TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

4. sæson af Goliath kommer til efteråret

Amazon Prime annoncerer 4. og sidste sæson med Billy Bob Thornton.

forfatter
Publiceret 10/08/2021 - 15:25

En af Amazon Prime Videos bedste serier kommer snart i sin afsluttende 4. sæson.

I Goliath spiller den fantastiske Billy Bob Thornton hovedrollen som Billy McBride, en kompromisløs privat efterforsker i Los Angeles, der prøver at forsvare den lille mand mod uretfærdige overgreb.

Den 24. september er der global premiere på 4. sæson på Amazon Prime.

 

Billy Bob Thornton vender (måske noget overraskende) tilbage i sin glansrolle som Billy McBride, L.A.s mest fandenivoldske advokat, hvor han igen skal løse en “uløselig” sag i en slags Davids kamp mod Goliat.

Goliath har altid haft klar politisk brod, idet den fremragende eliteadvokat, med alle sine karakterbrister, står op for dem nederst på rangstigen. Det er den lille mands kamp mod de herskende kapitalkræfter, der tænder McBride. En kamp, han efter at have skudt papegøjen i 2. sæson gerne tager gratis.

Læs også Psykedelisk tørke Vores livstrætte advokat må denne gang gå op imod vandbaroner i det tørkeramte Californien. Interessant og indimellem sært, men ikke lige så underholdende som tidligere sæsoner.

I 4. sæson har hans noget vimsede partner, Patty (Nina Arianda), takket ja til et job i et prestigefyldt advokatfirma i San Francisco, hvilket tvinger McBride tilbage til udgangspunktet i hans karriere, et stort advokatkontor.

Sammen får de den umulige – og yderst aktuelle – opgave at gå op imod den stenrige og magtfulde opioid-industri i USA.

Nina Arianda og Billy Bob Thornton i Goliath. (Foto: Amazon Prime Video)

Med Billys kroniske smerter og Patty, der føler, at hun bliver udnyttet, sættes deres partnerskab på prøve. I mødet med medicinalgiganten Stax – repræsenteret af J.K. Simmons og Bruce Dern – i en verden, hvor penge kan skaffe dig alt, inklusive love og domme, må Billy og Patty risikere alt, hvad de har.

Læs også Vi kårer den bedste streaming-tjeneste (for dig) Med lanceringen af Disney+ har streaming-krigen virkelig taget fart, men hvilke af de store streaming-tjenester SKAL du have?

Ud over Thornton og Arianda beklædes de bærende roller af Tania Raymonde, Diana Hopper, Julie Brister, Bruce Dern, Brandon Scott, Jena Malone og J.K. Simmons.

Lawrence Trilling, Geyer Kosinski, Jennifer Ames og Steve Turner er producenter.

(Foto: Prime Video)

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Mere spionthriller fra Mellemøsten Mossads intrikate skyggekrig mod ærkefjenden Iran giver os fortsat en af de absolut bedste spionserier lige nu.
Middelmådigt fra Connelly Halvbroren til den mere kendte Harry Bosch har fået sin egen TV-serie, men vi er ikke synderlig imponeret.
Trailer til The Machinery 2 Nu er den første trailer til 2. sæson af den norske serie The Machinery her.
Finsk dansedrama fra Netflix Endelig er det Finlands tur til at nå ud til et globalt Netflix-publikum.
Se den nye Avatar-trailer Nu er teaser-traileren til James Camerons længe ventede (?) fortsættelse af megasuccesen Avatar her.
Mere svensk kærlighed på vej Til sommer kommer 2. sæson af den herlige svenske feelgood-serie.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend