TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

IFA 2020 deles op i fire dele

Coronavirus tvinger arrangørerne til at tænke nyt.

forfatter
Publiceret 19/05/2020 - 18:12

IFA 2020 vil blive afholdt til september, men messen bliver ikke, som IFA-messer plejer at være.

Tidligere har IFA-messen haft over 230.000 besøgende, og mere end 5.000 journalister har rapporteret fra Berlin. Messen har været central for elektronikbranchen siden 1930’erne og er en af de største af sin slags.

Men den globale Covid-19-pandemi har gjort, at arrangørerne må tænke anderledes. Begrænsninger på antallet af mennesker, der kan samles, afstande, der skal overholdes, og det ansvar, alle har for at forhindre smittespredning, har tvunget Messe Berlin og IFA til at tænke nyt.

(Foto: IFA)

 

IFA’s direktør, Jens Heithecker, siger til pressen, at sundheden kommer først, og at de vil arrangere IFA 2020 på en anden måde, så alle sikkerhedskrav bliver overholdt.

I år bliver messen derfor markant nedskaleret i forhold til tidligere. Den vil ikke være åben for publikum, men udstillere, medier og branchefolk kan samles, så længe antallet ikke overstiger 1.000 personer pr. dag i messeområdet. Området vil kun være tilgængeligt for branche- og mediefolk, der er inviteret af IFA.

Årets messe vil blive delt op i fire dele – IFA Global Press Conference med præsentationer for pressen, IFA Global Markets, IFA Next/Shift Mobility samt IFA Business – og der vil være afsat områder, hvor branchefolk kan mødes.

Der vil blive afholdt pressekonferencer. Denne gang bliver der endda flere af dem, og de vil blive streamet live på nettet. Workshops vil også blive streamet online for dem, der ikke kan eller vil rejse til Berlin til september.

IFA 2020 afholdes den 3.-5. september.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
High-end hi-fi er ikke spor dødt Alt tyder på, at High End 2022 i München var en dundrende succes.
Mød ARNE Svenske Engström laver deres første integrerede forstærker.
Dynaudio gør det enkelt med trådløse Focus-højttalere To Focus-højttalere er alt, hvad du behøver for at streame musik.
Skotske fynesser i München Fyne Audio viste fuld vintagestil på High End-messen i München.
Spektakulært fra Monitor Audio Monitor Audio fejrer 50 års jubilæum med et par højttalere ud over det sædvanlige.
Yamaha præsenterer trådløs high-end-forstærker og ny gulvhøjttaler Superspændende integreret forforstærker med streaming og DAC.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend