TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Tidal lancerer Tidal Connect

Tidal gør ligesom Spotify: Med Tidal Connect er det lettere at streame musikken til kompatible højttalere.

forfatter
Publiceret 21/10/2020 - 19:38

Tidal betragtes af mange som “hi-fi”-alternativet til Spotify, skræddersyet til dem, der vil have musik-streaming i den højest mulige kvalitet.

Tidal understøttes allerede af en række respekterede hi-fi-produkter og trådløse højttalere, men brugervenligheden har haltet lidt, afhængigt af den enkelte leverandørs brugerflade. Med lanceringen af Tidal Connect skulle musikafspilning blive meget lettere og mere gnidningsløst!

Læs også Grammy-nomineret værk på Tidal med Dolby Atmos Den Grammy-nominerede Magnificat med Nidarosdomens jentekor og TrondheimSolistene er nu ude på Tidal med Dolby Atmos-lyd.

Tager kontrol over musikken

Tidal Connect har meget tilfælles med Spotify Connect: Ved hjælp af en software-opdatering kan man nu se tilgængelige kompatible højttalere inde i selve Tidal-app’en og styre musikafspilning, lydstyrke og sangvalg herfra uden at skulle rode med den enkelte producents fjernbetjening eller styringssystem. Det vil sikkert være en befrielse i mange tilfælde!

I forvejen har man mulighed for at “caste” Tidal til andre lydprodukter via Chromecast eller AirPlay. Tidal Connect understøtter imidlertid musik-streaming i højere kvalitet og bit-opløsning, inklusive musikfiler i Dolby Atmos- og MQA-format (for Tidal HiFi-abonnenter).

(Foto: Tidal)

Tilgængeligt på en lang række produkter

Tidal Connect rulles ud som en opdatering til Tidal-app’en til Apple iOS og Android og er tilgængeligt for Tidal-abonnenter nu. Desuden bliver den tilgængelig på et bredt udvalg af kompatible hi-fi-produkter og højttalere.

Lyngdorf Audio har allerede meddelt, at deres integrerede forstærker TDAI-3400 er klar til Tidal Connect. Andre kompatible produkter inkluderer Bluesound, Cambridge Audio, DALI, KEF, iFi-lyd, Monitor Audio, NAD, Naim Audio og StreamUnlimited. Du kan se en komplet liste over de kompatible produkter her.

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
90'erne har ringet: Winamp er tilbage I internettets barndom og skribentens ungdom var det Winamp, der styrede musikken til festen. Nu er afspilleren tilbage efter næsten 10 års fravær.
TikTok som musiktjeneste? Det populære sociale medie kan få sin egen musikstreamingtjeneste.
Købe Twitter eller Springsteen-billetter? Efter tre års corona-pause er den amerikanske rocklegende Bruce Springsteen tilbage på verdensturné næste år – men til hvilke billetpriser?
Her finder du musikken fra dine yndlingsserier Ny nordisk hub gør det nemmere at finde musikken fra Stranger Things og andre Netflix-serier.
En æra er forbi 21 års iPod-historie er nået til vejs ende. Apple producerer ikke flere eksemplarer af iPod Touch.
Træt af Spotify? Sådan får du bedre lyd Spotify HiFi ser ud til at være udsat på ubestemt tid. Her er nogle gode alternativer til dig, der har kræsne ører.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend