Back To The Future

Fremtiden er lige om hjørnet, og vi håber stadig, at Marty McFly vil dukke op i sin DeLorean på onsdag. Imellemtiden kan du købe en cola.
Annonce
Annonce
forfatter

Nu er det lige ved…

For os, der voksede op i 80’erne, har datoen 21. oktober 2015 en helt særlig betydning. Det er nemlig den dato, som Marty McFly rejser til i anden del af “Tilbage til fremtiden” i sin tidsmaskine. En fjern fremtid, hvor der findes flyvende biler, selvsnørende sko og svævende skateboards.

30 år er gået siden dengang, og fremtiden har næsten indhentet os. Desværre lader de fleste af fremtidsteknologierne stadig vente på sig.

Som vi har skrevet om tidligere, er Hoverboardet ikke rigtig klar endnu. Det går lidt bedre med skoene, selv om automatiske snørrebånd ikke er hverdagskost. Og bilen i garagen kører stadig på benzin – og på gammeldags gummidæk. Ikke atomkraft og antityngdekraft.

Vi skal dog ikke gå – helt – skuffede ind i fremtiden. Pepsi har nemlig sørget for, at én af fremtidstingene kan købes på datoen. Det gælder drikken Pepsi Perfect, som Marty McFly køber for 50 dollars på en sodavandsbar.

Sodavanden vil efter alt at dømme være den vare, som vi allerede kender, men i en særlig limited-edition-samlerflaske, der ligner den fra filmen. I filmen er Pepsi Perfect ellers tilsat vitaminer. Til gengæld for vitaminmanglen bliver sodavanden noget billigere end i filmen, og vil “kun” koste 20 dollars. Men mon ikke prisen kommer til at stige blandt samlere? Der laves nemlig kun 6.500 flasker.

Artikelfoto: PepsiCo.

Kilde: Gizmodo

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Annonce
Annonce

Læs også

Det kræver ikke særlige super-ører at høre forskel på hi-fi-udstyret. Enhver med en nogenlunde normal hørelse kan gøre det. Det handler alene om teknik og lidt øvelse.
Streaming-forstærker, der kan alt, hvad man kan tænke sig, og lidt til.
Engang var jagten på den bedste lyd enhver ung mands hobby. Nu foretrækker de fleste at nyde musikken som baggrunds-underholdning. De gamle dage vender aldrig tilbage. Men nutiden ligner lidt alligevel.
Nu kommer der endelig en Hegel-forstærker til vinylentusiaster.
Nyt i år: Philips’ bedste LCD-skærme udstyres med avanceret MiniLED-bagbelysning.
Philips lancerer hovedtelefoner og hørepropper til fitness og sport.
Årets nye OLED-skærme får en række opdateringer, inklusive en ny 77-tommer med Ambilight!
Samsung har udviklet en ny app, der lader dig kalibrere dit TV selv ved hjælp af mobilen.
Sony a1 får ikke alene 8K-video og 50 megapixel, det er også lynende hurtigt.
BMW’s kommende elbil får rørt sig på testbanen.
Cambridge Audio DacMagic 200M har MQA-dekodning og hovedtelefonforstærker.
Høretelefonerne Nova H1 er lavet til kvinder og andre, der holder af at pynte sig med øreringe.
Lillebitte sub med uanede kræfter.
Især OnePlus 9 bliver en markant opgradering i forhold til OnePlus 8, mens skærmene ikke forandrer sig meget i forhold til sidste år.
En af de mest populære Netflix-film nogensinde får snart sin opfølger(-e?).
Det kræver ikke særlige super-ører at høre forskel på hi-fi-udstyret. Enhver med en nogenlunde normal hørelse kan gøre det. Det handler alene om teknik og lidt øvelse.