TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Glæd dig til Dial of Destiny

30. juni 2023 er premieredag for 'Indiana Jones and the Dial of Destiny.' Nu er den første trailer offentliggjort.

forfatter
Publiceret 02/12/2022 - 10:45

Vi har ventet længe. Men 30. juni 2023 bliver store popcorndag i biograferne. Der får Indiana Jones and the Dial of Destiny nemlig premiere. Og nu har Lucasfilm/Disney sluppet den første korte filmtrailer løs.

Den femte film i serien er blevet forsinket i flere omgang på grund af Coronaepidemien, men nu er den god nok. Filmen er skudt, og vi har fået både en premieredato og en titel.

Traileren er ganske kort, bare 1:43, men det ser ud til, at vi får alt det, som vi gennem generationer har lært at forvente af en Indiana Jones-film, i form af biljagter (og jagter med alle andre transportmidler), skumle nazister – spillet af blandt andre Mads Mikkelsen – og eventyrlige optrin. Med andre ord god gammeldags cowboyrækkeunderholdning af den slags, som Indiana Jones var en pastiche over, allerede da den første film i 1981 løb over biograflærredet.

Vi ser Mads Mikkelsen som fæl (og sikkert også karismatisk) nazist. (Foto: Lucasfilm/Disney)

I hovedrollen finder vi selvfølgelig Harrison Ford. Den nu 80-årige skuespiller har gennemgået en digital foryngelseskur for ikke at virke ældre, end Sean Connery var, da han som 59-årig spillede rollen som Indiana Jones far. Udfra, hvad vi indtil nu har set i traileren, er det lykkedes. Det er faktisk ikke til at se, hvilke tilbageblik på Indys liv, der er nye, og hvilke, der er hentet fra de tidligere film.

Indiana Jones tager endnu engang den kendte hat på. (Foto: Lucasfilm/Disney)

Vi finder andre gamle kendinge. Ikke mindst komponisten John Williams, der igen står for filmmusikken. Instruktøren er dog ikke George Lucas, men James Mangold, som blandt stod bag The Wolverine og Logan.

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Flere mafiaforviklinger fra Stallone & Co.! Fans af den tørt humoristiske og hårdtslående (men bløde indeni) Sly Stallone kan nu se frem til efterfølgeren.
Kokainsnifferne er tilbage! Hedonistene på Aker Brygge har mere heroin og viagra i pengeskabet!
Klar til sæson 2! Svampe-zombie-serien har virkelig ramt plet hos både publikum og kritikere - nu giver HBO Max grønt lys for sæson 2.
Gangsterhelvede! Taylor Sheridan, og en perfekt castet Jeremy Renner, serverer på én gang benhård socialrealisme og gangsterhelvede – på både inder- og ydersiden af murene.
Den Sorte Panter kommer på Disney+! Nu kan du snart se den Oscar-nominerede Marvel-film på Disney+.
Følg Lyd & Billede