data-srcset

IFA 2020 deles op i fire dele

Coronavirus tvinger arrangørerne til at tænke nyt.

IFA 2020 vil blive afholdt til september, men messen bliver ikke, som IFA-messer plejer at være.

Tidligere har IFA-messen haft over 230.000 besøgende, og mere end 5.000 journalister har rapporteret fra Berlin. Messen har været central for elektronikbranchen siden 1930’erne og er en af de største af sin slags.

Men den globale Covid-19-pandemi har gjort, at arrangørerne må tænke anderledes. Begrænsninger på antallet af mennesker, der kan samles, afstande, der skal overholdes, og det ansvar, alle har for at forhindre smittespredning, har tvunget Messe Berlin og IFA til at tænke nyt.

(Foto: IFA)

 

IFA’s direktør, Jens Heithecker, siger til pressen, at sundheden kommer først, og at de vil arrangere IFA 2020 på en anden måde, så alle sikkerhedskrav bliver overholdt.

I år bliver messen derfor markant nedskaleret i forhold til tidligere. Den vil ikke være åben for publikum, men udstillere, medier og branchefolk kan samles, så længe antallet ikke overstiger 1.000 personer pr. dag i messeområdet. Området vil kun være tilgængeligt for branche- og mediefolk, der er inviteret af IFA.

Årets messe vil blive delt op i fire dele – IFA Global Press Conference med præsentationer for pressen, IFA Global Markets, IFA Next/Shift Mobility samt IFA Business – og der vil være afsat områder, hvor branchefolk kan mødes.

annonce

Der vil blive afholdt pressekonferencer. Denne gang bliver der endda flere af dem, og de vil blive streamet live på nettet. Workshops vil også blive streamet online for dem, der ikke kan eller vil rejse til Berlin til september.

annonce

IFA 2020 afholdes den 3.-5. september.

Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

Leave a Reply

  Subscribe  
Notify of

Læs også

 data-srcset

Genialt mobilgreb

Mobilgrebet Ohsnap Grip blev finansieret på kun 30 minutter på Kickstarter. Og det ser rimelig smart ud.