TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Ford Mustang Mach-E GT

487 hk og vildere ydelse.

forfatter
Publiceret 12/07/2021 - 13:10

Mustang er Fords mest ikoniske mærkevare, og det er derfor ikke det mindste usædvanligt, at Ford lancerer en GT-udgave af den elektriske Mustang Mach-E, som er endnu hurtigere.

GT-udgaven kan faktisk bestilles allerede nu, og her får man 465 hk og 860 Nm omdrejningshastighed samt Overboost, som i korte perioder øger effekten til 487 hk.

Det skal give lynhurtige 3,7 sekunder fra stillestående til 100 km/t, noget, der gør Mustang Mach-E GT til en af de allerhurtigste familiebiler, der kan købes nu.

Den leveres med et omfattende udstyrsniveau, og bilen har adaptive MagneRide-dæmpere, Brembo-bremser med 385 mm ventilerede skiver og en køremodus, som Ford kalder helt utæmmet. Bilen leveres med Pirelli-dæk i dimensionen 245/45 R20, som er specielt tilpasset GT-udgaven.

To elektromotorer sørger for firehjulstræk, men Ford siger, at opsætningen er således kalibreret, at flere af kræfterne bruges på baghjulene end på en almindelig Mustang Mach-E.

GT-udgaven kommer i en lanceringsversion med panoramatag som standard og i farverne Grabber Blue, Cyber Orange og Dark Matter Grey.

Batteriet er på 88 kWt netto (99 kWt brutto), og med udgangspunkt i WLTP anslår Ford rækkevidden til 500 km. Prisen for GT-versionen starter ved 636.000 kroner for en veludstyret udgave.

 

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bliver Fisker Ronin den el-sportsvogn vi venter på? Project Ronin kan nå op til 900 km rækkevidde.
Det er nu du skal købe Tesla Model Y Hvis du bestiller en Model Y nu, behøver du ikke længere at frygte overvægt. Bagagen er også bedre sikret.
Mere miljøvenlig Polestar 2 Polestar opdaterer Polestar 2 og reducerer klima-aftrykket.
Verdens smarteste elcykel i to nye udgaver Elcyklernes svar på Tesla er klar med to spritnye modeller.
Porsches perfekte kompromis Pris og ydelse gør GTS til Porsches måske bedste Taycan-udgave.
Denne elbil når mere end 1.000 kilometer på én opladning Koncept-elbil fra Mercedes-Benz imponerer på første officielle langturstest.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend