Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Ford Mustang Mach-E GT

487 hk og vildere ydelse.

Skrevet af / 12/07/2021 - 13:10
Ford Mustang Mach-E GT

Mustang er Fords mest ikoniske mærkevare, og det er derfor ikke det mindste usædvanligt, at Ford lancerer en GT-udgave af den elektriske Mustang Mach-E, som er endnu hurtigere.

GT-udgaven kan faktisk bestilles allerede nu, og her får man 465 hk og 860 Nm omdrejningshastighed samt Overboost, som i korte perioder øger effekten til 487 hk.

Det skal give lynhurtige 3,7 sekunder fra stillestående til 100 km/t, noget, der gør Mustang Mach-E GT til en af de allerhurtigste familiebiler, der kan købes nu.

Den leveres med et omfattende udstyrsniveau, og bilen har adaptive MagneRide-dæmpere, Brembo-bremser med 385 mm ventilerede skiver og en køremodus, som Ford kalder helt utæmmet. Bilen leveres med Pirelli-dæk i dimensionen 245/45 R20, som er specielt tilpasset GT-udgaven.

To elektromotorer sørger for firehjulstræk, men Ford siger, at opsætningen er således kalibreret, at flere af kræfterne bruges på baghjulene end på en almindelig Mustang Mach-E.

GT-udgaven kommer i en lanceringsversion med panoramatag som standard og i farverne Grabber Blue, Cyber Orange og Dark Matter Grey.

Batteriet er på 88 kWt netto (99 kWt brutto), og med udgangspunkt i WLTP anslår Ford rækkevidden til 500 km. Prisen for GT-versionen starter ved 636.000 kroner for en veludstyret udgave.

 

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

"Ingen" vil have Tesla Full Self Driving

Første kig på Audi Q6 e-tron

Tesla Cybertruck på vej til Danmark

Beijing Auto Show 2024: Nye elbiler på samlebånd

Billigere Tesla kan komme allerede i år

Nyeste version med facelift: Tesla Model 3 Performance

Toyota Mirai: Et sandt mareridt

Ny Mini-model på vej

Topløs og toplækker fra Maserati

Snart kører Mercedes EQS endnu længere

Alfa Romeos første elbil

Tesla Model Y med 600 km rækkevidde

Scroll to Top