TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
SOMMERTILBUD PÅ LB+
Nyhed

Mustang Mach-E kan blive Storbritanniens nye politibil

Det er på tide med "grønnere" politibiler. Og med Mustang Mach-E kan strømerne rykke ud med raketfart!

forfatter
Publiceret 12/09/2021 - 20:52

Det britiske politi er på udkig efter en mere miljøvenlig politibil og har henvendt sig til flere producenter, deriblandt Ford.

Ford har svaret med en konceptversion af Mustang Mach-E Standard Range med firehjulstræk. Der er også planer om testvarianter af deres Long Range-modeller – enten med baghjulstræk eller firehjulstræk. Med de største batteripakker får politiet længere rækkevidde og derfor et bredere anvendelsesområde og mere kapacitet til politioperationer.

Men spørgsmålet er, om ikke GT-versionen vil være den mest relevante, hvis politiet skulle vælge Ford. Den klarer nemlig 0-100 km/t på 3,7 sekunder, hvilket burde give skurkene kam til deres hår.

Læs også Slip vildhesten løs! Fords historie har budt på flere uværdige bærere af Mustang-navnet. Det her er ikke en af dem.

Blå blink går ikke ud over rækkevidden

Ford har allerede udviklet en løsning til strøm til konceptbilens blå blink, sirener og andet højteknologisk udstyr.

“Den elektriske rækkevidde vil forblive den samme, da udstyret får strøm fra bilens 12 volt batteri og ikke de batterier, der bruges til fremdrift. Længere fremme i udviklingen af ​​bilen vil vi se på muligheden for at udvide batterikapaciteten for at kunne udstyre den med endnu mere udstyr,” siger Terry Adams, der er Blue Light Direct Sales Manager hos Ford i Storbritannien og Irland.

(Foto: Ford)

Specielle materialer

Konverteringen af den originale Mustang Mach-E er lavet af Fords partner for konvertering til udrykningskøretøjer, Safeguard SVP. De har bl.a. udstyret konceptbilen med skræddersyede plader og beslag, så operationel tjeneste vil påføre bilen minimal skade. Al belysning er LED, som kræver meget lidt strøm.

Selve mærkningen eller “uniformeringen” af politibilen er også unik. For første gang tages særlige materialer i brug, der skal maksimere politibilens synlighed både nat og dag, inden for de gældende krav.

Mustang Mach-E: Lyd fra Bang & Olufsen

Hvis Metropolitan Police vælger Mustang Mach-E, vil de desuden kunne nyde deres frokostpauser uden for donut-butikkerne med musik fra det fabelagtige Bang & Olufsen-lydanlæg. Som har ti højttalerenheder, inklusive subwoofer og centerhøjttaler, og lyd justeret på eminent vis af Harmans ingeniører.

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ariya indfrier på langt det meste Nu, hvor Ariya endelig er kommet, kan Nissan sende Leaf på pension. For mange vil det her være den allerfornuftigste bil.
Endelig en større elbil fra Citroën Citroën ë-C4 X bliver længere og får bedre plads samt opdateret infotainment-system.
Det bedste Volvo-køb Hvis man kan klare sig med forhjulstræk, kan denne version af Volvo XC40 være lige til højrebenet.
Mest plads og stadig god komfort Mercedes-Benz EQV er MPV’en til dig, der har brug for plads til hele familien og masser af bagage. Der er dog en grund til, at vi ikke helt klapper i vores små hænder.
Se billeder og data på Hyundai Ioniq 6 Ekstremt lav luftmodstand giver længere rækkevidde.
Verdens hurtigste budbil? Tager dine e-handelspakker fra 0 til 100 km/t på to sekunder.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend