Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 05Deltag

Nyhed

Samsung hædrer Disney med specialudgave af The Frame

Udgaven kommer med Disney-signeret ramme, 100 unikke kunstværker og en Mickey Mouse-inspireret fjernbetjening.

Skrevet af / 24/08/2023 - 17:37
Samsung hædrer Disney med specialudgave af The Frame

Samsung Electronics har i dag lanceret en ny Disney-inspireret udgave af deres mest populære TV. Det hedder The Frame-Disney100 Edition og lanceres i anledning af Disneys 100-års jubilæum.

Den eksklusive udgave er baseret på en 2022/2023-model af Samsung The Frame LS03B, med 4K-opløsning og QLED-LCD-billedpanel.

“Vi er begejstrede for at kunne tilbyde denne unikke udgave af The Frame for at fejre Disneys 100-års jubilæum,” siger Cheolgi Kim, Executive Vice President for Visual Display Business hos Samsung Electronics. “Samarbejder som disse er en spændende måde at fremhæve The Frames karakteristiske egenskaber, som har udviklet den måde, vi bruger vores skærme og forbruger indhold på. Vi håber, at denne unikke udgave af The Frame giver flere mennesker mulighed for at opleve den fantastiske seeroplevelse, som TV’et har at tilbyde.”

Samsung The Frame-Disney100 Edition

TV’et vil kun være tilgængeligt i 65 tommer i begrænsede mængder. Samsung specificerer ikke det nøjagtige antal eksemplarer, men hævder, at det er en begrænset udgave, og at målet med tv’et er at “bringe magien til live gennem unikt Disney-inspireret design, tilbehør og kunst”.

The Frame-Disney100 Edition _02

Når tv’et tændes, bliver seerne mødt af et “Samsung x Disney100”-logo på skærmen. TV’et leveres med rammer i farven platin sølv metal med Disney-signatur.

Modellen leveres også med en Solar Cell-fjernbetjening (genopladelig) i en matchende farve: de sorte knapper er et nik til Mickey Mouse. Men det mest interessante er nok det store billedgalleri, der følger med.

Frame-Disney100 Edition med en Mickey Mouse-inspireret SolarCell-fjernbetjening (Foto: Samsung)

Leveres med 100 Disney-kunstværker

Frame-Disney100 Edition kommer med 100 originale Disney-kunstværker, som kan downloades via Samsung Art Store. Med indhold fra Walt Disney, Pixar, Marvel, Lucasfilm og National Geographic kan Disney-fans nyde billeder af deres yndlingsfigurer og vise dem som skærmindhold, når tv’et er i standbytilstand. Samsung Art Store tilbyder også en række billedsamlinger fra museer som Louvre og Tate, og kunstnere som Monet og Van Gogh.

Et af højdepunkterne i The Frame-Disney100 Edition er den særligt udvalgte Disney-samling i Samsung Art Store (Foto: Disney/Pixar)
Læs også Et Star Wars spin-off for meget? Disney+ fortsætter med at presse Star Wars-citronen.

Pris og tilgængelighed

The Frame-Disney100 Edition kan bestilles via www.samsung.com fra og med i dag, og prisen er angivet til 16.999 kroner.

Læs også Vi tester den nye 2022-udgave af The Frame Årets version af Samsung The Frame ser endnu mere malerisk ud takket være en mere mat skærmoverflade. Det kan også vendes på højkant!
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CES 2024: Hele 33 innovationspriser går til LG

Her er de TV'er vi fandt på tilbud under Cyber Monday

Hisense hæver barren med nyt flagskibs-TV

Black Week: Helt vilde tilbud, eller?

Nyt 98" Samsung-TV kommer til Danmark

TIME: LG's trådløse OLED kan ændre vores liv

Avanceret nanoteknologi som gav bedre TV-billede vandt Nobelprisen

Nu er det her

Fra helt lille til kolossal: TCL MQLED80

Snart i butikkerne: Hisense 100" U7KQ

Er et trådløst OLED-TV så meget værd?

Mere sofistikeret kunst til The Frame

0
Scroll to Top