Search
Generic filters

IFA 2020 deles op i fire dele

Coronavirus tvinger arrangørerne til at tænke nyt.

IFA 2020 vil blive afholdt til september, men messen bliver ikke, som IFA-messer plejer at være.

Tidligere har IFA-messen haft over 230.000 besøgende, og mere end 5.000 journalister har rapporteret fra Berlin. Messen har været central for elektronikbranchen siden 1930’erne og er en af de største af sin slags.

Men den globale Covid-19-pandemi har gjort, at arrangørerne må tænke anderledes. Begrænsninger på antallet af mennesker, der kan samles, afstande, der skal overholdes, og det ansvar, alle har for at forhindre smittespredning, har tvunget Messe Berlin og IFA til at tænke nyt.

(Foto: IFA)

 

IFA’s direktør, Jens Heithecker, siger til pressen, at sundheden kommer først, og at de vil arrangere IFA 2020 på en anden måde, så alle sikkerhedskrav bliver overholdt.

I år bliver messen derfor markant nedskaleret i forhold til tidligere. Den vil ikke være åben for publikum, men udstillere, medier og branchefolk kan samles, så længe antallet ikke overstiger 1.000 personer pr. dag i messeområdet. Området vil kun være tilgængeligt for branche- og mediefolk, der er inviteret af IFA.

Årets messe vil blive delt op i fire dele – IFA Global Press Conference med præsentationer for pressen, IFA Global Markets, IFA Next/Shift Mobility samt IFA Business – og der vil være afsat områder, hvor branchefolk kan mødes.

Der vil blive afholdt pressekonferencer. Denne gang bliver der endda flere af dem, og de vil blive streamet live på nettet. Workshops vil også blive streamet online for dem, der ikke kan eller vil rejse til Berlin til september.

IFA 2020 afholdes den 3.-5. september.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombination af specifikationer og pris.
  Panasonic starter udrulningen af deres første Android-TV til november!
  Der laves kun 50 par af Il Cremonese ex3me, og de bliver ikke ligefrem billige.
  Ud over Elite 85t giver Jabra aktiv støjreduktion til de eksisterende Elite 75t og Elite Active 75t.
  Så er det officielt. OnePlus lancerer sin næste mobil om tre uger.
  I dag kom traileren til den første norske originalfilm fra Netflix: Kadaver.
  Med Netatmo Smart Video-dørklokke kan du se, hvem der ringer på, og tale med dem hvor som helst fra.

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.