TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Ford Mustang Mach-E GT

487 hk og vildere ydelse.

forfatter
Publiceret 12/07/2021 - 13:10

Mustang er Fords mest ikoniske mærkevare, og det er derfor ikke det mindste usædvanligt, at Ford lancerer en GT-udgave af den elektriske Mustang Mach-E, som er endnu hurtigere.

GT-udgaven kan faktisk bestilles allerede nu, og her får man 465 hk og 860 Nm omdrejningshastighed samt Overboost, som i korte perioder øger effekten til 487 hk.

Det skal give lynhurtige 3,7 sekunder fra stillestående til 100 km/t, noget, der gør Mustang Mach-E GT til en af de allerhurtigste familiebiler, der kan købes nu.

Den leveres med et omfattende udstyrsniveau, og bilen har adaptive MagneRide-dæmpere, Brembo-bremser med 385 mm ventilerede skiver og en køremodus, som Ford kalder helt utæmmet. Bilen leveres med Pirelli-dæk i dimensionen 245/45 R20, som er specielt tilpasset GT-udgaven.

To elektromotorer sørger for firehjulstræk, men Ford siger, at opsætningen er således kalibreret, at flere af kræfterne bruges på baghjulene end på en almindelig Mustang Mach-E.

GT-udgaven kommer i en lanceringsversion med panoramatag som standard og i farverne Grabber Blue, Cyber Orange og Dark Matter Grey.

Batteriet er på 88 kWt netto (99 kWt brutto), og med udgangspunkt i WLTP anslår Ford rækkevidden til 500 km. Prisen for GT-versionen starter ved 636.000 kroner for en veludstyret udgave.

 

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Kan laves om til en pick-up En rigtig 'tough guy' til en aktiv livsstil.
Polestar 2 får baghjulstræk og flere kræfter Hurtigere, mere sporty og med længere rækkevidde.
SE VIDEO: Tesla Model S Plaid - vanvid på fire hjul Geir og Audun har styret (yoket) en Tesla Model S Plaid! Den komplette test kommer lørdag, her får du en lille smagsprøve.
Her er årets bil 2023 Car of the year 2023.
Teslas prisfald: Har det ændret bilmarkedet for altid? Nu kan du pludselig få en rummelig Model Y familiebil til prisen for en lille elbil. Det bør få konkurrenterne til at ryste i bukserne.
Følg Lyd & Billede