Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 05Deltag

Nyhed

Samsung og Frame It lancerer nye rammer til The Frame

Et nyt samarbejde giver The Frame flere tilpasningsmuligheder. Hvad med en guldramme?

Skrevet af / 02/06/2023 - 08:00
Samsung og Frame It lancerer nye rammer til The Frame

Samsung The Frame er en af ​​verdens mest populære tv-modeller. Takket være sit slanke design, integrerede vægbeslag og udskiftelige rammer er tv’et blevet en favorit blandt design tv-seere her i Norden. Nu lancerer Samsung – sammen med det svenske rammeværksted Frame It – en række nye rammer der kan tilpasses forskellige hjem og indretningsstile.

Rammerne fra FRAME IT har en kraftigere og mere rustik profil. (Foto: Samsung)
Læs også Vi tester den nye 2022-udgave af The Frame Årets version af Samsung The Frame ser endnu mere malerisk ud takket være en mere mat skærmoverflade. Det kan også vendes på højkant!
De nye rammer findes i hvid, sort, guld og champagne. (Foto: Samsung)

Kraftigere og mere rustikke rammer

Som en del af samarbejdet præsenteres nu fire nye rammer i farverne hvid, sort, guld og champagne. Alle inspireret af Frame It’s Stockholm og Rome serier og væsentligt bredere end de originale rammer fra Samsung.

Rammerne er lavet af henholdsvis træ og kompositmateriale og har desuden et mere rustikt, klassisk design. Det kan være nyttigt, når du vil tilpasse din personlige indretningsstil, matche en billedvæg eller lignende.

– Hos Samsung sætter vi altid mennesker i fokus, når vi designer vores produkter og arbejder for at imødekomme en øget efterspørgsel efter teknologi, der kan skræddersyes til individuel adfærd, behov, stil og hjem. De nye rammer til The Frame er et strålende eksempel på, hvordan teknologi og indretning kan gå hånd i hånd. Vores håb er, at de vil passe til flere stuer og udvide mulighederne for at skabe personlige hjem, siger Magnus Nørgaard, talsperson for TV/AV hos Samsung Danmark.

Pris og tilgængelighed

De nye rammer passer til Samsungs The Frame fra modelår 2021 og opefter (LS03A) i skærmstørrelser fra 43 til 85 tommer.

Samsung fortæller, at de første rammer kommer til salg i juni. Rammerne kan købes online via Frame It’s netbutik. Vejledende pris ligger mellem 1400 og 1900 kroner – en kampagnepris der ligger lidt højere end prisen for Samsungs standardramme.

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CES 2024: Hele 33 innovationspriser går til LG

Her er de TV'er vi fandt på tilbud under Cyber Monday

Hisense hæver barren med nyt flagskibs-TV

Black Week: Helt vilde tilbud, eller?

Nyt 98" Samsung-TV kommer til Danmark

TIME: LG's trådløse OLED kan ændre vores liv

Avanceret nanoteknologi som gav bedre TV-billede vandt Nobelprisen

Nu er det her

Fra helt lille til kolossal: TCL MQLED80

Snart i butikkerne: Hisense 100" U7KQ

Er et trådløst OLED-TV så meget værd?

Mere sofistikeret kunst til The Frame

0
Scroll to Top