Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

TEST: re. Professional massagepistol

Robust muskel-ælter

Den stærkeste deltager i testen præsenteres af re. En virksomhed med fokus på massage og sundhedsprodukter.

Skrevet af / 08/04/2024 - 09:27
re. Professional massagepistol
Åsa Hallen

Modellen med navnet re. Professionel massagepistol er den tungeste og dyreste deltager i testen. Den føles virkelig solid og robust, grænsende til det klodsede. Ligesom deltageren fra Beurer kommer den med en sort taske med bærehåndtag. Ud over selve massagepistolen finder jeg her en instruktionsbog på alle nordiske sprog, fire forskellige massagehoveder og en strømadapter.

re. Professional massagepistol er en kraftig model, som jeg oplever som lidt grov og faktisk lidt klodset. (Foto: Åsa Warme Hallén)

Sådan bruges den

Når den er fuldt opladet, er det tid til at komme i gang. I bunden starter jeg enheden ved at flytte skyderen til on og derefter trykke på on-symbolet på touchskærmen. Der er et + og et -. Det er ret selvinstruerende. Der er også en batteriniveauindikator på det samme display.

Displayet viser tydeligt, hvilket intensitetsniveau jeg bruger, og batteriniveauet. Da hele enheden vibrerer, når den kører, har jeg taget billeder med den slukket, det ser ikke godt ud ellers… (Foto: Åsa Warme Hallén)

Jeg er ret omhyggelig med at læse brugsanvisningen om, hvilket massagehoved der anbefales til hvilken muskelgruppe. Og jeg er taknemmelig for, at producenten er informativ og pædagogisk. Jeg ønsker ikke at forårsage nogen skade!

Det er nemt at skifte massagehoved, bare træk det, der sidder der, lige ud og udskift det med det, der passer bedst til formålet.

Læs også Hører støvsugere og skuresvampe fortiden til? Med sit flagskib X2 Omni stikker Ecovacs hovedet frem og lover, at det nu er tid til at sige farvel til manuel rengøring.

Efter et stykke tids brug føles den ret tung og uhåndterlig. Da hele enheden vibrerer (selvfølgelig), er det ekstra udfordrende at fokusere. Jeg er dog taknemmelig for, at re. har tænkt over det og valgt et materiale med en vis struktur til håndtaget. Det betyder, at det ikke er helt så glat som det på Beurer.

Designet af håndtaget gør det lidt lettere at komme til på fx ryggen end med Theragun mini, men generelt synes jeg, det er udfordrende at massere mig selv på ryg, skulderblade og skuldre.

Batteritid

Batterilevetiden afhænger selvfølgelig af, hvilket intensitetsniveau jeg vælger. Producenten selv angiver den til at være mellem to og seks timer, og det anser jeg for at være fuldt acceptabelt. Jeg har ikke selv målt batterilevetiden, men efter en dags brug kan jeg stadig sige, at producentens oplysninger nok skal passe.

Læs også Et ur til træning Et utroligt robust træningsur med en batteritid, der slår de fleste andre. At det derudover både er klimavenligt og stilfuldt gør bestemt ikke noget.

Tilbehør

Der medfølger fire forskellige massagehoveder. Tre af dem føles meget plastiske og hårde, mens det fjerde – det runde hovede – er lidt blødere.

I den sorte taske, som massagepistolen ligger i, når jeg ikke bruger den, er der også fire forskellige massagehoveder til forskellige anvendelsesområder og kropsdele. (Foto: Åsa Warme Hallén)

Som jeg nævnte tidligere, står der tydeligt i brugsanvisningen, hvilket massagehoved der skal bruges til hvilken kropsdel. De er endda gået så langt som til at anbefale, hvilket massagehoved der er bedst afhængigt af den fysiske aktivitet, jeg er i gang med. Det runde hoved er tilsyneladende bedst egnet til yoga, dans eller aerobic. Men hvis jeg kan lide at træne mine mave- og brystmuskler, bør jeg vælge det flade hoved. Interessant.

Læs også Hvad er det der vejer? Vægt er egentlig bare et tal. Det virkelig interessante er, hvad der faktisk vejer i vores kroppe.

Hastighedsindstillinger

Her er der ikke sparet på hastighedsindstillingerne. Der tilbydes 20 forskellige mellem 1.400-3.300 rpm. Og hvor re. var informativ om deres massagehoveder og deres brug, skriver de ikke et ord om, hvilke intensiteter de anbefaler, eller hvornår og hvor.

Konklusion

re. Proffesional massagepistol er en kraftfuld massagepistol med masser af tilbehør og rigtig mange hastighedsmuligheder. Brugsanvisningen er informativ om det forskellige tilbehør og tommelfingeren op for, at den findes på de nordiske sprog. Den er bestemt ikke dårlig! Men i netop denne test er den lidt for stor, lidt for klodset og lidt for dyr. Resultatet er en bronzeplads.

Karakter
re. Professional massagepistol
Premium

Home mener

Grebsvenlig og stabil. Informativ brugsanvisning. Mest kraftfulde i testen. Stor og tung.

Også i denne test:

3 massagepistoler

Beurer MG 185

Mest for pengene

Mange massagehoveder og intensiteter, der skaber god fleksibilitet. På papiret ser alt godt ud!

Meget tilbehør. Informativ instruktionsbog.
Lidt glat håndtag.
Læs hele testen

Therabody Theragun mini (gen 2)

Lille og fiks

Den mindste og letteste massagepistol i testen kommer fra Therabody. Har den virkelig noget at byde på?

Lille og fleksibel. Nem at tage med på rejsen.
Lidt sparsomt med tilbehør og ikke så kraftfuld som de andre i testen.
Læs hele testen

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

En lav pris kan hurtigt give grå hår

Tørretumbleren som kan næsten alt

Nyt ansigt med strøm og små smæk

Så god at jeg er nødt til at købe den!

Freo X Ultra hjælper, men kan ikke stå alene

Eltandbørster i kamp: Smart, smartere og endnu bedre

Et rigtigt familiekøleskab

Rummelig vaskemaskine med mange funktioner

Massage når og hvor du vil

Kan du klare trykket?

Hjertet på rette sted

Hjemmets vinkælder forkæler druerne

Scroll to Top