Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Nordisk comeback for Loewe TV

Den tyske kvalitetsproducent Loewe varsler, at de er på vej med nye TV-modeller og lydprodukter.

Skrevet af / 07/05/2021 - 16:38
Nordisk comeback for Loewe TV

Loewe har været mere eller mindre fraværende på det nordiske TV-marked et stykke tid, men nu er det tyske luksusmærke på vej tilbage med et helt nyt udvalg af førsteklasses TV-modeller og lydprodukter – som fortsat skal produceres i Tyskland. Det fortæller Loewe og den danske distributør Nordio i en pressemeddelelse.

Læs også Loewe Bild 7 55 Hvor meget luksus-OLED får man for 43.000 kroner, og er det smart nok?

“Vi er stolte af at kunne meddele, at der er indgået en aftale mellem Loewe Technology GmbH og Nordio Agency ApS, som – med kendte branchefolk, der med en lang historik og baggrund fra Loewe allerede – vil kunne sikre den rette vej på markedet” siger José Barreiro-Lopez, Loewes VP for Global Sales.

Efter flere år med økonomiske problemer fik Loewe nye ejere i 2019/2020. Den nye ejer, Skytec, har etableret et nyt hovedkvarter på 25.000 kvadratmeter i Kronach i Tyskland. Det nye selskab, Loewe Technology GmbH, har 150 ansatte og kan bl.a. prale af en separat produktionslinje til OLED-TV’er. Loewe har længe samarbejdet med LG Display om at bruge sidstnævntes OLED-paneler i deres TV-modeller.

“Vi er simpelthen så stolte af, at de skandinaviske forbrugere igen kan stifte kendskab med Loewe, som står for alt det, vi godt kan lide her i Norden. Simpelt design, brugervenlighed og kvalitet i højsædet, og fortsat med de fleste produkter lavet i Kronach i Tyskland,” siger Brian Larsen, der er grundlægger af Nordio Agency ApS.

Tyske kvalitetsprodukter

Loewe skulle efter planen have introduceret en række nye produkter på IFA 2020, men Covid-19 stak en kæp i hjulet på lanceringen. Nu sker der imidlertid ting og sager: Ifølge Brian Larsen fra Nordio kan vi se frem til opdaterede versioner af de nuværende modeller Bild S og Bild V, med bl.a. nye chassiser og hurtigere processorer. Derudover nævnes de nye lydprodukter Klang S1 og S3, ligesom Loewe har antydet nye livsstilsprodukter under navnet WE.

Loewe har traditionelt haft en storslået TV-udstilling på IFA-messen i Berlin, og ifølge Brian Larsen kan vi forvente “en bred vifte af nye TV- og lydprodukter” til IFA 2021, som i år (forhåbentlig) igen bliver afholdt fysisk. Helt klart noget at se frem til!

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

TCL C855 går op til 98 tommer

Her er TCL 115X955 MAX

Nu kan du se OLED-TV på en flyveturen

Mere Philips Hue på Samsung TV

TCL 115X955: Gigant-TV klar til Danmark

Se hvad vi fandt hos LG i Tyskland

Smugkig på LG's nye OLED-modeller i Frankfurt

163 tommer - nogle større?

Nu i butikkerne: TCL X955-serien

Smugkig på Samsungs 2024 TV-modeller

LG: Vores OLED TV'er er de bedste til film

Marimekko-mønster på The Frame

0
Lyd & Billede
Scroll to Top