Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Ford Mustang Mach-E GT

487 hk og vildere ydelse.

Mustang er Fords mest ikoniske mærkevare, og det er derfor ikke det mindste usædvanligt, at Ford lancerer en GT-udgave af den elektriske Mustang Mach-E, som er endnu hurtigere.

GT-udgaven kan faktisk bestilles allerede nu, og her får man 465 hk og 860 Nm omdrejningshastighed samt Overboost, som i korte perioder øger effekten til 487 hk.

Det skal give lynhurtige 3,7 sekunder fra stillestående til 100 km/t, noget, der gør Mustang Mach-E GT til en af de allerhurtigste familiebiler, der kan købes nu.

Den leveres med et omfattende udstyrsniveau, og bilen har adaptive MagneRide-dæmpere, Brembo-bremser med 385 mm ventilerede skiver og en køremodus, som Ford kalder helt utæmmet. Bilen leveres med Pirelli-dæk i dimensionen 245/45 R20, som er specielt tilpasset GT-udgaven.

To elektromotorer sørger for firehjulstræk, men Ford siger, at opsætningen er således kalibreret, at flere af kræfterne bruges på baghjulene end på en almindelig Mustang Mach-E.

Annonce

GT-udgaven kommer i en lanceringsversion med panoramatag som standard og i farverne Grabber Blue, Cyber Orange og Dark Matter Grey.

Batteriet er på 88 kWt netto (99 kWt brutto), og med udgangspunkt i WLTP anslår Ford rækkevidden til 500 km. Prisen for GT-versionen starter ved 636.000 kroner for en veludstyret udgave.

 

Fuld adgang til Lyd & Billede for 3 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 1 uge.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter
Skrevet af

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Redaktionen anbefaler

Læs også

487 hk og vildere ydelse.

487 hk og vildere ydelse.

487 hk og vildere ydelse.

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2020 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.