Search
Generic filters
 itemprop

CES 2015

B&O præsenterede 75-tommers udgave af high end-fjernsynet BeoVision Avant. Selvfølgelig i 4K-opløsning.

Det er ikke til at komme uden om Ultra High Definition tv på CES-messen i Las Vegas. Både fordi de er der i hidtil uset antal, og fordi de fleste er ret omfangsrige.

Også B&O havde et nyt 4K-fjernsyn med på CES-messen. Der er tale om en mellemmodel til den eksisterende BeoVision Avant-serie. Hvis man ellers kan kalde et 75 tommer stort tv til over 100.000 kroner for mellemstørrelse!

Med lanceringen tilbyder Avant-serien nu tre forskellige skærmstørrelser på henholdsvis 55″, 75″ og 85″, alle med Ultra High-Definition-opløsning (4K) og avanceret lyd indbygget. Når tv’et tændes, folder højttalerne sig ud, og den motoriserede gulvstand drejer, alt sammen i en nøje koreograferet bevægelse. Med et tryk på fjernbetjeningen drejes tv’et til en forprogrammeret position og finder både yndlingskanal og -lydindstilling. BeoVision Avant har modtaget prisen “International CES 2015 Innovations Design and Engineering Honoree” i kategorien High Performance Home Audio.

Vi har testet 55″ udgaven tidligere, og vores tv-ekspert var begejstret for lyd og billede.

75-tommeren kommer i handlen i udgangen af februar til en pris på 109.995 kroner. Dertil skal lægges vægbeslag eller gulvstander til priser fra 10.595 kr.

avant_ces
Fra præsentationen af Avant 75 på CES i aftes.


Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Læs også

SOMMERTILBUD
6 UGER LB+
FOR KUN 6 KR
Fuld adgang til lydogbillede.dk i sommer!
PRØV i 6 UGER
close-link