itemprop

CES 2015

B&O præsenterede 75-tommers udgave af high end-fjernsynet BeoVision Avant. Selvfølgelig i 4K-opløsning.

Det er ikke til at komme uden om Ultra High Definition tv på CES-messen i Las Vegas. Både fordi de er der i hidtil uset antal, og fordi de fleste er ret omfangsrige.

Også B&O havde et nyt 4K-fjernsyn med på CES-messen. Der er tale om en mellemmodel til den eksisterende BeoVision Avant-serie. Hvis man ellers kan kalde et 75 tommer stort tv til over 100.000 kroner for mellemstørrelse!

Med lanceringen tilbyder Avant-serien nu tre forskellige skærmstørrelser på henholdsvis 55″, 75″ og 85″, alle med Ultra High-Definition-opløsning (4K) og avanceret lyd indbygget. Når tv’et tændes, folder højttalerne sig ud, og den motoriserede gulvstand drejer, alt sammen i en nøje koreograferet bevægelse. Med et tryk på fjernbetjeningen drejes tv’et til en forprogrammeret position og finder både yndlingskanal og -lydindstilling. BeoVision Avant har modtaget prisen “International CES 2015 Innovations Design and Engineering Honoree” i kategorien High Performance Home Audio.

Vi har testet 55″ udgaven tidligere, og vores tv-ekspert var begejstret for lyd og billede.

75-tommeren kommer i handlen i udgangen af februar til en pris på 109.995 kroner. Dertil skal lægges vægbeslag eller gulvstander til priser fra 10.595 kr.

avant_ces
Fra præsentationen af Avant 75 på CES i aftes.

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Läs också

 data-srcset

Værre end spritkørsel

Du har meget dårligere reaktionstider, når du bruger bilens touch-skærm, end når du kører i beruset tilstand.

Scroll til toppen