TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Fisker Ronin skal udfordre Tesla Roadster

Project Ronin kan nå op til 900 km rækkevidde.

forfatter
Publiceret 10/05/2022 - 20:30

Dansk-amerikanske Henrik Fisker er sikkert travlt optaget af Ocean, den helelektriske crossover, der allerede nu kan bestilles til levering senere i 2022. Det har ikke afholdt Fisker og hans team fra at “lække” illustrationer af det, der skal blive en sporty coupé. Project Ronin kaldes den foreløbig, og Fisker antyder en rækkevidde på op mod 900 km, eller ca. 550 miles.

Læs også Fisker Ocean kan bestilles nu – og den bliver ikke dyr Dansk-amerikaneren Henrik Fisker er tilbage med en elbil.

Hvornår, hvor osv. vides ikke, for det er ikke meget, Fisker fortæller om Ronin. Sandsynligvis drejer det sig om en meget hurtigere ekvipage end Ocean, som bestemt ikke er nogen sinke. Der skal mange kW til, hvis Ronin skal blive en udfordrer til Teslas annoncerede, men endnu ikke lancerede Roadster.

Fisker Ronin 2 2048x1232 1
(Foto: Fisker)

Det, vi ved, er at prisen starter lige under 200.000 dollars, hvilket ikke er så langt fra Ferrari-territorium, men her kan man så ikke nyde lyden af en snerrende V8’er.

Det kan man heller ikke i den kommende Fisker Pear, som bliver en mindre crossover end Ocean og til en meget lavere pris. Tænk Peugeot e-2008 for en idé om størrelsen. Pear er heller ikke annonceret i nogen konkret form, men man kan allerede nu reservere end bilen til levering engang i 2024.

henrik geeta fisker headshot deh23a 2048x1536 1
Henrik og Geeta Fisker. (Foto: Fisker)

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Kan laves om til en pick-up En rigtig 'tough guy' til en aktiv livsstil.
Polestar 2 får baghjulstræk og flere kræfter Hurtigere, mere sporty og med længere rækkevidde.
SE VIDEO: Tesla Model S Plaid - vanvid på fire hjul Geir og Audun har styret (yoket) en Tesla Model S Plaid! Den komplette test kommer lørdag, her får du en lille smagsprøve.
Her er årets bil 2023 Car of the year 2023.
Teslas prisfald: Har det ændret bilmarkedet for altid? Nu kan du pludselig få en rummelig Model Y familiebil til prisen for en lille elbil. Det bør få konkurrenterne til at ryste i bukserne.
Følg Lyd & Billede