Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

4. sæson af Goliath kommer til efteråret

Amazon Prime annoncerer 4. og sidste sæson med Billy Bob Thornton.

Skrevet af / 10/08/2021 - 15:25
4. sæson af Goliath kommer til efteråret

En af Amazon Prime Videos bedste serier kommer snart i sin afsluttende 4. sæson.

I Goliath spiller den fantastiske Billy Bob Thornton hovedrollen som Billy McBride, en kompromisløs privat efterforsker i Los Angeles, der prøver at forsvare den lille mand mod uretfærdige overgreb.

Den 24. september er der global premiere på 4. sæson på Amazon Prime.

 

Billy Bob Thornton vender (måske noget overraskende) tilbage i sin glansrolle som Billy McBride, L.A.s mest fandenivoldske advokat, hvor han igen skal løse en “uløselig” sag i en slags Davids kamp mod Goliat.

Goliath har altid haft klar politisk brod, idet den fremragende eliteadvokat, med alle sine karakterbrister, står op for dem nederst på rangstigen. Det er den lille mands kamp mod de herskende kapitalkræfter, der tænder McBride. En kamp, han efter at have skudt papegøjen i 2. sæson gerne tager gratis.

Læs også Psykedelisk tørke Vores livstrætte advokat må denne gang gå op imod vandbaroner i det tørkeramte Californien. Interessant og indimellem sært, men ikke lige så underholdende som tidligere sæsoner.

I 4. sæson har hans noget vimsede partner, Patty (Nina Arianda), takket ja til et job i et prestigefyldt advokatfirma i San Francisco, hvilket tvinger McBride tilbage til udgangspunktet i hans karriere, et stort advokatkontor.

Sammen får de den umulige – og yderst aktuelle – opgave at gå op imod den stenrige og magtfulde opioid-industri i USA.

Nina Arianda og Billy Bob Thornton i Goliath. (Foto: Amazon Prime Video)

Med Billys kroniske smerter og Patty, der føler, at hun bliver udnyttet, sættes deres partnerskab på prøve. I mødet med medicinalgiganten Stax – repræsenteret af J.K. Simmons og Bruce Dern – i en verden, hvor penge kan skaffe dig alt, inklusive love og domme, må Billy og Patty risikere alt, hvad de har.

Læs også Vi kårer den bedste streaming-tjeneste (for dig) Med lanceringen af Disney+ har streaming-krigen virkelig taget fart, men hvilke af de store streaming-tjenester SKAL du have?

Ud over Thornton og Arianda beklædes de bærende roller af Tania Raymonde, Diana Hopper, Julie Brister, Bruce Dern, Brandon Scott, Jena Malone og J.K. Simmons.

Lawrence Trilling, Geyer Kosinski, Jennifer Ames og Steve Turner er producenter.

(Foto: Prime Video)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top