Design din egen højttaler

Danske Siala håndbygger trådløse højttalere efter kundernes ønsker.
forfatter

Trådløse bordhøjttalere er der mange af, men danske Siala har fundet en lidt anderledes ide til sin første model, kaldet Saga. Her kan kunderne nemlig selv vælge materialer og farver, hvorpå højttaleren håndbygges efter specifikation.

Kunderne designer ud fra 36 kombinationsmuligheder: Top og bund kan være i sort amerikansk valnød, mahogni, eg eller corian. Basporten kommer i samme materiale, udover Corian-kabinettet, der kombineres med en anden træsort til basporten. Siderne er betrukket med italiensk læder i farverne sort, mokka eller cognac. Endelig kan højttaleren forsynes med et bæregreb i træ.

Sammen med højttaleren får man også en “care-pack” med træ- og læderolie til at kunne vedligeholde højttaleren. Højttalerne laves i hånden i Danmark, og bæredygtighed er tænkt ind i konceptet. Siala har lavet en aftale med organisationen OneTreePlanted, hvor der plantes to træer for hver solgt højttaler.

Navneskiltet er i ægte børstet messing, som er matlakeret.

Man kan selv kombinere træsorter, læder og metal. (Foto: Sialoa)

Højttaleren er trådløs med Bluetoothforbindelse, samt analog lydindgang. To højttalere kan parres som stereosæt. Forstærkeren er i klasse D og yder 160 watt, fordelt på fire kanaler.

Fakta:

  • 4 kanals, 160 W klasse-D PurePath
  • 2 x 4″ basenheder
  • 2 x 0,75″ silkedomediskanter
  • Frekvensområde: 43-20.000 Hz
  • Dimensioner: 32 x 21 x 21 cm / 6,5 kg
  • Batteri: 18.5 V – 4500 mAh Lithium Ion
  • Batteritid: 8-24 timer
  • Tilslutning: Bluetooth 4,2/3,5 mm stereo-minijack

Alle højttalere koster 6999 kroner inklusive forsendelse og uanset materialevalg.

Annonce

Siala Saga kan købes fra hjemmesiden, men den kan fra udgangen af marts også ses i KT radio i København.

Siala

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Annonce
Annonce

Læs også