TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Fire elektriske SUV’er fra Jeep

Jeep er ikke først ude med elbiler, men snart kommer der hele fire SUV'er.

forfatter
Publiceret 12/09/2022 - 23:35

I perioden frem til 2025 lancerer Jeep ikke mindre end fire SUV-modeller. Jeep Avenger vil blive præsenteret på Paris Motor Show i oktober og lanceres i Skandinavien i begyndelsen af ​​næste år. Derudover får vi Recon og Wagoneer S, og kronen på værket bliver den store Grand Wagoneer i en helelektrisk udgave, der får en rækkevidde på 800 kilometer!

I Europa har Jeep store planer om at sælge 100 procent elbiler inden 2030.

Jeep Recon scaled 1
Jeep Recon. (Illustration: Jeep)

Jeep Recon – kun som elbil

Jeep Recon er bygget fra bunden som en ren Jeep 4×4 – men da den er fuldelektrisk, vil den give en noget speciel terrænoplevelse i næsten total stilhed. Vi forventer, at den bliver leveret med et opgraderet lydanlæg fra Harman Kardon, som fuldender oplevelsen.

For at sikre den bedst mulige fremkommelighed har akslerne på Recon en elektronisk differentialspærre (E-Locker). Akslerne låses med elektrisk kraft, så alle hjul får 100 procent fremdrift. Dette er guld værd, når du skal ud af en snedrive, et mudderhul, over en dæmning eller færdes i andre ekstreme situationer.

Som vi kender det fra Wrangler og Gladiator vil der også med Recon være mulighed for at køre uden tag, døre og vinduer. Jeep Recon vil derimod kun kunne fås som elbil. Bilen vises næste år, og produktionen starter i USA i 2024.

Jeep Wagoneer scaled 1
Jeep Wagoneer S. (Illustration: Jeep)

Elektriske Wagoneer-medlemmer

Også premium-familien Wagoneer får et nyt, helelektrisk medlem. En model med kodenavnet Wagoneer S får et aerodynamisk design og firehjulstræk, som skal kunne nå frem under selv de vanskeligste forhold.

Wagoneer S kommer kun som elbil, og rækkevidden er opgivet til 640 kilometer. Med 600 hestekræfter accelererer den fra stilstand til 100 km/t på 3,5 sekunder. Det må siges at være godt!

Ligesom Recon vil Wagoneer S blive vist frem i 2023 med produktionsstart i 2024.

Jeep Grand Wagoneer elecric scaled 1
Jeep Grand Wagoneer. (Illustration: Jeep)

Men vi skal selvfølgelig ikke nøjes med en ‘lille’ Wagoneer, men får også toppen af kransekagen: Grand Wagoneer. Denne kommer i en helelektrisk version med en rækkevidde på op til 800 kilometer. Var der nogen, der sagde rækkeviddeangst?

Lad os også håbe, at vi kommer til at se et heftigt lydanlæg fra McIntosh i den elektriske Grand Wagoneer!

Jeep Avenger 4 scaled 1
Jeep Avenger. (Foto: Jeep)

Avenger kommer først

Avenger bliver den allerførste model, vi kommer til at se på vejene. Den får en mere moderat rækkevidde på 400 kilometer, men til gengæld loves vi, at den har ‘en imponerende frihøjde og robust opbygning for sin klasse samt masser af plads til både mennesker og bagage.”

Størrelsesmæssigt er den en tand under Jeep Renegade. Produktionen af ​​den elektriske Avenger starter mod slutningen af ​​året. Vi har endnu ikke fået priser for de nye fuldelektriske Jeeps.

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Kan laves om til en pick-up En rigtig 'tough guy' til en aktiv livsstil.
Polestar 2 får baghjulstræk og flere kræfter Hurtigere, mere sporty og med længere rækkevidde.
SE VIDEO: Tesla Model S Plaid - vanvid på fire hjul Geir og Audun har styret (yoket) en Tesla Model S Plaid! Den komplette test kommer lørdag, her får du en lille smagsprøve.
Her er årets bil 2023 Car of the year 2023.
Teslas prisfald: Har det ændret bilmarkedet for altid? Nu kan du pludselig få en rummelig Model Y familiebil til prisen for en lille elbil. Det bør få konkurrenterne til at ryste i bukserne.
Følg Lyd & Billede