TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Square køber majoritetsandel i Tidal for 297 millioner dollars

Twitter-chef Jack Dorsey har store planer for Tidal. Jay-Z vil stadig være med på holdet som bestyrelsesformand.

forfatter
Publiceret 05/03/2021 - 13:18

Twitters grundlægger, Jack Dorsey, er også ejer af mobilbetalingsfirmaet Square. Torsdag meddelte Square, at de køber en majoritetsandel i musik-streaming-tjenesten Tidal for den nette sum af 297 millioner dollars – eller ca. 1,85 milliarder kroner.

Læs også Endelig! Spotify lancerer Spotify HiFi med bedre lydkvalitet Spotify meddeler, at de snart vil øge lydkvaliteten for Premium-abonnenter.

Den amerikanske rapper Shawn Carter – bedre kendt som Jay-Z – har længe været en af majoritetsejerne i Tidal sammen med artister som Beyoncé, Alicia Keys, Coldplay, Madonna og Rihanna. Han vil efter planen blive bestyrelsesformand for selskabet.

Præcis hvilke planer Square har med Tidal-opkøbet, står tilbage at se, men virksomheden meddeler, at de ser muligheder for at “bruge det, de har lært, til at hjælpe musikere og støtte deres arbejde gennem Tidal”. Square er allerede en etableret udbyder af mobile betalingsløsninger som f.eks. Cash App.

Læs også Tidal tager kontrol over musikken Tidal gør ligesom Spotify: Med Tidal Connect er det lettere at streame musikken til kompatible højttalere.

https://tidal.com/browse/playlist/c9961b8d-d622-4a2d-b9e6-494b67ef50ad

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
90'erne har ringet: Winamp er tilbage I internettets barndom og skribentens ungdom var det Winamp, der styrede musikken til festen. Nu er afspilleren tilbage efter næsten 10 års fravær.
TikTok som musiktjeneste? Det populære sociale medie kan få sin egen musikstreamingtjeneste.
Købe Twitter eller Springsteen-billetter? Efter tre års corona-pause er den amerikanske rocklegende Bruce Springsteen tilbage på verdensturné næste år – men til hvilke billetpriser?
Her finder du musikken fra dine yndlingsserier Ny nordisk hub gør det nemmere at finde musikken fra Stranger Things og andre Netflix-serier.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Træt af Spotify? Sådan får du bedre lyd Spotify HiFi ser ud til at være udsat på ubestemt tid. Her er nogle gode alternativer til dig, der har kræsne ører.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend