TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Hell or High Water bliver til TV-serie

Nu kommer endnu en TV-serie baseret på en film af et af de hotteste navne i branchen.

forfatter
Publiceret 15/01/2022 - 11:30

Få navne inden for film- og TV-seriebranchen har opnået højere status de senere år end Taylor Sheridan.

Multitalentet (han er også instruktør og skuespiller) slog sit navn fast som manuskriptforfatter på solide film som Sicario, Wind River og Hell or High Water. De senere år har han også stået bag seriesucceser som Yellowstone, Mayor of Kingstown og 1883 samt den kommende Kansas City.

Læs også Det herlige, smukke, brutale Vilde Vesten Prequel-serie til Yellowstone overgår sin moderserie.

Sheridan skrev i sin tid manuskriptet til den episke action-thriller Hell or High Water (2016) med Chris Pine, Ben Foster og Jeff Bridges i hovedrollerne. Det er denne film, der snart bliver forvandlet til en TV-serie.

Hell or High Water 2
Hell or High Water. (Foto: Lionsgate)

Det er en action-krimi, der handler om menneskelig desperation og stiller dybe moralske spørgsmål, idet hovedpersonerne må træffe svære valg. En fraskilt mand får sin fængselsfugl af en bror med til at begå en række hovedløse bankrøverier for at redde familiens ranch. Og så får de en dedikeret Texas-ranger (i imposant skikkelse af Jeff Bridges) i hælene.

Fox har nu købt serierettighederne til Hell or High Water og hyret Jessica Mecklenburg (Dopesick) som producer.

Hell of High Water 5 989x655 1 Hell of High Water 4 989x556 1 Hell or High Water 3 989x556 1
<
>
Hell or High Water. (Foto: Lionsgate)

Serien vil være inspireret af filmen og fokusere på en hensynsløs oliebaron, der forsøger at ødelægge et lille ranchsamfund i det vestlige Texas. To lokale brødre forsøger at forsvare deres retmæssige arv og ejendom, og begår i den forbindelse en række bankrøverier – og får selvfølgelig lovens lange arm på nakken.

Manuskriptet skal skrives af Mecklenburg, men der er endnu ikke tilknyttet hverken instruktør eller skuespillere til projektet, idet serien ikke har forventet premiere før engang til efteråret næste år.

Vi krydser fingre for, at Taylor Sheridan selv får en finger med i spillet. Og mens vi venter, så gå ikke glip af den heftige sæsonpremiere på Mayor of Kingstown på Paramount+!

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Mere skøn forvirring fra Westworld Efter en langvarig coronapause er Westworld tilbage på sporet – og i højere grad tilbage til sine rødder.
Nyt Netflix-abonnement med reklamer lige om hjørnet Netflix-topchef begrunder det nye tiltag med, at streaming-giganten taber for mange potentielle brugere på gulvet.
NY Stranger Things 4 II-trailer! Netflix har netop udsendt en ny trailer til det afsluttende kapitel af 4. sæson af Stranger Things.
“You know nothing, Jon Snow!” HBO Max annoncerer endnu en spinoff-serie fra Game of Thrones-universet.
Du kender spillet – nu kommer filmen snart! Filmen baseret på det ikoniske bilspil Gran Turismo får premiere den 11. august 2023.
Tilbage til fremtiden-VHS satte salgsrekord på auktion Great Scott! Se video fra den ellevilde budrunde.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend