Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Samsung The Frame opdateret med kunstværker fra “The Met”

Samsungs Art Store udvides med berømte kunstværker fra Metropolitan Museum of Art.

Skrevet af / 16/09/2023 - 10:05
Samsung The Frame opdateret med kunstværker fra “The Met”

Samsung The Frame er en populær tv-model her i Norden, måske primært på grund af det stuevenlige design, men også fordi skærmen kan vise forskellige billeder, når den ikke bruges som tv.

Samsungs Art Store giver adgang til en bred vifte af forskellige fotos, malerier og digital kunst, og nu udvides porteføljen med mere kunst.

(Foto: Samsung)

Kunst fra «The Met»

Ejere af The Frame har nu adgang til kunstværker fra Metropolitan Museum of Art, også kendt som The Met. Det betragtes som et af verdens største og vigtigste kunstmuseer og ligger på Manhattan i New York.

Art Store-samlingen omfatter Edgar Degas’ The Rehearsal of the Ballet Onstage (ca. 1874), Vincent Van Goghs Sunflowers (1887) og Paul Cézannes Still Life with Apples and Pot of Primroses (ca. 1890).

(Foto: Samsung)

Samlingen er tilgængelig i Norden fra i dag via Samsung Art Store, på alle modeller af The Frame. Et abonnement på Art Store koster 49 kroner om måneden.

Så vidt vi ved, er den nuværende model af The Frame magen til LS03B-modellen, som vi testede sidste år. Den har et såkaldt Matte Display – en mat skærmoverflade, der reducerer lysrefleksioner. Det giver en lærredslignende effekt, som er ideel til at vise personlige fotografier og/eller kunst. Du kan også vælge mellem en bred vifte af forskellige rammer samt et vægbeslag med mulighed for rotation.

Læs også Samsung udgiver Disney-udgave af The Frame Udgaven kommer med Disney-signeret ramme, 100 unikke kunstværker og en Mickey Mouse-inspireret fjernbetjening.
Læs også Vi tester den nye 2022-udgave af The Frame Årets version af Samsung The Frame ser endnu mere malerisk ud takket være en mere mat skærmoverflade. Det kan også vendes på højkant!
Læs også The Frame får ny indramning Et nyt samarbejde giver The Frame flere tilpasningsmuligheder. Hvad med en guldramme?
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Er et trådløst OLED-TV så meget værd?

Mere sofistikeret kunst til The Frame

Her er efterårets nye tv-modeller fra Philips

Ny Playstation-app til Android TV

Thomson på IFA: Viser gennemsigtig OLED

Storskærm med gaming-mode

Lyd & Billede
Scroll to Top