Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Tidal lancerer Tidal Connect

Tidal gør ligesom Spotify: Med Tidal Connect er det lettere at streame musikken til kompatible højttalere.

Skrevet af / 21/10/2020 - 19:38
Tidal lancerer Tidal Connect

Tidal betragtes af mange som “hi-fi”-alternativet til Spotify, skræddersyet til dem, der vil have musik-streaming i den højest mulige kvalitet.

Tidal understøttes allerede af en række respekterede hi-fi-produkter og trådløse højttalere, men brugervenligheden har haltet lidt, afhængigt af den enkelte leverandørs brugerflade. Med lanceringen af Tidal Connect skulle musikafspilning blive meget lettere og mere gnidningsløst!

Læs også Grammy-nomineret værk på Tidal med Dolby Atmos Den Grammy-nominerede Magnificat med Nidarosdomens jentekor og TrondheimSolistene er nu ude på Tidal med Dolby Atmos-lyd.

Tager kontrol over musikken

Tidal Connect har meget tilfælles med Spotify Connect: Ved hjælp af en software-opdatering kan man nu se tilgængelige kompatible højttalere inde i selve Tidal-app’en og styre musikafspilning, lydstyrke og sangvalg herfra uden at skulle rode med den enkelte producents fjernbetjening eller styringssystem. Det vil sikkert være en befrielse i mange tilfælde!

I forvejen har man mulighed for at “caste” Tidal til andre lydprodukter via Chromecast eller AirPlay. Tidal Connect understøtter imidlertid musik-streaming i højere kvalitet og bit-opløsning, inklusive musikfiler i Dolby Atmos- og MQA-format (for Tidal HiFi-abonnenter).

(Foto: Tidal)

Tilgængeligt på en lang række produkter

Tidal Connect rulles ud som en opdatering til Tidal-app’en til Apple iOS og Android og er tilgængeligt for Tidal-abonnenter nu. Desuden bliver den tilgængelig på et bredt udvalg af kompatible hi-fi-produkter og højttalere.

Lyngdorf Audio har allerede meddelt, at deres integrerede forstærker TDAI-3400 er klar til Tidal Connect. Andre kompatible produkter inkluderer Bluesound, Cambridge Audio, DALI, KEF, iFi-lyd, Monitor Audio, NAD, Naim Audio og StreamUnlimited. Du kan se en komplet liste over de kompatible produkter her.

 

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Vil scanne din hjerne ved hjælp af Atmos-lyd

Bossen er i København!

The Sphere: Verdens største LED-skærm - midt i Las Vegas

Endelig bedre lyd fra Spotify?

Sommerlyd i fuld surround

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

Lyd & Billede
Scroll to Top