Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Fedt: Der kommer en 2. sæson af The Bear!

Allerede til sommer får vi et gensyn med det herlige slæng i det kaotiske Chicago-køkken.

Skrevet af / 10/05/2023 - 21:19
Fedt: Der kommer en 2. sæson af The Bear!

Inde fra en sandwichbutik i Chicago formåede Disney+ at lave en af ​​sidste års fremmeste feelgood-serier. The Bear ankom som en dark horse, og tog publikum med storm.

Seerne blev hensat til den lettere skumle sandwich-butik The Original Beef of Chicagoland. Her kørte den dygtige kok og “kreative” bogholder, Michael, i mange år den sagnomspundne gaderestaurant – som angiveligt serverede de bedste og mest “greasy” sandwiches i USA.

Carmy (Jeremy A. White), “The Bear”, 1. sæson (Foto: Walt Disney)

“Arven”, og familiens forpligtelse til at fortsætte Michaels livsværk, havnede pludselig i skødet på hans uforvarende bror, Carmy (Jeremy A. White). Men Carmy kom fra (og med) en helt anden madlavningsfilosofi end sin mere lurvede bror.

Læs også Efterårets feelgood-serie! Fra indersiden af en sandwichbar i Chicago, kokkererer Disney+ sig frem til en af efterårets helt store feelgood-serier.

Disney+ annoncerede i dag, at den kritikerroste hitserie får sin 2. sæson-premiere allerede denne sommer.

The Bear, sesong 1 (1) The Bear, sesong 1 (11) The Bear, sesong 1 (10) The Bear, sesong 1 (12) The Bear, sesong 1 (6) The Bear, sesong 1 (2) The Bear, sesong 1 (3) The Bear, sesong 1 (5) The Bear, sesong 1 (4) The Bear, sesong 1 (14)
<
>
The Bear, 1. sæson (Foto: Walt Disney)

2. sæson følger Carmy, Sydney og Richie, mens de arbejder på at transformere deres lidt skumle sandwiches til et nyt niveau. Alt i mens de skræller restaurantlokalet helt ned til fundamentet, begiver personalet sig ud på deres egne transformative rejser, hver tvunget til at konfrontere fortiden og finde ud af, hvem de vil være i fremtiden.

Det viser sig selvfølgelig, at det eneste, der er sværere end at drive en restaurant, er at åbne en ny restaurant, og holdet skal nu jonglere med det vanvittige bureaukrati ved den kreative udfordring, som menuplanlægningen udgør. Med det nye initiativ kommer også et nyt fokus på gæsternes tilfredshed og samarbejdet mellem kollegerne.

“The Bear”, 1. sæson (Foto: Walt Disney)

Udover White, Edebiri og Moss-Bachrach, ser vi også Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Matty Matheson, Edwin Lee Gibson, Oliver Platt og nykommeren Molly Gordon i ledende roller.

Christopher Storer er showrunner for The Bear.

Læs også Game over! Paramount bekræfter nu at Yellowstone-serien afsluttes.

2. sæson får Disney+-premiere den 19. juli.

Alle de 10 episoder vil kunne streames på samme dag.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Traileren er her!

Komedie-legenden vender tilbage til rødderne!

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Scroll to Top