TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+
Nyhed

Tesla Model 3 med blå blink og sirener

I deres søgen efter et grønnere udrykningskøretøj tester det britiske politi nu Tesla Model 3. Med lovende resultater.

forfatter
Publiceret 28/12/2021 - 16:42

I september skrev vi, at Ford Mustang Mach-E var ved at blive testet som ny politibil i Storbritannien. Politiet dér ønsker nemlig et grønnere CO2-fodaftryk. Nu er det så Teslas tur, og det er Model 3, der er den aktuelle kandidat.

Læs også Freeze! Police! Metropolitan Police Force vil have elbiler Det er på tide med "grønnere" politibiler. Og med Mustang Mach-E kan strømerne rykke ud med raketfart!

0-100 km/t på 3,4 sekunder

Med 0-100 km/t på 3,4 sekunder er Tesla Model 3 Performance hurtigere end Mustang Mach-E GT, og en rækkevidde på op til 530 km (ifølge WLTP) gør den helt klart til en kapabel bil, som til og med burde kunne holde trit med Ferrari og Maserati – hvis skurkene da ikke kører hurtigere end Model 3’s topfart på 261 km/t. Hvilket for en ordens skyld er 61 km/t hurtigere end Mustang Mach-E GT.

(Foto: Tesla)

Tesla Model 3: Et kapabel udrykningskøretøj

Heldigvis består en politipatruljes hverdag af langt mere overkommelige opgaver end at eftersætte lovovertrædere. Og som patruljevogn og til det daglige arbejde med at rykke hurtigt ud til gerningssteder og opretholde ro og orden i samfundet er ydelsen mere end god nok.

Ikke mindst er Model 3 en prisgunstig bil, som i modsætning til fossilbiler ikke kræver meget anden vedligeholdelse end bremser og dæk. Så er der nok budget til helikopterstøtte ved de mere krævende biljagter …

Hvilken bil Metropolitan Police Force ender med som sit nye udrykningskøretøj, vides endnu ikke. Bliver det Ford Mustang Mach-E GT, Tesla Model 3 Performance – eller en helt tredje?

Kilde: Driving

(Foto: Tesla)
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ariya indfrier på langt det meste Nu, hvor Ariya endelig er kommet, kan Nissan sende Leaf på pension. For mange vil det her være den allerfornuftigste bil.
Endelig en større elbil fra Citroën Citroën ë-C4 X bliver længere og får bedre plads samt opdateret infotainment-system.
Det bedste Volvo-køb Hvis man kan klare sig med forhjulstræk, kan denne version af Volvo XC40 være lige til højrebenet.
Mest plads og stadig god komfort Mercedes-Benz EQV er MPV’en til dig, der har brug for plads til hele familien og masser af bagage. Der er dog en grund til, at vi ikke helt klapper i vores små hænder.
Se billeder og data på Hyundai Ioniq 6 Ekstremt lav luftmodstand giver længere rækkevidde.
Verdens hurtigste budbil? Tager dine e-handelspakker fra 0 til 100 km/t på to sekunder.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend