Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

IFA 2021: Back to Business

Under sloganet Tech is Back lover den tyske forbrugerelektronikmesse, at IFA 2021 vil finde sted mellem 3. og 7. september 2021.

Skrevet af / 09/02/2021 - 13:26
IFA 2021: Back to Business

Verdens største messe for forbrugerelektronik, IFA, som finder sted hver sensommer i Berlin, måtte nøjes med et ekstremt nedskaleret og delvist digitalt arrangement i 2020.

Men i 2021 er IFA tilbage i sin traditionelle form i messehallerne ved Funkturm i Berlin, lover arrangørerne i en pressemeddelelse.

“Vi er overvældet af den ekstremt store opbakning fra vores partnere, som beviser branchens store interesse i at præsentere deres innovationer for IFAs globale mediepartnere live i Berlin,” siger Jens Heithecker, IFA Executive Director, i en pressemeddelelse.

En række udstillere har således allerede forsikret, at de vil være på plads til september, når dørene efter planen åbnes for den fysiske messe i perioden 3. til 7. september 2021.

Det drejer sig bl.a. om Blaupunkt, Hama, Miele, Schneider Electric og TP-Link.

“IFA er dette års innovationsmesse. Teknologiske innovationer er denne messes magnet: Vi har brug for dem, især i usikre tider, fordi det nu gælder om at blive stærkere, mere konkurrencedygtige og mere effektive. Derfor ser vi frem til fysisk at møde vores kunder og partnere igen i år i Berlin,” siger Bernd Rützler, Executive Vice President Corporate Marketing & Brand Management, fra firmaet Alfred Kärcher SE & Co. KG.

Pressmeddelelsen fra IFA fortæller dog ikke noget om, hvorvidt de største firmaer i branchen – som LG, Panasonic, Samsung og Sony – planlægger at deltage på dette års messe.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lige om lidt går det løs i Las Vegas

Hold styr på dit helbred

Det smarteste køleskab, vi har set

Bybil på strøm

Radioen som aldrig løber tør for strøm

Et TV, du kan se på - og igennem

Hørepropper med tabsfri CD-lyd

Glem 85", nu gælder det 98"

Så billigt får du ikke 150 tommer

JBL's soundbars kan noget helt særligt

Tjek LG's 97-tommers OLED!

IFA-nyheder fra Samsung

Lyd & Billede
Scroll to Top