TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Fisker Ronin skal udfordre Tesla Roadster

Project Ronin kan nå op til 900 km rækkevidde.

forfatter
Publiceret 10/05/2022 - 20:30

Dansk-amerikanske Henrik Fisker er sikkert travlt optaget af Ocean, den helelektriske crossover, der allerede nu kan bestilles til levering senere i 2022. Det har ikke afholdt Fisker og hans team fra at “lække” illustrationer af det, der skal blive en sporty coupé. Project Ronin kaldes den foreløbig, og Fisker antyder en rækkevidde på op mod 900 km, eller ca. 550 miles.

Læs også Fisker Ocean kan bestilles nu – og den bliver ikke dyr Dansk-amerikaneren Henrik Fisker er tilbage med en elbil.

Hvornår, hvor osv. vides ikke, for det er ikke meget, Fisker fortæller om Ronin. Sandsynligvis drejer det sig om en meget hurtigere ekvipage end Ocean, som bestemt ikke er nogen sinke. Der skal mange kW til, hvis Ronin skal blive en udfordrer til Teslas annoncerede, men endnu ikke lancerede Roadster.

Fisker Ronin 2 2048x1232 1
(Foto: Fisker)

Det, vi ved, er at prisen starter lige under 200.000 dollars, hvilket ikke er så langt fra Ferrari-territorium, men her kan man så ikke nyde lyden af en snerrende V8’er.

Det kan man heller ikke i den kommende Fisker Pear, som bliver en mindre crossover end Ocean og til en meget lavere pris. Tænk Peugeot e-2008 for en idé om størrelsen. Pear er heller ikke annonceret i nogen konkret form, men man kan allerede nu reservere end bilen til levering engang i 2024.

henrik geeta fisker headshot deh23a 2048x1536 1
Henrik og Geeta Fisker. (Foto: Fisker)

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ny generation af Harley-elcykel får Google Cloud De nye modeller gemmer næsten alle nyheder på indersiden.
Bliver Fisker Ronin den el-sportsvogn vi venter på? Project Ronin kan nå op til 900 km rækkevidde.
Det er nu du skal købe Tesla Model Y Hvis du bestiller en Model Y nu, behøver du ikke længere at frygte overvægt. Bagagen er også bedre sikret.
Mere miljøvenlig Polestar 2 Polestar opdaterer Polestar 2 og reducerer klima-aftrykket.
Verdens smarteste elcykel i to nye udgaver Elcyklernes svar på Tesla er klar med to spritnye modeller.
Porsches perfekte kompromis Pris og ydelse gør GTS til Porsches måske bedste Taycan-udgave.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend