TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Nye TV’er og soundbars fra Loewe

Loewe Bild i og Klang Bar5 har bl.a. Dolby Vision og Dolby Atmos.

forfatter
Publiceret 18/01/2022 - 10:36

Loewe er et mærke, som mange af os – i hvert fald de af os, der har været med et stykke tid – forbinder med TV’er af høj kvalitet. Nu gør Bang & Olufsen-konkurrenten lidt af et comeback i Norden.

Den tyske producent har ligget lidt på den lade side et stykke tid, men er nu tilbage med et nyt sortiment af TV- og lydprodukter til de kræsne.

Loewe tilbyder både TV’er, lydsystemer og bærbare Bluetooth-højttalere, hvor der er lagt vægt på brugervenlighed, høj ydelse og tidløst design. Udviklingen og produktionen foregår stadig i Kronach i Tyskland.

Her er nogle af de produkter, vi kan forvente …

Loewe bild I oled tv
(Foto: Loewe)

Loewe Bild i – OLED-TV

Loewes nye OLED-TV’er lover “fantastiske visuelle oplevelser, uanset indhold”. De er baseret på det såkaldte SL7-chassis, med Loewes kraftige NT7-processor og styresystemet os7 om bord. Loewe Bild i kommer i 48, 55 og 65 tommers skærmstørrelse. De understøtter bl.a. Dolby Vision og Dolby Atmos, og kan udvides med matchende soundbars fra Loewe.

Loewe Bild i har 4K OLED-billedpaneler fra LG Display. Det er i skrivende stund uklart, om de er af den såkaldte Evo-type med højere lysstyrke. Det har man dog lov at håbe, givet den høje prisklasse, som Bild i befinder sig i.

318077 88471 large entry medium 1920x1080 1 loewe klangbar i soundbar attachment
<
>
loewe klangbar i soundbar attachment

Loewe Klang Bar i – diskret soundbar

Den nye soundbar Klang Bar i er lavet specielt til at passe til Loewe Bild i-serien. Den kan nemt og bekvemt hægtes på skærmen uden løse kabler og fremstår så som en naturlig del af TV’et.

Loewe Klang Bar5 mr & Sub5

Klang Bar5 er en større, separat soundbar med trådløs subwoofer. Med understøttelse af både Dolby Atmos og DTS:X og indbyggede højdekanaler skulle den angiveligt kunne tilfredsstille kræsne lyttere.

Bar5 understøtter også multirum og streaming-tjenester som Spotify, AirPlay2 og Google Cast. Det giver mulighed for at tilslutte et par af Loewes multirumshøjttalere og bruge dem som baghøjttalere.

loewe bild i
Loewe Bild i med Klang Bar5. (Foto: Loewe)

Priser og tilgængelighed

Loewes TV’er og soundbars forhandles i Danmark af Lyd & Billede Specialisten (no relation). Priserne er som følger:

 • Loewe Bild i.48: 19.999 kr.
 • Loewe Bild i.55: 22.999 kr.
 • Loewe Bild i.65: 27.999 kr.
 • Loewe Klang Bar i: 2.999 kr.
 • Loewe Klang Bar5 + Sub5: 12.999 kr.

Mere info: lbs.dk

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
 • Over 5.000 produkttests
 • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
 • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
 • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
 • Altid opdateret på sidste nyt
 • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
 • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
 • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

3 uger 3 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of

1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

pris 999? for alle 🙂 modeller

Google lancerer ny version af Chromecast Denne nye gadget fra Google kan være en overkommelig og smart opgradering til dit gamle TV.
Knivskarp 8K OLED fra LG Med samtlige de kvaliteter, vi kender fra OLED, kombineret med knivskarp 8K-opløsning, er denne topmodel fra LG noget af det sejeste, vi har set!
Nu kommer Allente til Android TV Giver bl.a. mulighed for at streame flow-TV og købe eller leje indhold.
Glimrende OLED-TV Med strålende billedkvalitet og krystalklar lyd direkte fra tv-skærmen, er Sony A80K et imponerende TV - meget tæt på den dyrere A95K!
Beosound Theatre er Bang & Olufsens nye soundbar B&O's hidtil sejeste soundbar understøtter 7.1.4 kanalers Dolby Atmos surroundlyd, og den er skræddersyet til LG's OLED fjernsynsmodeller.
Tjek lige de nye fjernsyn fra Philips Topmodellerne OLED+937, OLED+907 og PM9507 lover gnistrende god billedkvalitet – med Ambilight-lys og lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Billede