Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

TEST: Beurer MG 185

Mest for pengene

Mange massagehoveder og intensiteter, der skaber god fleksibilitet. På papiret ser alt godt ud!

Skrevet af / 08/04/2024 - 09:27
Beurer MG 185
Åsa Hallen

Tyske Beurer deltager i testen med MG185, som leveres i en sort taske med bærehåndtag. Inde i tasken er massagepistolen sikkert opbevaret sammen med tilbehør, brugsanvisning og strømadapter.

Beurer MG185
Beurer MG185 er relativt glat og pæn med en flot finish. (Foto: Åsa Warme Hallén)

En traditionel massagepistol, synes jeg, men stadig glat og gennemtænkt i sit design. Selve håndtaget er blødt, næsten silkeagtigt, og selv om det måske er at gå lidt for vidt at kalde massagepistolen stilfuld, er den i hvert fald ikke grim.

Sådan bruges den

Det er ikke raketvidenskab at komme i gang og bruge Beurer MG185. Jeg sørger bare for at oplade den med den medfølgende AC-adapter. I bunden finder jeg en tænd/sluk-knap, som jeg (selvfølgelig) flytter til on for at komme i gang.

Læs også Sov godt takket være teknologien For at vågne frisk og veludhvilet har du brug for at sove godt og fredfyldt. Og det kan være lettere sagt end gjort.

På toppen har jeg så et LED-berøringsdisplay med endnu et on-mærke sammen med et P. Hvis jeg trykker på on, starter massagepistolen på den laveste intensitet – L1. For at øge intensiteten trykker jeg blot på on-knappen gentagne gange. Hvis jeg så trykker på P, starter det første af de forprogrammerede specialprogrammer – P1 – og hvis jeg trykker på P flere gange, skifter jeg til P2 eller P3… Ja, du forstår nok. Så let som ingenting!

LCD-displayet viser, hvilken hastighed jeg bruger, og om jeg har valgt et af de tre tilgængelige programmer. (Foto: Åsa Warme Hallén)

Umiddelbart synes jeg, at Beurer MG185 er ret fleksibel, især hvis jeg sammenligner den med re. professional, som ligner, men er meget mere klodset i sit design. Men faktum er, at det efter et stykke tid bliver ret tungt at holde MG185, og jeg er nødt til at skifte greb ret ofte, og det silkebløde håndtag viser sig at være lidt glat, når jeg har masseret i et stykke tid. MG185 har en automatisk slukkefunktion, som slukker den efter 10 minutters brug. Jeg er ikke helt sikker på årsagen, på den anden side er det en god indikation på, at man ikke skal arbejde for længe på det samme område.

Tanken med udformningen er vel, at jeg skal kunne massere mig selv på ryggen uden de store problemer, men jeg har ikke helt fundet ud af den bedste måde endnu.

Læs også Når hundrededele tæller Et par sporty solbriller, der viser tempo og andre nyttige oplysninger inde i glasset, når jeg er ude at løbe eller cykle. Kan det virkelig lade sig gøre?

Det er nemt at skifte massagehoved. Bare træk lige ud, og sæt derefter det ønskede hoved på.

Jeg er en typisk “trial and error”-person, men når det gælder min krop, er jeg lidt kræsen. Jeg vil virkelig ikke risikere at beskadige muskler eller gøre noget andet forkert, der kan gøre ondt. Derfor er jeg særligt glad for Beurers brugermanual (som findes på de nordiske sprog), som på en kort, men pædagogisk måde fortæller mig, hvordan jeg skal tænke og gøre. Godt gået, Beurer!

Batteritid

Beurer oplyser selv, at batteritiden er op til 5,5 timer, hvilket er rigtig godt. Jeg vil gerne indrømme, at jeg ikke er gået i dybden med at undersøge, om dette svarer til virkeligheden, men jeg kan absolut stå inde for, at batteritiden er vel godkendt.

Beurer
Der medfølger hele fem forskellige massagehoveder. Generøst! (Foto: Åsa Warme Hallén)

Tilbehør

Her får jeg fem forskellige tilbehørsdele, og i brugsanvisningen er det tydeligt angivet, hvilket massagehoved der passer til hvilken del af kroppen.

Tilbehøret er lavet af plastik og føles derfor også lidt “plastikagtigt”. Tre af de fem opleves som meget stumpe og hårde, mens to (kuglehoved og hoved med luftpude) er lidt blødere. Skulle jeg have lyst til at bruge massageolie i forbindelse med massage, anbefaler producenten, at jeg undgår det på de to sidste.

Læs også Lav mad som på en restaurant Fra kokkens hemmelige teknik til noget, vi alle kan gøre derhjemme for at opnå perfekte resultater. Sous vide er blevet hverdagskost.

Hastighedsindstillinger

Beurer MG185 har ni forskellige hastighedsindstillinger, eller intensiteter, og er den eneste deltager, hvor jeg kan vælge forskellige programmer direkte på displayet på massagepistolen. Her er et, som skulle være bedst egnet til progressiv muskelafslapning/dybdeafslapning. Et til at gøre musklerne bløde og afslappede før og efter træning og et til at øge blodgennemstrømningen og støtte restitutionen efter muskelsmerter. Uanset hvilken af disse jeg vælger, skifter den mellem tre forskellige intensiteter, uden at jeg behøver at gøre mere end bare at prøve at slappe af og lade apparatet gøre arbejdet.

Konklusion

Beurer MG185 er den deltager i testen, der er mest generøs med tilbehøret. Massagepistolen er nem at bruge og forstå. Der er helt sikkert nok hastighedsindstillinger, og brugsanvisningen har god information om, hvad du skal overveje for ikke at gøre mere skade end gavn. Med andre ord et rigtig godt køb.

Karakter
Beurer MG 185
Premium

Home mener

Meget tilbehør. Informativ instruktionsbog. Lidt glat håndtag.

Også i denne test:

3 massagepistoler

re. Professional massagepistol

Robust muskel-ælter

Den stærkeste deltager i testen præsenteres af re. En virksomhed med fokus på massage og sundhedsprodukter.

Grebsvenlig og stabil. Informativ brugsanvisning. Mest kraftfulde i testen.
Stor og tung.
Læs hele testen

Therabody Theragun mini (gen 2)

Lille og fiks

Den mindste og letteste massagepistol i testen kommer fra Therabody. Har den virkelig noget at byde på?

Lille og fleksibel. Nem at tage med på rejsen.
Lidt sparsomt med tilbehør og ikke så kraftfuld som de andre i testen.
Læs hele testen

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Læs videre med LB+

Tilbud

LB+ Total

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede og L&B Home

LB+

Fuld adgang til alt indhold på Lyd & Billede

LB+ Home

Fuld adgang til alt indhold på L&B Home

29,- / for 30 dage
87,- / mnd
50,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Adgang til mere end 7.500 produkttests!
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Ugentlige nyhedsbreve med seneste nyheder/li>
  • L&B TechCast – en podcast fra L&B
  • Deaktivering af annoncer
Vi har ingen bindingsperiode, du kan sige abonnementet op, når du vil.

Nyt ansigt med strøm og små smæk

Så god at jeg er nødt til at købe den!

Freo X Ultra hjælper, men kan ikke stå alene

Eltandbørster i kamp: Smart, smartere og endnu bedre

Et rigtigt familiekøleskab

Rummelig vaskemaskine med mange funktioner

Massage når og hvor du vil

Kan du klare trykket?

Hjertet på rette sted

Hjemmets vinkælder forkæler druerne

Find dine ejendele

Kraftværket du ikke vidste du havde brug for

Lyd & Billede
Scroll to Top