Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Harley på vej med elektrisk motorcykel

Men den kommer aldrig til salg!

Skrevet af / 20/06/2014 - 15:25
Harley på vej med elektrisk motorcykel

Den ikoniske motorcykel-producent, Harley Davidson, er på vej med en elektrisk motorcykel. Den har fået navnet Project LiveWire, og desværre kommer man aldrig til at kunne købe den i butikkerne.

Læs også: Test af Tesla Model S

El-motorcyklen er nemlig blevet bygget for at være en del af den såkaldte Project LiveWire Tour, som Harley Davidson vil bruge til at undersøge interessen hos forbrugerne for en kommercielt tilgængelig elektrisk motorcykel. Derfor vil man i den kommende tid kunne komme til at testkøre LiveWire-motorcyklen i 30 forskellige amerikanske byer – herunder Boston, New York og Philadelphia. Senere er det også meningen, at turen skal gå til Europa.

harley-05

Ifølge Harley Davidson er LiveWire-motorcyklen helt sammenlignelig med en benzin-drevet model. Den accelererer fra 0 til 100 km/t på 4 sekunder, og kommer med 74 hk. Den skal kunne køre 85 km på en opladning, men det er jo også kun en prototype. Tophastigheden er 148 km/t.

Kilde: Wired

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

AI planlægger vores ferie

Styr computeren med hjernen

Solpaneler i øjnene?

Googles AI fantaserer sig frem til spil

Ny AI udfordrer GPT-4

Google lancerer mini-AI

Kinas supercomputer slår rekord

AI-generator skaber realistiske videoer

ChatGPT får hukommelse - som kan slås fra

Kan dette pandebånd kontrollere drømme?

Googles chatbot skifter navn til Gemini

ISS modtager opgraderet computer

0
Lyd & Billede
Scroll to Top