå ikke glip af den heftige sæsonpremiere på Mayor of Kingstown på Paramount+!

Annonce
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv en kommentar

Fungerer Willow-magien i 2022? Disney forsøger at puste nyt liv i klassikeren fra 1980'erne.
Kommer allerede i december! SkyShowtime offentliggør i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Stallone gør underholdende comeback Sly Stallone gør et mere end anstændigt comeback som seriøs skuespiller i en blandet fornøjelse af en mafiakomedie.
Ny dansk Netflix-serie får premiere 5. januar 2023 Serien er på seks afsnit, og blandt de medvirkende er Zlatko Buric, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.
Stærkeste sæson hidtil! Med tredje runde af det socialrealistiske komediedrama Pørni, leverer Steenstrup sin stærkeste sæson.
Norsk trold-folklore! Katastrofefilm med trolde i hovedrollen er en sjælden vare. Det er dog lykkedes Netflix med en overraskende underholdende eventyrfilm.
Følg Lyd & Billede