TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Loewe iconic OLED-TV er som mejslet i sten (!)

Solid nyhed fra den tyske TV-producent.

forfatter
Publiceret 13/12/2022 - 16:25

Den tyske TV-producent, Loewe, er tilbage på det nordiske marked efter en længere dvale, og lige efter nytår kommer der nogle længe ventede, og tilsyneladende solide, nyheder derfra: Loewe iconic er en ny OLED-designmodel med indbygget lydsystem, som bliver tilgængelig i to skærmstørrelser (55 og 65), to forskellige farvevarianter og et spændende materialevalg.

Læs også TV-comeback for Loewe Den tyske kvalitetsproducent Loewe varsler, at de er på vej med nye TV-modeller og lydprodukter.

Loewe iconic

Den nye modelserie er fremstillet i et stærkt mineralsk materiale, kaldet Syno-Stone. Materialet er genanvendeligt og ligner cement, men har en ikke-porøs, hygiejnisk overflade. Loewe er angiveligt den første producent til at tage materialet i brug i TV-sammenhæng, hvor det bruges som en del af indramningen til TV’et. TV’et er lavet til at hænge op eller stille op ad væggen.

Loewe iconic. (Foto: Loewe)

Iconic-serien har også en integreret ‘soundbar’ som en del af konstruktionen, som er skjult bag en elegant stofbeklædt frontbeklædning. Selve højttalersystemet har en 3.1 konfiguration og 360 watt udgangseffekt, og det understøtter lydformater som Dolby Atmos,  DTS:X og Play-fi multiroom. Det kan også udvides til 5.1 surroundlyd ved hjælp af trådløse Loewe-højttalere fra Klang-serien. Her vil TV-højttalerne fungere som centerkanal.

Billedpanelerne er af typen 4K OLED og skal komme færdigkalibreret fra fabrikken, som ligger i Kronach, Tyskland. Traditionen tro tilbyder Loewe sine modeller i to forskellige chassisvarianter, SL5 og SL7, med bl.a. 1 terabyte harddisk og dobbelt TV-tuner med avancerede optagemuligheder.

Læs også Mere luksus fra Loewe Loewe Bild i og Klang Bar5 har bl.a. Dolby Vision og Dolby Atmos.
Loewe Bild I Klang bar5 scaled 1

Pris og tilgængelighed

Loewe iconic-serien bliver tilgængelig hos autoriserede forhandlere fra januar 2023.

Priserne:

  • Loewe iconic 55”: 6.499 euro
  • Loewe iconic 65”: 7.999 euro

youtu.be/XfMx7lv8VkE

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Billeder i studiekvalitet Panasonic LZ1500E giver imponerende kontrastrige og farvepræcise billeder og er noget af det tætteste, vi kommer på en studiemonitor til hjemmebrug. Et TV for de virkelig kræsne!
lbpluss
Samsung Relumino En ny billedtilstand til Samsung TV'er vil gøre skærmbilledet lettere at tyde for folk med nedsat syn.
lbpluss
Trådløst OLED-TV fra LG Ny topmodel med trådløs videotransmission.
lbpluss
Nu kan Samsung TV styre Philips Hue Ny app fra Samsung og Signify giver overraskende muligheder - en slags 'Ambilight' til Samsung TV?
lbpluss
Panasonic lancerer nyt OLED-flagskib Med stærkt forbedret lysstyrke og ny 'Filmmaker mode' kan dette blive en lækkerbisken for filmentusiasterne.
Følg Lyd & Billede