Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Apple har ingen planer om en 27-tommers iMac

Glem alt om at vente på den store iMac, den kommer ikke.

Skrevet af / 09/11/2023 - 11:51
Apple har ingen planer om en 27-tommers iMac

For to år siden opdaterede Apple endelig sin stationære iMac-serie med en 24-tommers model med den nye M1-chip. De fleste troede, at det var erstatningen for den 21-tommer store Intel iMac med 4K-skærm. Men vi er nok ikke de eneste, der har gået og ventet på afløseren til 27-tommeren med 5K-skærm, som var mere en professionel model, mens den var mindre god til hjemmebrug.

Læs også Lynhurtig ny iMac Apples alt-i-én-computer sprang en generation over og får nu M3-chipsættet.

Men nu har Apple, som ellers aldrig siger et kuk om kommende modeller, forbløffende nok udtalt sig om sagen. Det er tech-sitet The Verge, som faktisk har fået en udtalelse fra Apples PR-chef. Og det er ikke det, vi gerne ville høre.

Læs også Den dyreste computer vi har testet Apple Mac Studio (M2 Ultra) er computeren for de mest krævende brugere, der har behov for flere 4K- eller 8K-skærme.

Apple kommer ikke til at lave en 27-tommers version med Apple-processor som erstatning for den Intel-model, der forsvandt i 2022. I stedet skal 24-tommeren erstatte begge modeller. Dette års model med det nye M3-chipsæt er netop blevet præsenteret. Virksomheden foreslår, at de, der har brug for en større skærm, bør overveje en Mac Mini eller en Mac Studio sammen med en Studio Display-skærm.

Læs også Apples billigste skærm rammer næsten plet Apples nye Studio Display vil være perfekt for mange, men håbløs for andre, og den har en overraskende mangel.

Nu kan vi kun håbe på, at de blot mener, at der ikke kommer en model med en 27-tommers skærm. For det holder muligheden åben for en version med en 32-tommers skærm …

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Små og stærke PC'er i grønt look

Har du lyst til en hurtigere computer?

Lyver Qualcomm om Snapdragon X?

AOC bliver seriøse

Chromebooks med flere kræfter

Indret hjemmet med IKEA-AI

Mange skærmfunktioner til få kroner

Logitech-sæt bygger bro mellem arbejde og privatliv

AI flytter ind i ThinkPad'en

Dell-bærbare med AI

HP-laptops er blevet smartere

Apple opgraderer Macbook Air

Lyd & Billede
Scroll to Top