TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Her er årets nye design-TV’er fra Samsung

2022-modellerne af The Frame, The Serif og The Sero har bl.a. fået en ny, supermat skærmbelægning.

forfatter
Publiceret 28/03/2022 - 20:32

Samsungs nye TV-modeller i lifestyle-segmentet er lige om hjørnet og forventes at ramme butikkerne i løbet af foråret. Blandt dem finder vi nye udgaver af designmodellen The Serif, den vendbare skærm The Sero og ikke mindst billedramme-TV’et The Frame.

Alle serierne er blevet opdateret med nye funktioner og højere ydelse – men frem for alt sker der noget spændende på panelfronten!

Samsung The Frame LS03B 2022
Samsung The Frame 2022. (Foto: Samsung)

Samsung The Frame 2022 (LS03B)

Samsungs billedramme-TV The Frame er en særdeles populær model her i Norden og har allerede rundet en million solgte eksemplarer globalt. Årets model er den sjette i rækken. Den kommer ligesom før med en slank formfaktor, integreret vægbeslag og udskiftelige rammer i forskellige farver – alt sammen for at imitere et ægte maleri.

Blandt de største nyheder på 2022-modellerne er noget, Samsung kalder Matte Display. Der er et særligt skærmfilter, der modvirker refleksioner fra omgivelserne og giver skærmen en mat, papirlignende overflade.

Hvis det fungerer som lovet, kan det bidrage til, at The Frame ser endnu mere troværdigt ud som maleri, men også som TV. Spejlblanke skærme kan være ret irriterende, især hvis man har vinduer eller andre lyskilder i nærheden af TV-hjørnet.

The Frame kan kombineres med det nye Auto Rotate-tilbehør fra Samsung: Et motoriseret vægbeslag, der nemt lader dig skifte mellem vandret og lodret TV-position.

Samsungs digitale kunstgalleri er også blevet opdateret med vertikale billedalternativer. Art Store rummer nu 1.600 kunstværker fra bl.a. Tate Gallery, Louvre og Albertina-museet i Wien (OBS: Kræver abonnement).

De større modeller fra 55 tommer og opefter er desuden opdateret på lydsiden, bl.a. med understøttelse af Dolby Atmos surround-lyd og Samsungs Object Tracking Sound, hvor lyden passer bedre til dialogerne og det, der sker på skærmen.

Teknisk set er The Frame stadig et relativt traditionelt QLED LCD-TV med LED-bagbelysning. Men hvis Samsung nu har fået bugt med lysrefleksioner og samtidig leverer god kvalitet på billedet, kan det være et rigtig godt allround-TV. Vi har allerede bestilt et testeksemplar!

samsung 21 07 tv serif 044 x1 scaled 1
Samsung The Serif 2022. (Foto: Samsung)

Samsung The Serif 2022 (LS01B)

Et andet TV, der nu kommer med mat skærm, er design-TV’et The Serif. Den linjelækre model er blevet opdateret med Samsungs nye Smart Hub 2022-brugerflade og har en hvid solcelledrevet fjernbetjening. Det fås i farverne Cloud White og Cotton Blue.

Samsung 21 04 TV Sero 073 x1 989x660 1 Samsung 21 04 TV Sero 067 x1 989x660 1
<
>
Samsung The Sero 2022 kan skifte mellem stående og liggende skærmtilstand. (Foto: Samsung)

Samsung The Sero 2022 (LS05B)

Den vendbare skærm The Sero er også blevet opdateret i år. Vi testede første generation, da den kom i 2020, og tænkte, at det var en forfriskende ny idé. Det kan skifte mellem portræt- og landskabstilstand, så man f.eks. kan se TikTok-videoer og andet indhold filmet med mobilen i det rigtige format.

Nyt på årets model er, at den i vertikal tilstand også kan vise flere skærme samtidig (Multi View/billede i billede). Dermed kan man f.eks. kigge på YouTube og sin mobil eller en spilkonsol samtidig.

Læs også Samsungs QD-OLED: Nu kender vi prisen Samsungs nye OLED-TV er lige rundt om hjørnet, og nu ved vi, hvor meget det kommer til at koste!
Samsung TV S95B Lifestyle Image scaled 1

Priser og tilgængelighed

Samsungs Lifestyle TV-modeller kommer i butikkerne i løbet af foråret/sommeren 2022.

Forventede priser
  • Samsung The Frame 65″: 15.000 kr.
  • Samsung The Serif 65″: 15.000 kr.
  • Samsung The Sero 43″: 11.500 kr.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Første test af QD-OLED Sonys nye topmodel A95K er blandt de første TV’er med den nye QD-OLED-teknologi. Og en billedkvalitet, som vi knap nok har set magen til!
Panasonic afslører årets TV-modeller Panasonic introducerer en række opgraderede OLED- og LCD-modeller, der er skræddersyet til gaming.
Nyt OLED-TV fra B&O Bang & Olufsen har opdateret deres bedste TV med et helt nyt OLED-panel fra LG. Og prisen bliver … hamper.
På jagt efter et nyt TV? Tjek vores top 10-liste! Her finder du de ti bedste TV-modeller lige nu.
Blandt de bedste OLED-TV’er vi har testet LG’s stilige OLED-TV med galleridesign er tilbage i ny 2022-udgave. OLED G2 giver funklende billedkvalitet!
Nye OLED-topmodeller fra Philips Topmodellerne fra Philips ventes til efteråret – med lyd fra Bowers & Wilkins.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend