TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Tesla Model 3 med blå blink og sirener

I deres søgen efter et grønnere udrykningskøretøj tester det britiske politi nu Tesla Model 3. Med lovende resultater.

forfatter
Publiceret 28/12/2021 - 16:42

I september skrev vi, at Ford Mustang Mach-E var ved at blive testet som ny politibil i Storbritannien. Politiet dér ønsker nemlig et grønnere CO2-fodaftryk. Nu er det så Teslas tur, og det er Model 3, der er den aktuelle kandidat.

Læs også Freeze! Police! Metropolitan Police Force vil have elbiler Det er på tide med "grønnere" politibiler. Og med Mustang Mach-E kan strømerne rykke ud med raketfart!

0-100 km/t på 3,4 sekunder

Med 0-100 km/t på 3,4 sekunder er Tesla Model 3 Performance hurtigere end Mustang Mach-E GT, og en rækkevidde på op til 530 km (ifølge WLTP) gør den helt klart til en kapabel bil, som til og med burde kunne holde trit med Ferrari og Maserati – hvis skurkene da ikke kører hurtigere end Model 3’s topfart på 261 km/t. Hvilket for en ordens skyld er 61 km/t hurtigere end Mustang Mach-E GT.

(Foto: Tesla)

Tesla Model 3: Et kapabel udrykningskøretøj

Heldigvis består en politipatruljes hverdag af langt mere overkommelige opgaver end at eftersætte lovovertrædere. Og som patruljevogn og til det daglige arbejde med at rykke hurtigt ud til gerningssteder og opretholde ro og orden i samfundet er ydelsen mere end god nok.

Ikke mindst er Model 3 en prisgunstig bil, som i modsætning til fossilbiler ikke kræver meget anden vedligeholdelse end bremser og dæk. Så er der nok budget til helikopterstøtte ved de mere krævende biljagter …

Hvilken bil Metropolitan Police Force ender med som sit nye udrykningskøretøj, vides endnu ikke. Bliver det Ford Mustang Mach-E GT, Tesla Model 3 Performance – eller en helt tredje?

Kilde: Driving

(Foto: Tesla)

Skriv en kommentar

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
Mercedes EQA 300 4MATIC: Alle kan jo ikke køre Tesla … Mercedes EQA 300 er ikke den hurtigste eller mest udholdende elektriske SUV, men hvilken komfort!
Svensk Easee-forbud kan påvirke Danmark Salgsforbud mod Easee-ladebokse i Sverige grundet mangelfuld fejlstrømssikring.
BMW bekræfter i5 Den elektriske 5-serie nærmer sig.
Porsche planlægger sporty SUV Batterielektrisk SUV i 2027.
NIO ET5 - udfordrer Tesla Model 3 NIO ET5 har Tesla Model som sin mest åbenlyse konkurrent
Følg Lyd & Billede