Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Verdens mindste ECBC-godkendte kaffemaskine

Wilfa har lanceret Performance Compact, verdens mindste kaffemaskine, der er godkendt af ECBC (European Coffee Brewing Centre), som stiller krav til vandtemperatur og kontakttid.

Skrevet af / 30/10/2023 - 16:00
Verdens mindste ECBC-godkendte kaffemaskine

Wilfas nye Perfomance Compact-kaffemaskine er designet til at passe til ethvert køkkenbord med sine kun 20 x 22 cm, siger virksomheden og tilføjer, at modellen snart vil være tilgængelig i butikkerne.

Kaffemaskinen er udstyret med en udskiftelig 1-liters vandtank, der er lige så nem at fylde, som den er at rengøre, siger Wilfa og forklarer, at takket være den unikke vandpumpeteknologi tømmes Performance Compact fuldstændigt for vand ved hver brygning, hvilket sikrer, at kaffen altid brygges med frisk, iltet og rent vand.

Wilfa-PerformanceCompact2 Wilfa-PerformanceCompact3
<
>
Wilfa Performance Compact. (Foto: Wilfa)

Andre funktioner omfatter et automatisk drypstop, en varmeplade, der holder kaffen varm efter brygning og slukker automatisk efter 40 minutter, og et bryggesystem, der er designet til at give en optimal ekstraktionstemperatur gennem hele bryggeprocessen – 92-96 °C fra første til sidste dråbe.

Derudover minder bryggeren brugeren om, hvornår det er tid til rengøring – når lyset på start/stop-knappen begynder at pulsere langsomt, indikerer kaffemaskinen, at rengøring og afkalkning anbefales.

Læs også Farveglad espressomaskine fra Smeg Smeg har lanceret en halvautomatisk espressomaskiner i et blødt afrundet design, og den fås i seks farver.
Ola Larsson
(f. 1970): Freelancejournalist på L&B Home. Ola har i 24 år arbejdet med at holde styr på - og skrive om - trends, innovationer og produkter inden for forbrugerelektronik samt hvidevarer & køkkenmaskiner. 1999-2017 arbejdede Ola på de svenske branchemagasiner Rateko, El&Vitt samt ElektronikBranschen i jobs som journalist, teknisk redaktør og chefredaktør. Siden 2017 har Ola arbejdet som konsulent - i sit eget firma Eor AB, grundlagt i 2014 - med primært fokus på det skrevne ord.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lav mad uden ledning med KitchenAid Go

Robotstøvsuger lover støvsugning og gulvvask med menneskelig præcision

Vil ændre rengøring af gulve

Nutribullet gør comeback i Norden

CSA har lanceret sikkerhedsstandard for intelligente hjem

LG udvider sit premium-sortiment

Lover kaffe i baristakvalitet

Denne nye kinesiske robotstøvsuger gør snart rent i danske hjem

Batteridreven traktor fra Ryobi

Opkoblet sortiment fra Samsung

Miele præsenterer flere funktioner i sin app

Se hvordan du gør rent

Lyd & Billede
Scroll to Top