Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

IFA 2023: LGs trådløse OLED M3 kommer til Norden

LGs nye flagskibsmodel leveres i 97", 83" og 77".

Skrevet af / 01/09/2023 - 21:34
IFA 2023: LGs trådløse OLED M3 kommer til Norden

LG Electronics er som sædvanlig på plads i Hal 18 på IFA 2023 med en lidt mindre udstilling i forhold til tidligere år. Den sydkoreanske producent har ikke en imponerende “OLED canyon” eller “OLED-tunnel” ved indgangen, og de viser ikke nær så mange fjernsyn på messen, som de plejer – sandsynligvis fordi mange af årets modeller allerede er blevet lanceret. Der er heller ikke en lige så stor gaming-sektion som sidste år ved lanceringen af OLED Flex. Til gengæld fik vi et glimt af flagskibsmodellen Signature OLED M3!

Læs også Trådløst OLED-TV fra LG Ny topmodel med trådløs videotransmission.

LG OLED M3: Trådløs OLED-TV – forventes i Norden til efteråret

M3-serien har meget til fælles med G3-serien, som vi tidligere har testet – det særlige ved den er, at den kan prale af trådløs signal-overførsel. Det trådløse OLED-TV blev vist frem første gang på CES i januar, og nu udrulles det ligeledes i Europa og Norden i løbet af september.

Eksterne videokilder tilsluttes den trådløse Zero Connect-boks, som sender videosignaler i op til 4K/120Hz og HDR-kvalitet til skærmen. Overførselshastigheden skulle angiveligt være væsentligt hurtigere end Wi-Fi 6. LG har udviklet en algoritme, der sikrer optimal og stabil overførsel. Den kan tilpasse sig ændringer i rummet – for eksempel når nogen bevæger sig mellem boksen og TV’et.

97″, 83″ og 77″

M3-modellen, som vises her i Berlin på IFA, er Signature-topmodellen med hele 97 tommer. Den har et lækkert design med en slank ramme, og står direkte på gulvet med V-formede metalben. Prisen på Signature-modellen ligger bestemt også i den øvre ende – næppe mindre end omkring 200.000 kroner – men LG OLED M3 fås også i mindre skærmstørrelser på 83″ og 77″, til henholdsvis omkring 62.000 og 52.000 kroner.

Præcis hvor stabil og pålidelig den trådløse videooverførsel er, forventer vi at kunne fortælle mere om snart, i en kommende test!

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

LG: Vores OLED TV'er er de bedste til film

Marimekko-mønster på The Frame

Her er Philips' 2024 TV-modeller

Her er de bedste (og vildeste) TV'er, vi fik at se i Las Vegas

Blændende og knivskarpt!

Sådan er Panasonics nye "Fire TV"

Mød den næste generation af MiniLED-teknologi fra Sony

Er denne skærm stor nok?

Vi tager et kig på LG's gennemsigtige OLED-TV

Panasonic skifter gear med nye OLED-modeller

LG's nye TV er både trådløst og gennemsigtigt

Samsungs nye TV'er får "AI-processor"

0
Scroll to Top