TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Nordisk comeback for Loewe TV

Den tyske kvalitetsproducent Loewe varsler, at de er på vej med nye TV-modeller og lydprodukter.

Loewe har været mere eller mindre fraværende på det nordiske TV-marked et stykke tid, men nu er det tyske luksusmærke på vej tilbage med et helt nyt udvalg af førsteklasses TV-modeller og lydprodukter – som fortsat skal produceres i Tyskland. Det fortæller Loewe og den danske distributør Nordio i en pressemeddelelse.

Loewe Bild 7 55 Hvor meget luksus-OLED får man for 43.000 kroner, og er det smart nok?

“Vi er stolte af at kunne meddele, at der er indgået en aftale mellem Loewe Technology GmbH og Nordio Agency ApS, som – med kendte branchefolk, der med en lang historik og baggrund fra Loewe allerede – vil kunne sikre den rette vej på markedet” siger José Barreiro-Lopez, Loewes VP for Global Sales.

Efter flere år med økonomiske problemer fik Loewe nye ejere i 2019/2020. Den nye ejer, Skytec, har etableret et nyt hovedkvarter på 25.000 kvadratmeter i Kronach i Tyskland. Det nye selskab, Loewe Technology GmbH, har 150 ansatte og kan bl.a. prale af en separat produktionslinje til OLED-TV’er. Loewe har længe samarbejdet med LG Display om at bruge sidstnævntes OLED-paneler i deres TV-modeller.

“Vi er simpelthen så stolte af, at de skandinaviske forbrugere igen kan stifte kendskab med Loewe, som står for alt det, vi godt kan lide her i Norden. Simpelt design, brugervenlighed og kvalitet i højsædet, og fortsat med de fleste produkter lavet i Kronach i Tyskland,” siger Brian Larsen, der er grundlægger af Nordio Agency ApS.

Tyske kvalitetsprodukter

Loewe skulle efter planen have introduceret en række nye produkter på IFA 2020, men Covid-19 stak en kæp i hjulet på lanceringen. Nu sker der imidlertid ting og sager: Ifølge Brian Larsen fra Nordio kan vi se frem til opdaterede versioner af de nuværende modeller Bild S og Bild V, med bl.a. nye chassiser og hurtigere processorer. Derudover nævnes de nye lydprodukter Klang S1 og S3, ligesom Loewe har antydet nye livsstilsprodukter under navnet WE.

Loewe har traditionelt haft en storslået TV-udstilling på IFA-messen i Berlin, og ifølge Brian Larsen kan vi forvente “en bred vifte af nye TV- og lydprodukter” til IFA 2021, som i år (forhåbentlig) igen bliver afholdt fysisk. Helt klart noget at se frem til!

LB+ TILBUD: Få fuld adgang til L&B + i 1 uge for kun 14,-
Læs alle artikler, få adgang til vår købeguide med over 5000 tests, sidste nyhedsbrev og mye mer.

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.