TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Det første billede fra “And Just Like That…”

Ventetiden er snart slut for opfølgerserien til "Sex and the City". HBO lokker med et nyt billede fra indspilningen.

forfatter
Publiceret 16/07/2021 - 15:25

Det er skam ikke kun i biografen, man er overfokuseret på remakes og reboots, også for streamingtjenesterne er relancering af gamle “klassikere” blevet mere og mere almindeligt.

I vinters besluttede HBO sågar at genoplive successerien Sex and the City, som løb fra 1998 til 2004.

Og til glæde for alle fans af serien er dette ingen reboot, og de originale skuespillere (minus Kim Cattrall) dukker igen op på skærmen.

 

De seks sæsoner (94 afsnit) af serien med de fire New York-tøser Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) og Miranda (Cynthia Nixon) handlede om deres overfladiske liv med typiske ilandsproblemer, udfordringer på kærlighedsfronten og et kompliceret sexliv.

Serien var relativt nyskabende set med feministiske øjne, da den ikke gik af vejen for temaer som kvindelig seksualitet og hang til sexlegetøj samt stærke kvinder, som stod på egne ben, både privat og i arbejdslivet.

De fire slyngveninder, som nærmede sig midtlivskrisen, delte alle glæder, sorger og intime spørgsmål. Sarah Jessica Parker var frontfiguren og fortællerstemmen. Under og efter serien blev hun et kendt stilikon.

Nu har HBO frigivet et(!) billede fra indspilningen af den nye serie, And Just Like That…

And Just Like That… (Foto: HBO)

Produktionen af den ti afsnit lange serie “And Just Like That…” er begyndt i New York.

Sarah Jessica Parker vender tilbage i hovedrollen som Carrie Bradshaw, Cynthia Nixon som Miranda Hobbes og Kristin Davis som Charlotte York.

Fra pressemeddelelsen kan vi læse:

Max Original-serien And Just Like That… er det nye kapitel i den banebrydende HBO-serie Sex and the City. Vi følger Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) og Charlotte (Kristin Davis), som har taget rejsen fra det komplicerede liv og venskaber, de havde i 30’erne, til det nu endnu mere komplicerede liv og venskaber, de har i 50’erne.

Rollebesætningen inkluderer Sara Ramírez, Chris Noth (tilbage i rollen som Mr. Big), Mario Cantone (Anthony Marentino), David Eigenberg (Steve Brady), Willie Garson (Stanford Blatch) og Evan Handler (Harry Goldenblatt).

Læs også Brillant! Den legendariske, iskolde Nurse Ratcheds baggrundshistorie danner den perfekte ramme om en usædvanlig vellykket TV-serie.

Serien er produceret af Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon og Michael Patrick King. Manuskriptforfatterne udgør nærmest et halvt fodboldhold(!), deriblandt King, Samantha Irby, Rachna Fruchbom, Keli Goff, Julie Rottenberg og Elisa Zuritsky.

Sarah Jessica Parker i “Sex and the City” (Foto: HBO)

Efter at originalserien stoppede, kom der to spillefilm, Sex and the City 1 og 2. Filmene (2008 og 2010) fik en relativt hård medfart af et enigt anmelderkorps.

Titlen på den nye serie (And Just Like That…) er en lille hyldest til originalserien. Denne gang følger vi Carrie, Miranda og Charlotte, mens de som kvinder midt i 50’erne forsøger at bevare og forbedre det varme venskab.

Læs også Snart kan du få mange flere film HBO Max skal erstatte HBO Nordic i løbet af 2021 og vil bl.a. byde på premierer på en række storfilm.

Produktionen af serien startede i New York sent på foråret i år. Serieskaberen er endnu ikke på plads, men de 10 nye episoder produceres af Michael Patrick King (som instruerede både originalserien og filmene).

I grew up with these characters, and I can’t wait to see how their story has evolved in this new chapter, with the honesty, poignancy, humor and the beloved city that has always defined them.

Sarah Aubrey, chef for originalserier, HBO Max

And Just Like That… vil blive vist på HBO Max, som kommer til Norden i efteråret. Premieredatoen er endnu ikke fastsat.

“Sex and the City” (Foto: HBO)

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Maverick vender (endelig!) tilbage Nu er der kun seks dage tilbage, til Maverick flyver igen – i Top Gun 2.
Svensk Amazon Prime-serie på vej Endelig tager Amazon fat i Norden og satser på lokalt produceret indhold.
Mere spionthriller fra Mellemøsten Mossads intrikate skyggekrig mod ærkefjenden Iran giver os fortsat en af de absolut bedste spionserier lige nu.
Middelmådigt fra Connelly Halvbroren til den mere kendte Harry Bosch har fået sin egen TV-serie, men vi er ikke synderlig imponeret.
Trailer til The Machinery 2 Nu er den første trailer til 2. sæson af den norske serie The Machinery her.
Finsk dansedrama fra Netflix Endelig er det Finlands tur til at nå ud til et globalt Netflix-publikum.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend