TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Disney genopliver Marvel’s Daredevil

Efter at de hårdtprøvede Marvel-helte vendte hjem til Disney-folden, sker der nu noget på Disney+.

forfatter
Publiceret 29/05/2022 - 18:45

Tidligere i år mistede Netflix rettighederne til at vise de Marvel-serier, som de i sin tid producerede sammen med Disney.

Det gælder følgende serier:

Alle Marvel-serierne forsvandt fra Netflix den 1. marts i år, men fra den 26. juni kan du streame dem igen på Disney+.

defenders season 2 release date netflix jeph loeb
Marvel’s The Defenders. (Foto: Marvel/Netflix)

Nu kommer The Walt Disney Company med en endnu mere glædelig nyhed: Disney+ vil puste nyt liv i Marvel-serien Daredevil!

Disney har allerede ansat duoen Matt Corman og Chris Ord som manuskriptforfattere og executive producere.

Læs også Bælgmørk Batman At fylde skoene ud efter Christopher Nolan og Christian Bale var en enorm opgave – men Matt Reeves & Co. lander solidt på fødderne.
The Batman 1

Ifølge velinformerede kilder, som Variety har talt med, vender Charlie Cox tilbage i hovedrollen som Matt Murdock/Daredevil, og Vincent D’Onofrio gentager ligeledes sin rolle som Wilson Fisk/Kingpin.

Den 3. og foreløbig sidste sæson af Daredevil kom på Netflix i 2018. Disney har indtil videre ikke annonceret en premieredato for 4. sæson, men vi gætter på efteråret 2023.

Så krydser vi fingre for, at vi også snart vil få mere at se til Jessica Jones og Luke Cage.

Daredevil 3
(Foto: Marvel/Netflix)

Annonce
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv en kommentar

Kommer allerede i december! SkyShowtime offentliggør i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Stallone gør underholdende comeback Sly Stallone gør et mere end anstændigt comeback som seriøs skuespiller i en blandet fornøjelse af en mafiakomedie.
Ny dansk Netflix-serie får premiere 5. januar 2023 Serien er på seks afsnit, og blandt de medvirkende er Zlatko Buric, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.
Stærkeste sæson hidtil! Med tredje runde af det socialrealistiske komediedrama Pørni, leverer Steenstrup sin stærkeste sæson.
Norsk trold-folklore! Katastrofefilm med trolde i hovedrollen er en sjælden vare. Det er dog lykkedes Netflix med en overraskende underholdende eventyrfilm.
Grønt lys! HBO Max har netop givet Mike White grønt lys til en tredje sæson af det dekadente rigmandsdrama.
Følg Lyd & Billede