Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Loewe iconic OLED-TV er som mejslet i sten (!)

Solid nyhed fra den tyske TV-producent.

Skrevet af / 13/12/2022 - 16:25
Loewe iconic OLED-TV er som mejslet i sten (!)

Den tyske TV-producent, Loewe, er tilbage på det nordiske marked efter en længere dvale, og lige efter nytår kommer der nogle længe ventede, og tilsyneladende solide, nyheder derfra: Loewe iconic er en ny OLED-designmodel med indbygget lydsystem, som bliver tilgængelig i to skærmstørrelser (55 og 65), to forskellige farvevarianter og et spændende materialevalg.

Læs også TV-comeback for Loewe Den tyske kvalitetsproducent Loewe varsler, at de er på vej med nye TV-modeller og lydprodukter.

Loewe iconic

Den nye modelserie er fremstillet i et stærkt mineralsk materiale, kaldet Syno-Stone. Materialet er genanvendeligt og ligner cement, men har en ikke-porøs, hygiejnisk overflade. Loewe er angiveligt den første producent til at tage materialet i brug i TV-sammenhæng, hvor det bruges som en del af indramningen til TV’et. TV’et er lavet til at hænge op eller stille op ad væggen.

Loewe iconic. (Foto: Loewe)

Iconic-serien har også en integreret ‘soundbar’ som en del af konstruktionen, som er skjult bag en elegant stofbeklædt frontbeklædning. Selve højttalersystemet har en 3.1 konfiguration og 360 watt udgangseffekt, og det understøtter lydformater som Dolby Atmos,  DTS:X og Play-fi multiroom. Det kan også udvides til 5.1 surroundlyd ved hjælp af trådløse Loewe-højttalere fra Klang-serien. Her vil TV-højttalerne fungere som centerkanal.

Billedpanelerne er af typen 4K OLED og skal komme færdigkalibreret fra fabrikken, som ligger i Kronach, Tyskland. Traditionen tro tilbyder Loewe sine modeller i to forskellige chassisvarianter, SL5 og SL7, med bl.a. 1 terabyte harddisk og dobbelt TV-tuner med avancerede optagemuligheder.

Læs også Mere luksus fra Loewe Loewe Bild i og Klang Bar5 har bl.a. Dolby Vision og Dolby Atmos.

Pris og tilgængelighed

Loewe iconic-serien bliver tilgængelig hos autoriserede forhandlere fra januar 2023.

Priserne:

  • Loewe iconic 55”: 6.499 euro
  • Loewe iconic 65”: 7.999 euro
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Mere sofistikeret kunst til The Frame

Her er efterårets nye tv-modeller fra Philips

Ny Playstation-app til Android TV

Thomson på IFA: Viser gennemsigtig OLED

Storskærm med gaming-mode

Store, stærke og lynhurtige TV'er fra Hisense

Lyd & Billede
Scroll to Top