TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

BMW iX1 nærmer sig

Nu kan du snart bestille BMW iX1.

forfatter
Publiceret 01/03/2022 - 12:05

Den sidste BMW i3 ruller snart af samlebåndet i Leipzig, efter at modellen har været i produktion siden 2013. I mellemtiden tester BMW den næste elbil, som sættes i produktion til efteråret og skal være klar til levering i løbet af første kvartal 2023.

BMW iX1 bliver, som vi tidligere har skrevet, en helelektrisk X1 på størrelse med Volvo XC40 og C40 Recharge, og vil være en konkurrent til kompakte SUV’er som Nissan Ariya og Mercedes-Benz EQA.

BMW iX1 2022 rear

Den elektriske iX1 vokser lidt i forhold til den nuværende X1, ifølge tyske Auto Bild, som antyder en længere akselafstand og følgelig en mere rummelig kabine.

Den helelektriske drivlinje giver kunderne valget mellem forhjuls- og firehjulstræk, og selv om vi ikke ved noget konkret om batteri og rækkevidde, skulle iX1 få samme 5. generations batteriteknologi og 400 volt system, som vi kender fra i4 M50.

 

BMW iX1 2022 front left

Indvendig vil iX1 selvfølgelig have BMW’s glimrende iDrive OS 8 med touch-skærm og stemmestyring – og garanteret også Harman Kardon-anlæg.

Produktionsstart er planlagt til november 2022 på BMW’s fabrik i Regensburg, hvor 2-serien produceres, nogle måneder efter at BMW starter produktionen af næste generation X1.

BMW planlægger også at producere næste generation af 7-serien i helelektrisk form, efterfulgt af en helelektrisk 5-serie i 2023.

Læs også Vi har prøvet BMW iX3 Den første helelektriske SUV fra BMW har alt, hvad man behøver – bortset fra én ting.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Bliver Fisker Ronin den el-sportsvogn vi venter på? Project Ronin kan nå op til 900 km rækkevidde.
Det er nu du skal købe Tesla Model Y Hvis du bestiller en Model Y nu, behøver du ikke længere at frygte overvægt. Bagagen er også bedre sikret.
Mere miljøvenlig Polestar 2 Polestar opdaterer Polestar 2 og reducerer klima-aftrykket.
Verdens smarteste elcykel i to nye udgaver Elcyklernes svar på Tesla er klar med to spritnye modeller.
Porsches perfekte kompromis Pris og ydelse gør GTS til Porsches måske bedste Taycan-udgave.
Denne elbil når mere end 1.000 kilometer på én opladning Koncept-elbil fra Mercedes-Benz imponerer på første officielle langturstest.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend