Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

CES 2024: Jackery præsenterer nye solenergiprodukter

Fremviser solcellerobot og tagtelt med solpaneler i Las Vegas.

Skrevet af / 10/01/2024 - 08:28
CES 2024: Jackery præsenterer nye solenergiprodukter

På CES 2024 har Jackery introduceret to nye produkter: Solcellerobotten Mars Bot og et solcelledrevet tagtelt til bilen.

For Solar Mars Bot (der umiskendeligt minder om den ægte Mars-robot Curiosity Rover, deraf navnet) har Jackery sågar vundet en CES 2024 Innovation Award. For samme produkt vandt firmaet for nylig derudover en TIME Best Inventions 2023 Award.

(Foto: John Hvidlykke)

Solar Mars Bot er en kompakt enhed, der kombinerer solenergiopfangst med robottteknologi. Den er udstyret med fire udtrækkelige solcellepaneler og en integreret powerstation, hvilket gør det muligt for brugeren at generere og transportere strøm i forskellige situationer, herunder udendørs aktiviteter og nødsituationer.

 

Enheden kan styres via en smartphone-app, hvilket gør det muligt for brugeren at flytte strømmen efter behov. Specifikationerne for enhedens interne energilagring og solpanelernes effektivitet er endnu ikke offentliggjort.

Læs også Mere strøm overalt hvor du færdes Jackery laver store, bærbare strømstationer. Det lille Explorer 100 Plus er et mindre, men stadig effektivt nødbatteri til alle dine gadgets.

Det andet nye Jackery-produkt, et tagtelt med integreret solcellepanel og mobil powerstation, er designet til at tilbyde en selvstændig campingoplevelse.

(Foto: John Hvidlykke)

Denne løsning giver campister mulighed for at dække deres grundlæggende elektriske behov uafhængigt af eksterne strømkilder, hvilket muliggør en mere autonom naturoplevelse, garanterer Jackery.

Vi ved endnu intet om pris eller dansk tilgængelighed.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

AI-generator skaber realistiske videoer

ChatGPT får hukommelse - som kan slås fra

Kan dette pandebånd kontrollere drømme?

Googles chatbot skifter navn til Gemini

ISS modtager opgraderet computer

Nu bliver Googles AI meget klogere - på dansk!

Hyperloop i Italien

Imponerende resultater med Googles video-AI

Jorden ramt af dobbelt solstorm - Mobile netværk og GPS nede i en halv time

Japans månelandingsfartøj er døende

Magnet-tog på konventionel jernbane

Jackery vinder pris for solcellerobot

0
Scroll to Top