TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Disney genopliver Marvel’s Daredevil

Efter at de hårdtprøvede Marvel-helte vendte hjem til Disney-folden, sker der nu noget på Disney+.

forfatter
Publiceret 29/05/2022 - 18:45

Tidligere i år mistede Netflix rettighederne til at vise de Marvel-serier, som de i sin tid producerede sammen med Disney.

Det gælder følgende serier:

Alle Marvel-serierne forsvandt fra Netflix den 1. marts i år, men fra den 26. juni kan du streame dem igen på Disney+.

defenders season 2 release date netflix jeph loeb
Marvel’s The Defenders. (Foto: Marvel/Netflix)

Nu kommer The Walt Disney Company med en endnu mere glædelig nyhed: Disney+ vil puste nyt liv i Marvel-serien Daredevil!

Disney har allerede ansat duoen Matt Corman og Chris Ord som manuskriptforfattere og executive producere.

Læs også Bælgmørk Batman At fylde skoene ud efter Christopher Nolan og Christian Bale var en enorm opgave – men Matt Reeves & Co. lander solidt på fødderne.
The Batman 1

Ifølge velinformerede kilder, som Variety har talt med, vender Charlie Cox tilbage i hovedrollen som Matt Murdock/Daredevil, og Vincent D’Onofrio gentager ligeledes sin rolle som Wilson Fisk/Kingpin.

Den 3. og foreløbig sidste sæson af Daredevil kom på Netflix i 2018. Disney har indtil videre ikke annonceret en premieredato for 4. sæson, men vi gætter på efteråret 2023.

Så krydser vi fingre for, at vi også snart vil få mere at se til Jessica Jones og Luke Cage.

Daredevil 3
(Foto: Marvel/Netflix)
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ufuldendt alien-fjolleri Der var en tid, hvor Netflix åbnede tegnebogen – og deres enorme abonnentbase – for enhver håbefuld filmnørd. Den tid er nok forbi.
Mere skøn forvirring fra Westworld Efter en langvarig coronapause er Westworld tilbage på sporet – og i højere grad tilbage til sine rødder.
Nyt Netflix-abonnement med reklamer lige om hjørnet Netflix-topchef begrunder det nye tiltag med, at streaming-giganten taber for mange potentielle brugere på gulvet.
NY Stranger Things 4 II-trailer! Netflix har netop udsendt en ny trailer til det afsluttende kapitel af 4. sæson af Stranger Things.
“You know nothing, Jon Snow!” HBO Max annoncerer endnu en spinoff-serie fra Game of Thrones-universet.
Du kender spillet – nu kommer filmen snart! Filmen baseret på det ikoniske bilspil Gran Turismo får premiere den 11. august 2023.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend