Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

CES 2024: Roborock Q Revo MaxV og S8 MaxV Ultra

Snurrende mopper og robotarm.

Skrevet af / 08/01/2024 - 16:03
CES 2024: Roborock Q Revo MaxV og S8 MaxV Ultra

10 år efter den første Roborock-model er firmaet førende inden for robotstøvsugere. Ifølge virksomheden skyldes det blandt andet, at de er meget opmærksomme på kundernes feedback. Feedback, der har været vigtig under udviklingen af seks nye støvsugere, som præsenteres på CES 2024 i Las Vegas.

To nye modeller i S8-serien, S8 MaxV Ultra og S8 Max Ultra, har fået en robotarm med en roterende moppe. De kalder det FlexiArm Design, og sidebørsten, kaldet Extra Edge Spinning Mop System, er designet til at gøre det lettere at gøre rent på svært tilgængelige steder.

S8 MaxV Ultra. (Foto Roborock)

S8 MaxV Ultra, som ses på billedet ovenfor, leveres med en ladestation, som automatisk tømmer, genopfylder og doserer rengøringsmidlet. Moppen vaskes ved 60 °C og tørres med 60 °C varmluft for at forhindre lugt og mugdannelse. Moppesystemet hedder nu VibraRise 3.0 og har to vibrationsmoduler, der vibrerer med op til 4.000 vibrationer i minuttet og kan løftes 2 cm, når støvsugeren kører på et tæppe.

De to S8-modeller er ret ens, men S8 MaxV Ultra har en sugestyrke på 10.000 Pa, og S8 Max Ultra lidt mindre på 8.000 Pa.

Læs også Den kraftigste robotstøvsuger hidtil Roborocks flagskibsmodel er måske den bedste og smarteste robotstøvsuger på markedet.

Hello Rocky

Ultra-modellerne har også en stemme- og videoassistent, der hedder Hello Rocky, og understøttelse af Matter-standarden. Den har også DirTect, som tilpasser rengøringsindstillingerne til forskellige typer snavs, og Reactive AI 2.0, som bruger kunstig intelligens til at manøvrere uden om forhindringer og løse genstande på gulvet.

Q Revo-serien

Q Revo MaxV. (Foto Roborock)

Der er også to nye modeller i Q Revo-serien: Q Revo MaxV og Q Revo Pro, som også har Roborocks nye FlexiArm Design Edge-moppesystem, men med lavere sugeeffekt og moppefrekvens. Dertil findes også en ladestation med 60 °C moppevask, 45 °C varmlufttørring, vandtankopfyldning og automatisk støvtømning.

Læs også Vedligeholdelsesfri - næsten Roborock er lidt forkælet med gode ratings og et godt ry. Nu deltager de i en gruppetest, hvor de også har den højeste pris.

Q Revo-serien kan også styres med Hello Rocky.

Q Revo MaxV. (Foto Roborock)

Flexi-serien

Den håndholdte Flexi-serie får også to nye modeller. Flexi Pro og Flexi Lite. De kan bruges både vådt og tørt og har en sugestyrke på hele 17.000 Pa.

Priser

Danske priser er endnu ikke tilgængelige, men under CES 2024 annoncerede Roborock priser i USD, hvilket giver en indikation af prisniveauet, når S8 Max- og Q-serien lanceres i løbet af 2. kvartal 2024.

  • S8 MaxV Ultra $1799.99
  • S8 Max Ultra $1599.99
  • Q Revo MaxV $1199.99
  • Q Revo Pro $999.99
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Enklere liv med Yales smarte dørgreb

Budgetvenlig airfryer med vindue

Små køleskabe og frysere fra Miele

Forbedret espressomaskine

Hold styr på din terrassedør med Matter

Webers flagskibsgriller bliver smarte

Pizzaovn med roterende sten

To kurve giver flere muligheder

Opkoblet ølbryggeri til det smarte hjem

Robotplæneklipper med cylinder

Tado opgraderes til seneste standard

Koda 2 Max er Oonis største og mest avancerede pizzaovn til dato

Scroll to Top